Начало Bulgarian Goodgame Empire – Играта Въпроси, свързани с играта

Заплаха за играчите

Здравейте! Искам да ви предупредя. Играча One7 на име Иво предлага на хората да зареди замъците им но веднъж влезе ли сменя паролата и забравете. Аз лично бях измамен по този начин но чрез имайла си върнах замъка. Забелязах че е предлагал рубини на други играчи от моя профил. За това искам да кажа. НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ТАКИВА. Също така искам да кажа че се извинявам за съобщенията изпратени пт моя акаунт. Това не бях аз а иво или One7 
Велик войн

Коментари

• alienlab1312 (BG1)alienlab1312 (BG1) BG1 Публикации: 813
    благодаря ти за предупреждението тоя като го гледам купува рубини и за себе си имам предвид че главния му е бъкан с рубинени декораций
    molt1115 @ bg 1
  • 爪ノイア乇ア (BG1)爪ノイア乇ア (BG1) BG1 Публикации: 135
    БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО!

MITPEP

• jiktak (BG1)jiktak (BG1) Публикации: 60
    целта  на това да ти влязат вав замъка тоест да им дадеш  профила си със цел зареждане на рубини ,е   да си купи   рубинени инстроменти със твойте рубини и там кавито има във замъка ти   и да ги  сложи  във  някое село и ги взима със  друк негов профим   после го прехвърля  на  3 главен прохил това село  и накрая освобождава селото и исползва твоя   профил  за  пращане на съобщения  и го оставя  на  произвола ... не се хващаите хора  хак не съществува, има някви програми там уш че са хакове но те са със цел   да ви источат данните на компа и не работят че и пари  може да дадеш за тея уш хакове
    jiktak @ bg 1
  • 爪ノイア乇ア (BG1)爪ノイア乇ア (BG1) BG1 Публикации: 135
    Мойто е по-различно.
    Когато започнах да играя тази игра направо ми откраднаха профила нито съм казвал паролата нито нищо два дена неможах да вляза тогава с помоща на прфила на един мой приятел написах съобщение където го напсувах и ми даде паса.
    И сега наскоро BBB7 ми писа съобщение,че има 40000 рубина и 750 войска и да му дам паса и ако са верни ще ми даде неговия и аз отказах.

Предупреждавам всички! Не се хващайте на такива неща,че ще останете без профил.

MITPEP

• Dr. Deo (BG1)Dr. Deo (BG1) BG1 Публикации: 230
    Не се връзвайте на "рубиниджий" 
    Велик войн
  • rvexfa (BG1)rvexfa (BG1) Публикации: 7
    съюза шперца по някакъв начин краде регестраци и ги пресъединява към него това са за маците Кузя и onco8 моля да бъдат изтрити
    rvexfa @ bg 1
  • STEINJAEGER (BG1)STEINJAEGER (BG1) Публикации: 135
    Ейй клес разбрахме се на лично мисля... Замъците ние не сме ги пипали и млъкни,че ме дразниш. Просто те са в нашият съюз по незнайно каква причина. Дошли са тея дни тук когато ме нямаше много в играта...
    STEINJAEGER @ bg 1
  • Alkoholik (BG1)Alkoholik (BG1) Публикации: 2
    съюза шперцът краде регистраци и така отраднаха замаците на мои приятели и ма пробив в играта
    Alkoholik @ bg 1
  • penko89 (BG1)penko89 (BG1) Публикации: 7
    От този съюз Шперца наистина са отвратителни - нечестни и подли! Присъединявам се, че трябва да бъдат санкционирани!

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл