Дългата история на войната : STARS vs Войнствените

Simoeon Simov (BG1)Simoeon Simov (BG1) Публикации: 326
редактирано 05.08.2015 в Новини от съюзите
Здравейте! Преди около 7 месеца бях написал във форума статия с името STARS vs Войнствените. Там аз обясних накратко войната между двата съюза и като заместник на STARS , вече наричащи се LegendOfThunder , стоях повечето от нашата страна в статията си и предпочетох да пиша повече какво се случваше във войната в наша полза. Освен това не добавих Предисторията на войната между двата съюза.За това реших да напиша цялата история. Само да подчертая , че Войнствените вече не съществуват :)

Ето я и предисторията :

Войната се породи след спречквания между мен и главните на Войнствените PowerGamer и dobo_gamer(вече не играе). Стигна се до няколко атаки , след това ПЛИСКА се забърка в това спречкване и се стигна до такъв момент , че през ноември (забравих кой, беше в началото му) , 2014 г. 15-членния тогава Войнствените обяви война на 25-членните ПЛИСКА.
Плиска го прие на смешка и дори искаше да остави на подсъюзите си Войнствените.
Тръгнаха смело с няколко атаки в , които вярваха , че ще победят.
Работата беше там , че те нападаха без стратегия и нападаха през деня.
Това улесни войнствените и в ПЛИСКА настана нещо като паника и лека криза .
Войнствените побързаха за своите първи атаки , победите изцяло техни.
Плиска с изкючително малко победи биеща се колкото може с някакви леки и малки армии направим едно нищо.
Плиска изпадна в още по-голяма криза , като доста играчи започнаха да напускат. Самото идване на цял друг съюз преди това ги обърка и лидерите на този "преместил се " съюз се наложиха и като лидери във самата война , което още повече ги обърка.
Стигна се до "пат", докато ние стояхме на страна и се оправяхме със собствените си проблеми...

Самата История :

2-3 месеца по-късно Войнствените обявиха война и на нас .
Плиска беше отслабнал , както и ние и това даде голяма лепта на Войнствените.
Плиска не взе участие във войната ни , а ние бяхме принудени да се справим сами.
Войнствените започнаха с първите си удари , които бяха успехи , след 3 дена битки , 50% от нашият съюз гореше. STARS (LegendOfThunder) си казахме "КРАЙ" , това обаче не беше вярно. На 3-тия ден от войната ние постигнахме няколко победи в защита. Това ни даде хъс и на следващия ден направихме 20+ атаки , повечето победи бяха в наша полза.
От нашите който не можеше да прави атаки - действаше с шпионажи и съботажи.
През един от уикендите на този военен януари ние изляхме около 35+ атаки , всичко беше победи . Таран за нас с най-много атаки беше por4eto.
Войнствените усетиха напрежение, започнаха техни членове да излизат от съюза .
След такъв голям обрат се започна с някои по-странни стратегии от страна на войнствените. Замеснтикът им PowerGamer превзе наше село с цел да започне атаки от там към нас. petyr3000 ( стар наш член , който вече не играе ) си върна селото и планът се провали .
Един от членовете на Войнствените BlackPanter ( вече не играе ) пусна 20 атаки към Experta ( стар наш член , вече не играе ) , тези атаки бяха с малък брой войници и бяха спрени изключително лесно , без подкрепа . Играчи на LegendOfThunder , които се разписаха с голям брой атаки бяха порчето , който споменах по-горе , Experta , Явор03 , OliverQueen и др.
След като Войнствените бяха упаднали изключително много , ние решихме да отстраним и останалите им атакуващи единици и да запалим аванпостовете им .
Ъпдейтът с паметниците съществуваше вече от мисля месец или 2 и ние решихме да си присвоим техния . След като веднъж го защитиха , на 2-рия път ние успяхме да го запазим.
Всичкият този опадък довете до разпадането на войнствените и приключването на тази война.
Simoeon Simov @ bg 1
Post edited by Simoeon Simov (BG1) on

Коментари

 • Джолан (BG1)Джолан (BG1) Публикации: 52
  редактирано 05.08.2015
  бъркаш Max FIGHT Помогнаха на войнствените и така се спря войната
  KingThor @ bg 1
 • Simoeon Simov (BG1)Simoeon Simov (BG1) Публикации: 326
  редактирано 05.08.2015
  KingThor написа: »
  бъркаш Max FIGHT Помогнаха на войнствените и така се спря войната

  Специално във Войната между ПЛИСКА и Войнствените не бях много наясно.
  Благодаря , че потвърди ! :)
  Simoeon Simov @ bg 1
 • Джолан (BG1)Джолан (BG1) Публикации: 52
  редактирано 05.08.2015
  Мда аз тогава участвах във войната или поне така си помислих с едно заплашително писмо плиска спряха войната с войнствените което доста ме учуди защото съюза мах fight тогава имаше 25 члена колкото плиска но така или иначе бяхме на страната на войнствените защото изглеждаха по-слаби и им помогнахме да спрат
  KingThor @ bg 1
 • PowerGamer (BG1)PowerGamer (BG1) Публикации: 273BG1
  Харесва ми как си го разказъл, но сега моят партньор до тогава, на който си разчитахме постоянно, за жалост вече не играе (dobo_gamer). Лошото в историята ти е, че си сложил само наши загуби, тоест само загубите на Войнствените. :) Евала на por4eto, който наистина играеше перфектно, и точно той даде началото на притеснението между мен и Добо (dobo_gamer). След 2-3 негови атаки, от който ние успяхме да спрем 1, той ни разби. След това  членовете на Войствените излязоха, защото се притесниха, че ще загубим, което до този момент не се беше случвало. Аз и Добо останахме във Войнствените. Плановете ни бяха, да оставим por4eto и да пускаме атаки само към лидерката им (sisi881) и към заместника им Simoeon Simov. След което ние подпалихме Сиси и Симоеон, но веднага след тези кратки моменти на щастие, отново por4eto се задейства и ни пусна атаки, и отново защитната ни армия бе разгромена. След това Симоеон и Сиси видяха, че им е малко трудно сами да ни победят в главните замъци решиха, че трябва да ни атакуват по постовете, тоест да ни избият атаката. Пуснаха нощни атаки към постовете ни, и ни победиха. След това аз и Добо решихме, че не можем да победим на зеленото, и решихме да тръгнем към другите карти на света. Запътих ме се към леда, и там победихме всички, но без por4eto, защото плановете ни бяха, че ако успеем да победим всички навсякъде без por4eto, то тогава ние може да бъдем победители. Сиси и Симоеон бяха запалени навсякъде (включително постовете) и не можеха да направят нищо. Всички от СТАРС горяха. Очаквахме да получим съобщение, как се   предават, а вместо това получихме още атаки от por4eto. Не спряхме нищо и ние бяхме принудени да спрем войната. Тотално убитите СТАРС, който имаха 1 жив член в съюза им, ни поискаха налог (50%). Ние бяхме принудени да го платим, и го платихме.


  Това беше войната. Евала на por4eto и dobo_gamer. :)
  Пишете на кирилица, моля. :)

   „О, неразумний, поради що се срамиш да се наречеш българин?“- Паисий Хилендарски.

 • Mussolini (BG1)Mussolini (BG1) Публикации: 10
  голямо меле било хахах 
 • dobo_gamer (BG1)dobo_gamer (BG1) Публикации: 10
  :o Лоооол явно сте много силни щом имате играч, който купува по 100К рубина всеки месец???
  Поздрави, Добо
 • dobo_gamer (BG1)dobo_gamer (BG1) Публикации: 10
  +Нито съюза не съществува нито аз съм се отказал!
  Поздрави, Добо
 • LDfauder (BG1)LDfauder (BG1) Публикации: 12BG1
  +Нито съюза не съществува нито аз съм се отказал!
  Здравей, мина доста време но преди бяхме във Войнствените заедно. Ако още играеш в кой съюз си и как се пишеш. Старият ми акаунт е изтрит мисля че бях danieldimitrov1 но не съм сигурен :D
Sign In to comment.