Начало Goodgame Empire – Комюнити Развлечение и забавление

Актуализация за семейството на Empire и пускане на Empire: Millennium Wars

Уважаеми смели воини,

Вече плъзнаха някои слухове и се радваме да ви уведомим, че гръмките думи са истина - Goodgame Studios работи по ново заглавие в рамките на марката Empire и затова бихме желали да ви представим малко повече подробности по предстоящата мобилна версия на Empire: Millennium Wars, както и за постоянното развитие на Goodgame Empire и Empire: Four Kingdoms. 

Обобщено

Нека първо споделим малко обща информация за двете игри и разликите между тях. 

Екипите зад игрите Goodgame Empire/Empire: Four Kingdoms и Empire: Millennium Wars са напълно независими един от друг, като и двата екипа работят по конкретни функции на своя собствен продукт. 

Това означава, че разработката на Goodgame Empire и Empire: Four Kingdoms е постоянна тема за нас и ще продължим да полагаме всички усилия да произвеждаме нови функции, събития и актуализации на съдържанието в бъдеще. Нашият план е и двете игри да бъдат налице още дълги години и ще продължим да работим по бъдещата разработка на играта за десктоп и мобилни устройства.

Макар че Goodgame Empire/Empire: Four Kingdoms и Empire: Millennium Wars споделят подобно име, трите заглавия не са свързани едно с друго.

Goodgame Empire и Empire: Four Kingdoms

Както вече споменахме, екипът зад Goodgame Empire/Empire: Four Kingdoms е независим от екипа зад Empire: Millennium Wars и бъдещата разработка за PC и мобилни устройства ще продължи.

Успоредно с това работим и по HTML5 версия на браузърната игра, за да отговаряме на бъдещите технически изисквания и да осигурим бъдещата разработка на функции за PC.

Основните области, над които се фокусираме, са стабилността на играта, както и разнообразните и ангажиращи механизми в играта. Някои от нещата, които ще направим през следващите няколко месеца, включват: ще публикуваме интересни и увлекателни функции, включително нови наградни фондове за всички големи събития, атрактивни месечни пакети със съдържание, преработка на актуалните събития, както и нови събития, и ще затворим пролуката между съдържанието в десктоп и мобилната версия на играта.

Екипът зад Goodgame Empire/Empire: Four Kingdoms очаква предстоящите публикации и всички ние много благодарим на вас, нашите любими играчи, за постоянната подкрепа и отдаденост! 

Empire: Millennium Wars

Empire: Millennium Wars вече се предлага в някои тестови пазари, а световната ѝ премиера ще бъде съвсем скоро.

Като нашата най-нова игра, Empire: Millennium Wars ще предоставя ново и уникално изживяване, което ви позволява да построите своя корпоративна империя на Марс, където можете да се състезавате с други играчи за доминация над минната индустрия на Марс, и да използвате всички необходими средства, за да смажете противниците и да поемете контрол над Марсианската търговска федерация.

Екипът зад Empire: Millennium Wars работи по финалните функции преди световната премиера и ще споделим повече подробности за датата на пускане, веднага щом можем. Empire: Millennium Wars ще се предлага за iOS и Android.

Поздрави,

Вашият екип зад Goodgame Empire и Empire: Four Kingdoms

Sign In to comment.