Вече прекалихте ко е тва колело на късмета бе.То направо е като съзтезанието по благородство.Направихте го само за да можем да копуваме тес билети и да печелите и от това нали.
По-добре е от преди.По-големи награди.Тази игра иска подръжка а това става с пари все пак.Който иска да дава аз не желая.Трябва който иска да може да купи пък и бонуси от време на време.
на мен ми дава същите зелени глупости тва колело :Д
като гледам в чата - не само на мен - нищо не видях да се е променило освен по-дългото висене на Къци пред замъка и интерфейса.
Когато биете много по-малки, не забравяйте, че те помнят и растат, после да няма "от къде ми дойде" ; )
искам да се оплача първо от това че алхимика вече не идва а още го има в точките за постижения второ да спрът да правят промени по играта а да оправят тъпите бъгове като вляза ми излизат по много оферти и играта се забавя още повече
ако хорятя искат да си купят рубини ще купят без някой да им казва
Това ли са сериозните играчи да се пускат атаки от чужди села и да се показва колко сме велики или когато се вкарват пари да се хващат села само е добре и когато хванем далечно село да не може да бъде опазено и да се стремим да се забавляваме купуваме неща който са виртуални и винаги остават в сървъра а да няма забавление мисля че трябва от сървъра да се замислят че селата ги гоним и дебнем с месеци и години и да се премахне опцията да може да се атакува от села те не са ли точно за това за ресурс или храна
Коментари
MITPEP
като гледам в чата - не само на мен - нищо не видях да се е променило освен по-дългото висене на Къци пред замъка и интерфейса.
MITPEP
ако хорятя искат да си купят рубини ще купят без някой да им казва
MITPEP