Предложения

Здравейте! Аз съм нов във форума (имах предишен профил където бях по-развит, но няма значение) - приятно ми е! 

Имам идея и тя е да се играта да се направи по-реалистична. Тоест на базата на истинското средновековие. Да се добавят нации и истински врагове, като хуните. Предлагам нациите да бъдат:
Германци/Немци, Славяни, Гърци, Латинци, Египтяни, Българи, Араби, Персийци, Франки (или, ако искате вместо франки, французи, че ще има много немци...), Монголци, Китайци, Индийци... Оф, много нации. Да играта ще стане по-тежка, но за това може да се промени картата (така или иначе, оригиналната беше най-добра). Също нека се добави истинска стратегия - без автоматични попълвания. Играта не е и много военна (играч да атакува играч е рядкост). Също нека се добавят и роби (доколкото знам в средните векове е имало пленници).

Може и да се добавят и някой сгради, като:
Университет - намалява времето за изследвания с 4%.
Посолство (мисля, че в средновековието е нямало и затова може и да не се добави) - увеличава се обществения ред с 23.
Театър - увеличава обществения ред с 50 (хората са доволни) и производството на ресурси (всички без храна) с 5%.

Коментари

 • -bobi19- (INT1)-bobi19- (INT1) Публикации: 1
  Няма да е лошо да се добавят войници като спартанец за близак и далечен бой
 • Super Kingdom (BG1)Super Kingdom (BG1) Публикации: 26
  Аз съм съгласен!
  И най-после някой мастър да се заеме да унищожи тези фермерчета които ги е страх и една атака да пуснат,заради тях играта е такава!
 • Яков (BG1)Яков (BG1) Публикации: 1
  редактирано 07.02.2018
  Имам следните предложения:

  1. Право на действие и почивка:
  - да се засича времетраене на онлайн присъствие в играта на всеки потребител;
  - минимум влизания за седмица;
  - минимум време след влизане за  да се отчете към минималната бройка влизания за седмица;

  Аргументация: Потребителите, които са изпълнили горните минимални изисквания, да бъдат заключвани от системата във времето им офлайн така че да могат да си почиват или свършат житейските си извън-виртуални ангажименти на спокойствие!

  2. Би било чудесно да се намали агресивността на рекламите за закупуване на рубини и прикачените към тях бонуси. Например тези реклами да се активират при отваряне на меню "помощ", а не както е досега при всяко влизане и то преди да се дозареди страницата на потребителя. Наред с рекламите предлагам да има опция с показване на статистика на парите, похарчени за онлайн-закупуване на рубини.

  Аргуменация: Така активните потребители, които са все още на издръжка от своите родители биха избегнали неприятни ситуации с пристъпи на насилие към не-виртуаллни хора и електронно-изчислителни машини... оттам и на безследно изчезнали от виртуала гуд-геймъри...
 • Зенон (BG1)Зенон (BG1) Публикации: 1
  Всеки съюз създаден в началото е заграбил села с ресурси.Има играчи с по над 30 села ,с по 20 села с храна,за;ъци в риини имащи села с ресурси.Това е пълна глупост.Личното ми мнение е яе един замък трябва да е ограничин да притежава не повече от 3 села ресурси от вид.Обратното е геноцид за играчите регнати по късно.Въпроса е принципен.Невъзможно е да си равностоен на подобни замъци при положение че няма как да изхраниш равностойна армия.Това е една от придчините голяма част от замъците да се трият или изоставят.
  Необходимо е да има система за взаимопомощ за да стане играта по интензивнв-ситъри ,поне 2 на играч..В момента се влиза с пас което не е редно.
 • regal (BG1)regal (BG1) Публикации: 5BG1
  Напълно съм съгласен със Зенон за селата. 

  Предложения:
  1. Няма да е лошо и във Великата империя да се добави "местно село" за да може да се предава руда като в останалите кралства срещу монети, а дай боже и срещу рубини.

  2. Добре ще е, ако "Битката за Беримонд" по-често се играе във Великата империя отколкото тепърва да се снабдяваш с войска и да атакуваш играчи от ниво много по-високо от това което си.

  3. Защо при изпращане на ресурси към друг играч, много пъти не ми отразява трансфера в ПОСТИЖЕНИЯТА.

  4. Защо като се снабдиш с жетони за частни села и започнеш да атакуваш, дефакто атакуваш обществени села на играчи които имат по 20-30 броя - в крайна сметка кое му е частното, едно и също село с две наименования. Хабиш само ресурси за да се снабдиш с тези жетони.
Sign In to comment.