Начало Goodgame Empire - Новини Официални съобщения

Малък подарък от: 10 до 11 ноември

Смели воини,

Нашата Decoration Forge наскоро получи основен ремонт! Благодарение на това никога не е било по-лесно, както и по-евтино да получавате декорации на високо ниво с много обществен ред!

За да отбележим това подобрение на нашата Decoration Forge, ще ви представим специален подарък за декорация, който ще можете да заявите от 10 ноември, 10:00 ч. CET до 11 ноември 09 : 59 AM CET.

Този подарък ще включва следното:

2 x декорация  за синтез 100
- Катализатор за декорация 2 пъти Tier 6
- 40  фюжън монети

Има много начини да използвате този подарък в собствената си украса, но искахме да ви дадем пример:

Представете си, че сте избрали декорация, да речем 280 обществени поръчки и ниво на синтез от 37. Ще можете да надстроите тази декорация два пъти, точно както екранната снимка, която можете да видите в следващия спойлер, ще ви покаже:Както можете да видите от нашия пример, бихте могли действително да подобрите обществения ред на избраната от вас декорация от 280 до 365 (минимум), а това вече е на ковано ниво 1! Отново, имайте предвид, че това е само пример (нашата декорация от 280 PO започна с 160/200 Fusion XP, презаредихме ядрената енергия и т.н.) и има много начини да използваме този подарък.

Просто искахме да ви покажем, че бихте могли да увеличите обществения ред на изобразената украса от 280 на 365 (минимум) само с два процеса на синтез и материалите от нашия подарък!

Надяваме се, че ще се получите този подарък и със сигурност ще ви позволи да подобрите по-големите си декорации, като по този начин укрепвате огромната си сила като един от най-силните командири на Великата империя


Поздрави
Екипът на Empire.
Sign In to comment.