Начало Bulgarian Goodgame Empire - Новини Място за обсъждане на официалните съобщения

Ъпдейт: Станете легенда - 18.11.2014

1532

Коментари

• NikcNikc Публикации: 28
    редактирано 18.11.2014
    Тази игра от стратегическа я превръщате в строителна :)))))))))))))))))
    Nikc @ bg 1
  • Gino1 (BG1)Gino1 (BG1) Публикации: 42
    редактирано 18.11.2014
    Nostradamuss написа: »
    Споделям повечето от мненията на останалите играчи.
    1. Изискването на допълнителни ресурси за сгради, които до сега не са искали такива е излишно, досадно и трудоемко. Това прави пропастта между играчите още по-голяма, а тя и сега не е малка.
    Имайки предвид, че някой дори не са се пуснали по всички кралства.... сами можете да си направите сметката.
    2. Гасенето на сгради с въглища е смешно... дори и да си го помислите е смешно... със зехтин също. Само си го представете.
    3. Таксата за прехвърляне между кралствата - БЕЗУМНА, при всичко, което съградихте с ъпдейта. Особено от Огнените върхове към останалите...
    4 и 5. Помислете пак преди да въведете промяна дали те не дебалансира играта допълнително. Това е важно! Не всички играчи са 70 ниво и не всички се чудят какво да правят с ресурса си. На някои им е повече от необходим.
    Съвсем искрено моля да преосмислите промените в този им вид или НИЕ играчите ще преосмислим участието си в тази "БЕЗПЛАТНА" игра.

Поздрави!

МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО.
    Gino1 @ bg 1
  • Caliph Hasan IVCaliph Hasan IV Публикации: 2,716
    редактирано 18.11.2014
    Пуснахте ни и 100% прайм, мислете че ще отскочим до търговеца дето ми се курдисал пред замъка като преял чорбаджия, но няма да я бъде тая работа, най много да се навие Сашо
    А тоя подарък, който ме обиди най-много, НАПУК няма да го взема
  • DizelDizel Публикации: 2
    редактирано 18.11.2014
    ааааааааааа тия нови ъпдейти много ме дразнят кой гласува да ги махнат
    Dizel @ bg 1
  • Безценна (BG1)Безценна (BG1) Публикации: 63
    редактирано 18.11.2014
    Всички искаме да ги махнат . Дани недей говори така за Сашо:)
    редактирано 18.11.2014
    Ало админите и модераторите, къде се изгубихте, защо мълчите, хората Ви пишат а Вие си мълчите. Включете се в дискусията и дайте обосновка за тъпия ъпдейт
    Nikc @ bg 1
  • DizelDizel Публикации: 2
    редактирано 18.11.2014
    за....................
    Dizel @ bg 1
  • hellmakerhellmaker Публикации: 6
    редактирано 18.11.2014
    Истинското име на тази компания вече е greedgameempire
    hellmaker @ bg 1
  • chorkoBGchorkoBG Публикации: 1,267
    редактирано 18.11.2014
    Има кой да затваря теми но не и който да пише !!! http://prntscr.com/57lt63
    image.php?type=sigpic&userid=100915&dateline=1391247150
  • Генералисимус М (BG1)Генералисимус М (BG1) Публикации: 17
    редактирано 18.11.2014
    Абе това с ресурсите от другите кралства няма много смисъл . Не ми е ясно как ще си построя мелница 3-то ниво с въглища ?? И при това трябва да се транспортират което автоматично води до загуба по транспорта , и на фона не бавното производство да имаш още повече разходи - не ми се вижда добра идея . До сега играта ми харесваше , но това с ресурсите е пълна глупост . По-голям смисъл щеше да има ако тези въглища и желязна руда се използваха в работилниците за по-добри оръжия , а не за общото строителство .Според мен това само ще откаже хората да играят ( и мен включително ). Не знам но това не е измислено добре.
    Генералисимус М @ bg 1
    редактирано 18.11.2014
    Да попитам от зехтин бетон ли се прави или можеби в средновековието са лакирали мебелите си с зехтин
    Nikc @ bg 1
  • vindiesel1vindiesel1 Публикации: 27
    редактирано 18.11.2014
    Много лош ъпгреит, моля махнете зехтина , стъклото и въглищата .Играта ще почне да си губи феновете малко по малко .
    vindiesel1 @ bg 1
    редактирано 18.11.2014
    Навярно това Ви е идеята да лъснем мебелите с зехтин или не, обяснете ми че не мога да се чатна:)
    Nikc @ bg 1
    редактирано 18.11.2014
    Ще пишат админите но ще е твърде късно :)
    редактирано 18.11.2014
    То начи ние ще им пишем ама в съпорта ! :)
  • CleoCleo Публикации: 690
    редактирано 18.11.2014
    Здравейте,

Благодарим на всички за коментарите, ще бъдат предадени за оценка на дизайнерите на играта. Ако разполагаме с нова информация, то можете да сте сигурни, че ще я обявим във форума.

Моля да не създавате нови теми и да използвате подходящ език и тон във форума.

Поздрави,
    редактирано 18.11.2014
    ще бъде интересно ако тия умници където мислят само ъпдейтите да си направят замъци и да видат как е да гориш , а да нямаш зехтин и въглища
  • FlameFlame Публикации: 5
    редактирано 18.11.2014
    Те да бяха помислили предварително са нашите реакции, за да си подготвят обяснение
    Иначе след дъжд качулка - няма да има кой да им прочете разясненията или оправданията

Никва логика няма вече, освен зелена
    Flame @ bg 1
    редактирано 18.11.2014
    Cleo написа: »
    Здравейте,

Благодарим на всички за коментарите, ще бъдат предадени за оценка на дизайнерите на играта. Ако разполагаме с нова информация, то можете да сте сигурни, че ще я обявим във форума.

Моля да не създавате нови теми и да използвате подходящ език и тон във форума.

Поздрави,
    Няма какво да се мисли просто го махнете и виште ВСИЧКИ форуми не е само тук така !
    редактирано 18.11.2014
    Ако помните старата графиката на картата каква беше ще си извадите извода , че пак бяхме недоволни след обновлението , но никой не ни отрази освен модераторите в форума
Sign In to comment.