поверите обседиха играта и нарушиха правилата

Съиграчи от всички съюзи апелирам всички да изразим протест  към поверите с чест и правилна игра спечелихме кралските тамплиери пурто място на островите на бурята без причинно Поверите започнаха дани атакуват палят и крадат селата ни моля админите да ги изключат от играта

не ни позволяват да играем на събитията това е пълен геноцид и нарушение на човешките права

toschko @ bg 1
«137

Коментари

 • veni7301 (BG1)veni7301 (BG1) Публикации: 79BG1
  Ми те са велики и не могат да преживеят загуба:) иначе браво на вас ,крадете им  селата и вие  слагаите пожарните кастелани и хич да не ви дреме че ви палат...
  4399596.gif
 • Kasun (BG1)Kasun (BG1) Публикации: 110
  Е чак геноцид :) всеки има право да си показва слабите нерви както реши :) давате им титлички както вече сте и направили и до там :) за следващия месец да си дават повече зор и готово :)
 • gogo6537 (BG1)gogo6537 (BG1) Публикации: 114BG1
  А ми knights templar, честно си спечелиха събитието, проблема е че пауарите не са свикнали да губят. Ето още причина защо са мишки ... Мислят си че като хранят съпорта и същото време го плюят ще им е от полза, но нека оставим това на страна, то парите им правят играта..
        

 • Kasun (BG1)Kasun (BG1) Публикации: 110
  Какво разбирате под честно че за малкото време от както играя ми се види като най-измамническото събитие :)
 • sonia champion (BG1)sonia champion (BG1) Публикации: 39BG1
  Да ние честно си спечелихме първото място !!!
  Не знам защо обявиха война ние какво сме виновни че нашия съюз игра и спечели !
  Тях кой ги е вързал ?Да са играли !!!!!!!!!!!
 • veni7301 (BG1)veni7301 (BG1) Публикации: 79BG1
  Злоба и завист моете момиче това е ето това е тяхното лице  ако това не сте го знаели ето сега и вие знаете ,вие ще бъдете поредният съсипан саиуз на хора дето са тук да се забавляват от хора дето са взели тая игра за 4аст от живота и са се вкарали във голям филм...
  4399596.gif
 • sonia champion (BG1)sonia champion (BG1) Публикации: 39BG1
  редактирано 02.09.2016
  Знаем ние що за съюз са тези ,просто комплексари  

  И друг път сме имали работа с тях  ;)
 • sonia champion (BG1)sonia champion (BG1) Публикации: 39BG1
  В този съюз съм убедена че има и много свестни хора ,но заради постъпките на управляващите и другите попадат под този знаменател .
 • bobi67bobi (BG1)bobi67bobi (BG1) Публикации: 6BG1
  Всяка велика империя си има възход и падение.Играхме и спечелихме.Имахме куража да нарушим статуквото и го направихме.Може да не им харесва ,но това е положението,този месец ще е дъждовно  при тях.Ако ги е срам да си сменят името на МЕТЕОРИТИ.Ако не знаят какво означава и каква е асоциацията,  има УИКИПЕДИЯ, да четат там
  bobi67bobi @ bg 1
 • toschko (BG1)toschko (BG1) Публикации: 23BG1

  А дали знаят да четат  че на последно време не се чете а само чатят  аз поне не ние страх от тях  и им показахме за неколкократен път  няма да им  се прекланяме  а когато имаме възможност ще им вкарваме прът в каруцата

  Драги съиграчи правете го и вие като нас за да ви имат уважение и им бъдете достойни противници а не лакеи това е смисъла на тази игра иначе защо я играете

  toschko @ bg 1
 • bobi67bobi (BG1)bobi67bobi (BG1) Публикации: 6BG1
  От два дена са забелязани зелени човечета да бродят в играта,след задълбочено разследване се e оказало ,че са играчите на Power Star.Позеленели са от яд.
  bobi67bobi @ bg 1
 • Kasun (BG1)Kasun (BG1) Публикации: 110
  Когато си най-горе най-лесно си личи колко дребен човечец си и колко голям човек си :) Евала че не сте се отказали но спрете и да се оплаквате защото това храни дребния :) Едва ли не е имало заплахи още преди края :) едва ли не сте знаели и какво ще последва :) да ви палят да ви палят колко да ви палят :) дреме ви на картинките :D
 • Ancheto5 (BG1)Ancheto5 (BG1) Публикации: 12BG1
  :):):)
 • Wall of death (BG1)Wall of death (BG1) Публикации: 40
  Някой май не умее да губи :smile: Вище ги "Великите" Поуери сега. Нападат като мишки по-малките и беззащитни съюзи които честно са си спечелили това състезание :neutral: Само защото не умеят да губят :smile: Като ги гледам няма ги в тази тема явно коментират само това което им изнася :smile:
  Сега вижте knights templar Целите горят принудени да влезнат в Режим Защита :cold_sweat: Как могат да са такива жалкари  (За Поуерите говоря да няма объркване) 
 • gogo6537 (BG1)gogo6537 (BG1) Публикации: 114BG1
  редактирано 03.09.2016
  toschko (BG1) каза:

  Съиграчи от всички съюзи апелирам всички да изразим протест  към поверите с чест и правилна игра спечелихме кралските тамплиери пурто място на островите на бурята без причинно Поверите започнаха дани атакуват палят и крадат селата ни моля админите да ги изключат от играта

  не ни позволяват да играем на събитията това е пълен геноцид и нарушение на човешките права

  Приятел видях ви другата тема как се надувате като сте го спечелили. Еми какво да ти кажа много нагло от ваша страна, хем се хвалите че сте го спечелили и се мислете за кой знае какво. А другата тема: пауарите обявили война, еми в играта е позволено да се обявяват войни, просто ми обяснете като тук ще ревете защо ви бият, защо там не нямате покритие на хвалбата си ? Ако ще се хвалите, поне не ревете че ви бият. Защото в един момент уж добри хвалят се и после а ми те ни атакуват 
        

 • иван1106 (BG1)иван1106 (BG1) Публикации: 62
  редактирано 03.09.2016
  опа, Вени отново влиза в Храчка, само чака някой нещо да наплюе срещу нас и е първа писта.:) Вени, две години минаха, премерихме си силите двата съюза, излезнахме ние победители и какво  стана, че толкова време ти още не можеш да го преживееш и само подскачаш. Съжалявам, че ще го кажа ама тая игра не е за теб, вземи я смени, тук ще палиш, но и ще те палят, не може само да биеш,понякога ще те бият.
  Относно темата само ще кажа - хулиганите ни биха на самураите, екипа на столицата, от изброените съюзи само вас светнахме, случаЕност, не мислА! Спрете с тъпотиите, че не умеем да губим, ние винаги сме се възхищавали на надъханите съюзи и играчи. Моля дефинирайте ми  " честно" защото начина по който станахте първи е долен, подмолен и е на светлини години от честността, ние обаче не се оплакваме, ние се бием, Не стига че правите мръсно пък сте и нагли да ревете и да интриганствате.Я ми кажете кой ви набута чивиите?
  toschko (BG1) каза:

  А дали знаят да четат  че на последно време не се чете а само чатят  аз поне не ние страх от тях  


  А ти дали знаеш да пишеш, че докато ти четох поста ме заболя главата? Между другото лидера ви е изключително неадекватен. Първо като не искате да горите можеше да подходи дипломатично, всяка война може да бъде прекратена с правилната дипломация, това не те прави слаб, истинския лидер ще направи всичко за да си запази съюза.Не стига че не умее да води дипломация пък и заплашва, а за капак първи сложи пиле, той се спаси милия пък съюза да гори.И не спряхте да се хвалите как сте ни дали титли, чак сте смешни, толкова сте се вкарали в играта, как пък си мислите че на нас ни дреме, подразни ни вашата наглост, затова сте в червено.
  Post edited by иван1106 (BG1) on
  иван1106 @ bg 1
 • gogo6537 (BG1)gogo6537 (BG1) Публикации: 114BG1
  Малко ако не се надувахте, щяхте сякаш да сте по-добре, но да ... нали трябва да се изкажат сега е времето. Трябва да покажат, че пауарите не са спечелили 1 път, а те са ги спечелили и пълнят форума  с дискусии, защо са ги били и че пауарите са слаби .. ммда логично, в едната дискусия сте силните в другата прецаканите, защото пауарите по правилата на играта ви обявяват война и си играят войната..
        

 • CruelThornCruelThorn Публикации: 3,240
  редактирано 04.09.2016
  Ще напиша и аз нещо, че ми стана смешно :)

  иван1106 (BG1) каза:
  опа, Вени отново влиза в Храчка, само чака някой нещо да наплюе срещу нас и е първа писта.:) Вени, две години минаха, премерихме си силите двата съюза, излезнахме ние победители и какво  стана, че толкова време ти още не можеш да го преживееш и само подскачаш. 
  Излезнали сте победители? Вие срещу съюза на Вени? Айде стига глупости, че хората ще се смеят (както и аз го правих известно време преди да почна да пиша този коментар) - много добре знаете, че не сте победители в нищо, не лъжи хората, не е хубаво да се лъже.

  иван1106 (BG1) каза:
  Относно темата само ще кажа - хулиганите ни биха на самураите, екипа на столицата, от изброените съюзи само вас светнахме, случаЕност, не мислА! Спрете с тъпотиите, че не умеем да губим, ние винаги сме се възхищавали на надъханите съюзи и играчи.

  Хулиганите са били 'вас' на самураите....екипа са били 'вас' на столицата? Отново 'вас'...ама какво е това 'вас' във всички състезания - това изглежда като едно егоистично изображение на група от хора в дадено събитие, че го 'притежават'...нека те светна - не притежавате никое събитие ... никога не сте и никога няма да притежавате - с това твое изказване само показвате вашето егоистично разбиране за нещата...отново - не го прави, хората само ще ви се смеят, както съм и сигурен го правят. Съюзите печелят в състезанията, не 'побеждават вас'...

  Моля дефинирайте ми  " честно" защото начина по който станахте първи е долен, подмолен и е на светлини години от честността, ние обаче не се оплакваме, ние се бием, Не стига че правите мръсно пък сте и нагли да ревете и да интриганствате.Я ми кажете кой ви набута чивиите? 

  Станали са първи по долен и подмолен начин? Извинявай, иван1106 би ли обяснил и на нас, невежите как техния начин е бил такъв, какъвто го нарече? Смисъл - точно вашия съюз да каже нещо такова е точно края на наглостта - точно вие, които си биете ваши акаунтчета(и от време на време други играчи) и си 'фармите' аквички, го правите по най-долния в играта начин и abuse-вате системата и нямате никакво право да казвате такива неща...да, дами и господа - точно така драгите ни съиграчи от този съюз играят на островите на бурите.

  иван1106 (BG1) каза:
  ние обаче не се оплакваме, ние се бием
  Айде още един път изтърси глупости - не сте се оплаквали?!? Сериозно? Ама как имаше смелост да кажеш точно това, не знам...да ти припомням ли всеки от най-малко 100-те пъти в които се оплаквахте, дори тук във форума?
  Вие се биете?!? Айде бе! - Освен да ми пускате атаки от села на 2-3 минути в 4-5 вечерта и да връщате от страх, освен да ми пускате по 15-20 атаки наведнъж през месец-два като си ги съберете, защото нали виждаш, сами ви е страх, от вас друго не съм видял, а сме във война вече 2 години...смисъл лъжите хората, а лъжите не са хубаво нещо...

  Има и още, но се опасявам, че коментарът ще стане твърде дълъг за този форум, защото толкова лъжи на едно място, като в коментара, от който цитирах наскоро не бях намирал.


  Извинявам се ако истината е засегнала някой - преди всичко хората е нужно да знаят истината...


  Приятна игра и моля по-малко лъжи и повече истини. Благодаря от името на всички за това.
  Post edited by CruelThorn on
  cooltext1134944310gif
 • иван1106 (BG1)иван1106 (BG1) Публикации: 62
  редактирано 04.09.2016
  Я се появи :) Толкова тъпотии на едно място скоро не бях чела, написал си един ферман, ако тръгна да цитирам ще стане чаршаф, затова ще карам направо. Круела зарежи глупостите и СПРИ ДА МАНИПУЛИРАШ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ! НЕ МИ ВКАРВАЙ ДУМИ В УСТАТА, ДА СЪМ КАЗАЛА, ЧЕ ПРИТЕЖАВАМЕ НИЕ НЯКОЕ СЪБИТИЕ? Казах били са ни на самураи и столица, да победили са ни и ние сме ок с това. Така, че ни ми обяснявайте, че ние не умеем да губим, защото сме губили и ще губим, но това ни стимулира само, следващия път ще  дадем 100 % от нас. Точно вие ли ще говорите за атаки от села на 2-3 мин,вчера само отнесох 10 атаки и всичките от села. Точно вие ли ще говорите за атаки в 4-5 часа сутринта? Осъзнай се и се запри, целия сървър ви знае, по 10 села на ден влачите само за да ни избиете нещо, един път не сте тръгнали като нас, на 20 мин атака, страхливци!
  Post edited by CruelThorn on
  иван1106 @ bg 1
Sign In to comment.