Начало Bulgarian Goodgame Empire - Новини Официални съобщения

най-добрите браузъри, които да използвате за GGS


Скъпа общност,

Поради естеството на нашите актуални уеб игри, базирани на Flash, искаме да ви предоставим обзор за това кой е най-добрият браузър за гладко и удобно гейминг изживяване.

Кой браузър е най-добър за игра на уеб игри и защо е въпрос от все по-голяма важност за всички вас. Някои може дори да не знаят точно колко е важен правилният избор на браузър за работата на играта.

Тъй като в момента работим по HTML5 версията на играта, е време да разгледаме опциите. Препоръчваме ви да актуализирате до най-новата версия на браузъра възможно най-скоро.

Google Chrome

 *Препоръчван от GGS*

Много хора смятат този браузър за особено подходящ за управление на хардуерни ресурси. На практика Chrome осигурява безпроблемна игра и стабилна работа без забиване или спиране. Като разглеждате мрежата, ще откриете почти изцяло позитивни отзиви за гейминга с Chrome.

Текущата версия е Chrome 63 и можете или да я изтеглите от тук, или, ако вече имате Google Chrome и автоматичните актуализации не са активни, можете просто да надградите текущата версия на Chrome, като кликнете трите вертикални точки в горния десен ъгъл, изберете „Помощ" и натиснете „Всичко за Google Chrome", за да проверите за най-новата версия и да актуализирате до нея, ако я нямате.

Firefox

Firefox ви позволява да играете игри също толкова добре и гладко. Той е масов браузър и се използва много често от геймъри. Firefox е един от най-добрите избори за стабилна игра на браузърни игри.

Текущата версия е Firefox 57 и можете или да я изтеглите от тук, или, ако автоматичните актуализации не са активни, можете просто да надградите текущата си версия, като кликнете върху менюто в горния десен ъгъл на прозореца на браузъра, изберете „Помощ" и натиснете „За Firefox".

Microsoft Edge

Edge, новият браузър на Microsoft’ за потребители на Windows 10, изглежда, сякаш работи добре с игри и също го препоръчваме. Той осигурява гладко и оптимизирано гейминг изживяване. Microsoft Edge е част от операционната система и не може да се актуализира отделно. Той получава актуализации през Windows Update, като останалата част от операционната система.

Текущата версия е Edge 16 и можете да я изтеглите тук, ако ползвате система с Windows 10.

Други

Като цяло нашите игри могат да се играят и на други браузъри като например Safari или Opera, но силно ви препоръчваме да използвате някой от гореспоменатите, за да получите максималното изживяване.

Надяваме се този списък с браузъри да ви помогне малко в избора на подходящия, с който да играете нашите игри, и да ви осигури гладко гейминг изживяване.

В случай, че не можете да инсталирате или надградите някой от браузърите, споменати по-горе, моля, бъдете така учтиви да попълните тази анкета, за да ни дадете по-задълбочен поглед върху вашия избор на браузър.

С най-добри пожелания,

Вашият екип от GGS

areaareaarea
Sign In to comment.