Начало Bulgarian Goodgame Empire – Играта Въпроси, свързани с играта

Английски език в българския форум???

Здравейте, обръщам се специално към българите, част от екипа на GGS и искам да ги питам, как може да изисквате играчите да пишат на кирилица във форума, при положение, че един от модераторите ви, е написал официалното съобщение за новото събитие НА АНГЛИЙСКИ???
Велик войн

Коментари

• Kasun (BG1)Kasun (BG1) Публикации: 110
    Защото ги боли средния клавиш за теб,мен и който и да било от нас :)
  • gogo6537 (BG1)gogo6537 (BG1) BG1 Публикации: 114
    Мисля че това е най-точни отговор: https://community.goodgamestudios.com/empire/bg/discussion/317437/dovizhdane#latest

• CruelThornCruelThorn Публикации: 3,240
    Здравейте,

Това, което ви е объркало предполагам е, че в прозорците излизат теми от английският форум. В момента има проблем с тези прозорци и показват съобщения от други форуми, но съвсем скоро ще бъде оправено. До тогава може просто да игнорирате малките прозорци в началото на форума.

Поздрави,
    cooltext1134944310gif
  • Dr. Deo (BG1)Dr. Deo (BG1) BG1 Публикации: 230
    Круел, оставете прозорчетата горе, аз говоряза вашето ОФИЦИАЛНО СЪОБЩЕНИЕ, относно предстоящите гарвани, което е написано на английски език.Даже не е на "маймуница".Аз не разбирам много от английски и за това нищо друго не разбрах, освен, че ще има някакви Кървави гарвани, подобие на чужденците!
    Велик войн
  • CruelThornCruelThorn Публикации: 3,240
    Здравей,

Благодаря за поправката  - изглежда колегите от английският форум са се объркали и са редактирали моята тема в английски вариант, тъй като явно тя е излизала в техните "прозорчета". Проблемът вече е отстранен и се извиняваме за причиненото неудобство.

Поздрави,
    cooltext1134944310gif
  • Dr. Deo (BG1)Dr. Deo (BG1) BG1 Публикации: 230
    Радвам се, че разрешите проблема бързо.Моля затворете темата.
    Велик войн
Тази дискусия е била затворена.