Играем - ЗА НИЩО???!!!

Добър ден, може да ви е станало странно, че често пиша, но няма да спра, докато не се оправят проклетите бъгове.Те са един след друг...нямат край!Абе хора, то в българското МВР няма толкова бъгове бре???Сигурно се чудите "Какво ти се е бъгнало па на тебе,бе".Ще ви отговоря.Много хора ми се оплакват, че не получават декорациите и оборудването си, за което са се трудили през цялото събитие.Първо това е просташко, второ, това малоуважава труда на хората.Още повече се ядосах щом мой съюзник ми спомена факт, че той също не е получавал наградите си.Още повече се ядосах, когато разбрах, че това не е за пръв път.
http://prntscr.com/ced8ea
Това ми писа той.Виждате ли?Човекът, както всички активни играчи се е трудил неуморно, за да постигне някакъв успех и накрая - НИЩО.Както казва баба ми - "Сори, майни, това беше"Е как става тая работа бе хора???Съюзникът ми, е направил същото, което правят много други играчи - писал е на Великият Съппорт.На английски 2 пъти, на български...нищо (nothing).Как не ви е срам бе?След всеки ъпдейт пишете, "Отстранени са някои бъгове".По-добре пишете "Добавени са няколко бъгове".
http://prntscr.com/ced8ea
Това ми писа той.Виждате ли?Човекът, както всички активни играчи се е трудил неуморно, за да постигне някакъв успех и накрая - НИЩО.Както казва баба ми - "Сори, майни, това беше"Е как става тая работа бе хора???Съюзникът ми, е направил същото, което правят много други играчи - писал е на Великият Съппорт.На английски 2 пъти, на български...нищо (nothing).Как не ви е срам бе?След всеки ъпдейт пишете, "Отстранени са някои бъгове".По-добре пишете "Добавени са няколко бъгове".
Велик войн
0
Коментари
Моля да бъдете по-изчерпателни при докладването на бъгове - за това са нужни имената на засегнатите играчи, какво точно и кога не са го получили, както и браузъра, който използват. В противен случай не може да се направи нищо по въпроса.
Поздрави,
За да е възможно аз, като модератор, да докладвам за този бъг на съответния отдел е нужна следната информация, която споменах - без нея е напълно безсмислено да се пише, тъй като няма нужната база за докладване на проблем като бъг и съответно да бъдат започнати нужните проверки за разрешаването му.
Поздрави,
аз играя на колелото от много време.И винаги си дава наградите просто сте били изместени от топ 10 зарад това не ви е дало награди.
Поздрави.
Поздрави!