Начало Bulgarian Goodgame Empire – Играта Предложения, похвали и критика

ЗАВЛАДЯН АВАНПОСТ?!

Здравейте! Наложи ми се да отида в чужбина за 4 дни и като се връщам видях,че аванпоста ми е завладян от играч 70-то ниво.Може да е игра,но в тоя случай мисля,че това е доста подло и гадно....
Същото става и с брат ми който играе също - и на него същият играч му е завзел и двата аванпоста.....
Мисля да се откажа - тук май принципи няма....

Коментари

• GeorgihFighter (BG1)GeorgihFighter (BG1) Публикации: 402
    stilski (BG1) каза:
    Здравейте! Наложи ми се да отида в чужбина за 4 дни и като се връщам видях,че аванпоста ми е завладян от играч 70-то ниво.Може да е игра,но в тоя случай мисля,че това е доста подло и гадно....
    Същото става и с брат ми който играе също - и на него същият играч му е завзел и двата аванпоста.....
    това е военна игра....Също и на мен 70 ниво ми взе селото....

my king: Асенова Крепост

my name: GeorgihFighter

my union(cъюз): endeavour

I am best   :D:D:D

• vasko__16 (BG1)vasko__16 (BG1) Публикации: 140
    stilski (BG1) каза:
    Аха , ти също си от тези лигльовци , които смятат , че играта е без атаки по постове и села!! НЕ , ТЯ НЕ Е !!! Това е тъпо правило измислено от играчите които искат да си играят мирничко и тихичко и ги е страх да водят война !!
    Атаки по постове и села - одобрявам ! Спрете да мрънкате бе , лигльовци + ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ ХОРА !!!
  • brotalen2 (BG1)brotalen2 (BG1) Публикации: 12
    vasko__16 (BG1) каза:

Аха , ти също си от тези лигльовци , които смятат , че играта е без атаки по постове и села!! НЕ , ТЯ НЕ Е !!! Това е тъпо правило измислено от играчите които искат да си играят мирничко и тихичко и ги е страх да вoдят воина !!

прав си,играта е свързана с воина които неиска да играе такава игра еми да не играе бе кои ви задъл
    жава
  • GovindaDamodara (BG1)GovindaDamodara (BG1) BG1 Публикации: 86
    АЙДЕ СТИГА БЕ,
    ТАЯ ИГРА Е СРЕДНОВЕКОВННА ВОЕННА!!!
    В СРЕДНОВЕКОВИЕТО НА НЯКОЙ КАТО МУ ЗАВЛАДЕЯТ НЯКОЯ КРЕПОСТ ТОЙ ТАКА ЛИ Е МРЪНКАЛ ПО ФОРУМИТЕ
    :/
    ПРИЕМЕТЕ ЧЕ ТАЗИ ИГРА Е ВОЕННА КАКВО СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА РЕВЕТЕ НАЛЯВО И НАДЯСНО >:) 
    И НА МЕН МИ ВЗЕХА СЕЛО, НО ТРЪГНАЛ ЛИ СЪМ ДА РЕВА ПО ФОРУМА-НЕ-НЯМА И ДА ГО НАПРАВЯ 
  • Dr. Deo (BG1)Dr. Deo (BG1) BG1 Публикации: 230
    На мене, който ми завоюва аванпоста или селото си го извоювам.Абе хора, ако вие бяхте на мястото на хорота, които са живели в периода на завладяването от  турско, на кого щяхте да се оплачете - на арменския поп лИ?
    Велик войн
  • GovindaDamodara (BG1)GovindaDamodara (BG1) BG1 Публикации: 86
    На мене, който ми завоюва аванпоста или селото си го извоювам.Абе хора, ако вие бяхте на мястото на хорота, които са живели в периода на завладяването от  турско, на кого щяхте да се оплачете - на арменския поп лИ?
    КАК НА КОГО ЩЯХА ДА СЕ ОПЛАЧАТ?
    ВЪВ ФОРУМА ЩЯХА ДА ПЛАЧАТ :)

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл