Спиране на атаките докато има поддръжка или фикс.

Защо като спирате сървърите всеки ден не спирате и времето и не спирате и какво се случва?
Всеки път като влезна веднага след такова спиране и виждам няколко човека са ме атакували и са ми избили армията без аз да имам каквато и да е възможност да реагирам. И това през ден - писна ми от тия глупости - измислете нещо !
Не може да се пуска атака точно преди вие да спрете сървъра и като го пуснете атаката да е минала. Направете така , че времето на атаката да е същото каквото е било преди спирането на сървъра!
Всеки път като влезна веднага след такова спиране и виждам няколко човека са ме атакували и са ми избили армията без аз да имам каквато и да е възможност да реагирам. И това през ден - писна ми от тия глупости - измислете нещо !
Не може да се пуска атака точно преди вие да спрете сървъра и като го пуснете атаката да е минала. Направете така , че времето на атаката да е същото каквото е било преди спирането на сървъра!
Post edited by Jonaleth (BG1) on
Jonaleth @ bg 1
0
Коментари
Здравей,
Съжалявам за случилото се с теб, но това не е поддръжка, а седмичен ъпдейт, който бе предварително обявен във форума и засяга всички играчи. Винаги можеш да проверяваш форума за новини и важна информация.
Поздрави,
по рано да може да си наредиш атака и да пускаш :0
На всеки се е случвало! Вашите ъпдейти никога не се случват в точно определен час. Толкова ли е трудно да предупреждавате 30 мин по рано ? Толкова ли е трудно да спирате атаките докато играчите не могат да влизат и да редят защити ?
до сега си купувах рубини вече няма да купя и половин рубин
щом сте такива
от мене вече няма да видите 1 стотинка
надявам се да затворят играта
Да-може повечето от играчите да влизат във форума,ама обаче ние не сме форумни мишки че да следим какво става във форума всеки час!
А да не говорим че има баннати и такива които не желаят да се занимават с форума...идеята трябва да се осъществи.
Пример:
По един играч върви атака от разбойници-той си идва на линия и я вижда.За жалост обаче има атакери в замъка и трябва да ги изнесе и да си приготви защитата,но за жалост модератор от форума обявява хотвикс внезапно и сървъра спира след минута(играча е зает да си защити замъка а да не ходи да зяпа темите на модераторите)-сървъра е спрял а играча е изпаднал в паника.После пускат сървъра отново и играчът е останал без атакари(или му е избита армията/голяма част от армията)!
Смятам че при спиране на сървъра трябва да се прави пауза на всяко действие в него-производство на ресурси,атаки,шпионажи,течене на събития...и тн. ...и след като дейността на поддръжка свърши нещата да тръгнат отново от където са продължили сякъш времето е било стопирано.
Не става дума дали това се е случило на един играч-става дума че се е случвало на целия сървър!;)
Надявам се екипа ви поне да обмисли проблема и дали да направи нещо по въпроса.Все пак всяка тема във "ПРЕДЛОЖЕНИЯ,пофвали и критика"трябва да се взима под внимание-все пак това ви е работата!Не можете просто така да подминавате идеите на играчите!-Вашата работа е да ги пренесете от форума към екипа-все пак за това е създаден раздела за предложенията,похвалите и критиките!;)
Надявам се да си помислите над думите ми!
Желая ви лек ден и приятна работа!
Поздрави,
Pir0
Благодаря за изчерпателния коментар. Както всички предложения и изказани мнения на играчи, и този ще бъде предаден за оценка на екипа на играта. За съжаление, не могат да бъдат приложени всички идеи и предложения в играта, но те биват подложени на анализ и оценка. Благодарим на всички за интереса и обратната ви връзка.
Поздрави,