Начало Bulgarian Goodgame Empire – Играта Технически проблеми и бъгове

Играем - ЗА НИЩО???!!!

Dr. Deo (BG1)Dr. Deo (BG1) BG1 Публикации: 230
  Добър ден, може да ви е станало странно, че често пиша, но няма да спра, докато не се оправят проклетите бъгове.Те са един след друг...нямат край!Абе хора, то в българското МВР няма толкова бъгове бре???Сигурно се чудите "Какво ти се е бъгнало па на тебе,бе".Ще ви отговоря.Много хора ми се оплакват, че не получават декорациите и оборудването си, за което са се трудили през цялото събитие.Първо това е просташко, второ, това малоуважава труда на хората.Още повече се ядосах щом мой съюзник ми спомена факт, че той също не е получавал наградите си.Още повече се ядосах, когато разбрах, че това не е за пръв път.

http://prntscr.com/ced8ea

Това ми писа той.Виждате ли?Човекът, както всички активни играчи се е трудил неуморно, за да постигне някакъв успех и накрая - НИЩО.Както казва баба ми - "Сори, майни, това беше"Е как става тая работа бе хора???Съюзникът ми, е направил същото, което правят много други играчи - писал е на Великият Съппорт.На английски 2 пъти, на български...нищо (nothing).Как не ви е срам бе?След всеки ъпдейт пишете, "Отстранени са някои бъгове".По-добре пишете "Добавени са няколко бъгове".
Велик войн

Коментари

• Kasun (BG1)Kasun (BG1) Публикации: 110
    :) Ако купуваш рубини има шанс да ти разгледат проблема иначе само ти се подиграват безочливо :) За два месеца игра ми затриха сумати награди,войска,инс и не на последно място нерви :) Та след втория месец спрях да купувам и почнах само да си ги псувам :)Няма компенсация за нанесени щети дори няма и нормално разглеждане на проблема :) Играта е приятна но отношението към клиента не е като на германец :)
  • Dr. Deo (BG1)Dr. Deo (BG1) BG1 Публикации: 230
    Ти от потомци на фашисти какво очакваш?
    Велик войн
    Всъщност очаквах много добре изпипана игра без почти никакви технически забележки :)
  • Dr. Deo (BG1)Dr. Deo (BG1) BG1 Публикации: 230
    Многото бъгове се появиха след появяването на легендарните нива.Не, че преди тях нямаше, но бяха с 80% по-малко.
    Велик войн
    Замъчето ми е прекалено младо за да правя сравнения :)Но за тези няколко месеца и особено от както съм 70-то ниво просто си е гавра с труда ми това което се случва :)
  • CruelThornCruelThorn Публикации: 3,240
    Здравей,

Моля да бъдете по-изчерпателни при докладването на бъгове - за това са нужни имената на засегнатите играчи, какво точно и кога не са го получили, както и браузъра, който използват. В противен случай не може да се направи нищо по въпроса.

Поздрави,
    cooltext1134944310gif
    За съжаление описвах всичко както си му е реда и повтарях по няколко пъти когато ме помолят да бъда по-конкретен :) или чакам още отговор за провеждащо се разследване :) или тактично ми бе казано да се оправям как си искам :) и сега за капак ме накараха да напиша на хамерикански отново проблемите си за да ги разгледат на ново видиш ли :D  та днес даже и ми отговориха някаква тотална безмислица че имат преструкториране но да не се боя те нямало да зарежат игрите в които имат затруднения?!?!? Защо ли ми се иска на последвалия ми отговор изобщо да не ми отговарят че се чудя как да реагирам вече :)
  • CruelThornCruelThorn Публикации: 3,240
    Здравей,

За да е възможно аз, като модератор, да докладвам за този бъг на съответния отдел е нужна следната информация, която споменах - без нея е напълно безсмислено да се пише, тъй като няма нужната база за докладване на проблем като бъг и съответно да бъдат започнати нужните проверки за разрешаването му. 

Поздрави,
    cooltext1134944310gif
  • Славка Шуменска (BG1)Славка Шуменска (BG1) BG1 Публикации: 21
    Здравейте липсва ми лицето на Стерлинг и шлема на пепелянката от колелото на късмета .От два месеца си играем да си пишем с подръжка и вчера получих поредния отговор ако проблема не се реши във форума моля пишете на еди кой си имейл ....та към кого да се обърна тук та да получа наградите си ?
  • shaka88 (BG1)shaka88 (BG1) Публикации: 55
    Здравейте,

аз играя на колелото от много време.И винаги си дава наградите просто сте били изместени от топ 10 зарад това не ви е дало награди.

Поздрави.
    One love,One live :))))
  • veni7301 (BG1)veni7301 (BG1) BG1 Публикации: 79
    Чак сега се усетих да провера ,и аз преди около седмица  завърших на 2-ро место но двете брони и при мен ги няма не е това че е била изхвърлена от класацията това ти го гарантирам.
    4399596.gif
    Хм :) та викаш и него изобщо да не играя значи  :D
  • veni7301 (BG1)veni7301 (BG1) BG1 Публикации: 79
    Kasun (BG1) каза:
    Хм :) та викаш и него изобщо да не играя значи  :D
    Ми така излиза щом на 2-ро место бях и няма брони  :)
    4399596.gif
    Да ама не -не са ме изхвърлили извън десятката както се опитвате да го изкарате ...от подръжката потвърдиха че завършвам на девето ...просто си свършете работата и дайте наградите които сме си заслужили.

Поздрави!
    И нещо друго когато играта завърши ми показа че печеля овенската броня и Стерлинг ,но на следващия ден те просто липсваха в оборудването -така че уверявам ви не греша!
    Напиши на Cruel Thron това което ми е поискал на мен за да се пробва да ти помогне :)
  • ceko91 (BG1)ceko91 (BG1) Публикации: 21
    Kasun (BG1) каза:
    Напиши на Cruel Thron това което ми е поискал на мен за да се пробва да ти помогне :)
    kakvo da napishe
    -Подписът е премахнат от екипа на играта поради нарушение на правилата.
    CruelThorn каза:
    Здравей,

Моля да бъдете по-изчерпателни при докладването на бъгове - за това са нужни имената на засегнатите играчи, какво точно и кога не са го получили, както и браузъра, който използват. В противен случай не може да се направи нищо по въпроса.

Поздрави,

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл