Начало Bulgarian Goodgame Empire - Новини Място за обсъждане на официалните съобщения

Ъпдейт: Станете легенда - 18.11.2014

1632

Коментари

• Безценна (BG1)Безценна (BG1) Публикации: 63
    редактирано 18.11.2014
    изчакайте 3-4 дена и после се трийте
  • NikcNikc Публикации: 28
    редактирано 18.11.2014
    Станахме легенди, строим със зехтин и въглища, пренаписваме историята,ама не Ние а Вие ГГС - Исторически паметник трябва да ви вдигнат

Извинявам се ама по голяма простотия от тази не бях срещал, да Ви е честита
  • Georgi Marinov (BG1)Georgi Marinov (BG1) BG1 Публикации: 60
    редактирано 18.11.2014
    Сега и плодове да отворят остава :)
    един плодзеленчук например за подсилване на армията преди път
  • Безценна (BG1)Безценна (BG1) Публикации: 63
    редактирано 18.11.2014
    недей го казва че ще пуснат да ги храним с краставици
  • Генералисимус М (BG1)Генералисимус М (BG1) Публикации: 17
    редактирано 18.11.2014
    Човече при цялото ми уважение към разработчиците на играта не знам какво има да оценявате- картинката е ясна - МАХАНЕ НА ЪПДЕЙТА ! Всички играчи сме единодушни ,че това е пълна глупост . Върнете всичко обратно както си беше . Поне веднъж се вслушайте в гласа на играчите и не правете грешката сами да ни гоните от играта .
  • NostradamussNostradamuss Публикации: 18
    редактирано 18.11.2014
    И за пореден път се питам защо не се пускат подробности (не общи приказки) за предстоящите ъпдейти. Да се съберат мнения от различните сървъри и тогава да се прецени дали си заслужава да се пуска.

Ако трябва да визирам конкретна ситуация - тази, в която ни поставихте сега е идеална. Беше споменато преди няколко дни какво се замисля, за изпращането на ресурсите, транспортирането им между играчите и т.н. НО НИКОЙ не седна да ни обясни какво точно имат предвид разработчиците.
    Ако някой се беше постарал сега нямаше да сме тук да се оплакваме всички. Или поне нямаше да сме/са толкова много.

П.С.
    Нека позная какъв ще е подаръка - безплатно изгасяне на замъка? Уцелих ли?
    Хайде стига, това е замазване на очите... не е в това въпроса.

Спрете играта, върнете старото състояние на нещата, ПИТАЙТЕ играчите, преценете дали си заслужава и тогава правете каквото ще правите... иначе ние ще го правим някъде, където ни ценят, ами язък за времето и нервите.
  • cortezzcortezz Публикации: 254
    редактирано 18.11.2014
    ако тръгнете на махнете новия Ъпгрейт , махнете само и единствено строенето с Въглища , Зехтин и стъкло другото за сега е добре хамбари до 30 ниво мелница до 6 интересно е , обаче гасенето и строенето с тези материали е направо....
  • РУСИТЕ7 (BG1)РУСИТЕ7 (BG1) Публикации: 45
    редактирано 18.11.2014
    Ако изобщо ви интересува мнението ми, ще ви кажа, че това е поредната безмислица. Не ми се мисли за играчите ниски нива. На тях ще им е много трудно да се развиват. Предлагам ви да помислите относно стимулирането на хората. Какво направихте в рамките на 2-3 месеца. Освен, че като цяло играта стана ултра рубинена - визирам строежа на пекарните и др. сгради, съсипахте номадите а сега и поредната глупост с прехвърляне на ресурси за градеж. Към модератори, админи и там всички админи: Хора осъзнайте се - ако искате да останем помислете или коментирайте с нас поредните ви нови глупости които искате да вкарате. Аз лично нямам стимул да строя - защо наричате играта военна стратегия като от нас се иска зидария. Намерете начин да ни накарате да играем, а не да ни отказвате.
  • Мила ВазоваМила Вазова Публикации: 45
    редактирано 18.11.2014
    От вчера обикалям кралството и се натъкнах на доста изоставени замъци използвани от съюзниците им за ресурси или напълнени със зашита да си помагат. Малко прекалихте и от едно място къде се събираха хората да си побъбрят и пуснат по някоя стреличка го превърнахте в банкомат. Кой болен мозък ги мисли тези ъпове? Що за простотия е да прехвърляш ресурси като малоумен от свят в свят, а ако някой гори на 2 или повече места, ами малките нива? Сериозно ли си помислихте че някой ще седи 3-4 години за да се изгаси или развие от 30 и някое ниво до 70ка? Това се прави с цел да се откажат повече хора от играта или какво, защото за по добре определено не успяхте да го направите? Редно е да дадете отговор на хората кога ще се махне тази новост, защото аз лично до тук не видях някой да е съгласен с това.
  • Dakata baby (BG1)Dakata baby (BG1) Публикации: 27
    редактирано 18.11.2014
    върнете поне строежа на декораците по старому че по новият начин са бая трудни тиако земеш да строиш геадини навсякъде ще титрябва двойно повече време от преди ъпгреита
  • veselin_9veselin_9 Публикации: 54
    редактирано 18.11.2014
    Чакаме за отговор от екипа на ГГС преди да стане 18 ч. и да ви свърши работното време.
  • Рум_72Рум_72 Публикации: 236
    редактирано 18.11.2014
    В последно време в главата ми непрекъснато се върти мисълта за изтриване на акаунта. И понеже не съм наркоманка, няма да изпадна в абстиненция без играта. Истината е, че се задържах толкова време тук заради хората. Но с истинските хора ще продължавам да поддържам връзка. А иначе, народът го е казал (извинете за израза, ама е цитат ;) ) - "Лаком г.з кръв се.е"
  • Gino1 (BG1)Gino1 (BG1) Публикации: 42
    редактирано 18.11.2014
    cortezz написа: »
    ако тръгнете на махнете новия Ъпгрейт , махнете само и единствено строенето с Въглища , Зехтин и стъкло другото за сега е добре хамбари до 30 ниво мелница до 6 интересно е , обаче гасенето и строенето с тези материали е направо....

АБСОЛЮТНО ЗА!!
  • Ddragon (BG1)Ddragon (BG1) BG1 Публикации: 89
    редактирано 18.11.2014
    Факт.

Днес не строя, не местя, бия кули само...
    Щото ако е така, закво да строя като няма да играя
  • veselin_9veselin_9 Публикации: 54
    редактирано 18.11.2014
    Е аз пък само във форума седя. Играта е пусната, но единствено данъците се събират на 3 часа, не играя изобщо, от промяната на ъпдейта зависи дали ще заиграя пак.
  • kamata (BG1)kamata (BG1) BG1 Публикации: 21
    редактирано 18.11.2014
    Мислех, че няма да успеете да ме откажите от играта, но с тая простотия да гася пожари вече и със зехтин ми идва в повечко, както и да надграждам със въглища ..е неее... но вие си знаете - щом си мислете, че това ви носи печалба, явно няма да е от мен със сигурност ..приятна игра ви пожелавам ..
  • HeroBULGARIA (BG1)HeroBULGARIA (BG1) Публикации: 17
    редактирано 18.11.2014
    за първи път съм разочарован всички ъпдейти до момента от както играя съм приемал и свиквал. Понеже несме голям съюз понасяме доста атаки и горим често с този ъпдейт ще гасим супер бавно много нени харесва незнам дали ще се промени нещо пак ще изчакаме ще се опитаме да свикнем и с него но просто това никак нени харесва на по малките левели и съюзи, Богатите отново стават още по богати а Бедните още по бедни това е виждането ми за момента :(
  • BEDSPORT (BG1)BEDSPORT (BG1) Публикации: 20
    редактирано 18.11.2014
    Махайте ги тези простотии от старите сгради - който иска да си става легендарен да си става - явно нямате акаунти мишлета от съпорта да видите че и в момента картата гори от гениалния ви ъпдейт за славата - как ще се гасят играчите които не могат да са залепени като ваденки по 24 часа на ден за екраните. Намалете малко темпото на простотиите че вече минахте границата на търпимост - изгладете си бъговете и ни оставете да си играем играта.
  • cortezzcortezz Публикации: 254
    редактирано 18.11.2014
    Май вярно ще е твърдението че ще станем Легенда! , повечето играчи няма как да се справят с тези неща и ще се стигне на мултитата да си оставят профилите и да играят с 1 новите играчи постове не знам как ще развият ...
  • popivo (BG1)popivo (BG1) BG1 Публикации: 73
    редактирано 18.11.2014
    Очаквайте следващият "Гениален ъпдейт" : стрелците се правят със зехтин да си смажат тетивата , а пък мечовете с руда за да се ковът в ковачница която ще струва само 50 000 рубина :d
Sign In to comment.