Споделям повечето от мненията на останалите играчи.
1. Изискването на допълнителни ресурси за сгради, които до сега не са искали такива е излишно, досадно и трудоемко. Това прави пропастта между играчите още по-голяма, а тя и сега не е малка.
Имайки предвид, че някой дори не са се пуснали по всички кралства.... сами можете да си направите сметката.
2. Гасенето на сгради с въглища е смешно... дори и да си го помислите е смешно... със зехтин също. Само си го представете.
3. Таксата за прехвърляне между кралствата - БЕЗУМНА, при всичко, което съградихте с ъпдейта. Особено от Огнените върхове към останалите...
4 и 5. Помислете пак преди да въведете промяна дали те не дебалансира играта допълнително. Това е важно! Не всички играчи са 70 ниво и не всички се чудят какво да правят с ресурса си. На някои им е повече от необходим.
Съвсем искрено моля да преосмислите промените в този им вид или НИЕ играчите ще преосмислим участието си в тази "БЕЗПЛАТНА" игра.
Пуснахте ни и 100% прайм, мислете че ще отскочим до търговеца дето ми се курдисал пред замъка като преял чорбаджия, но няма да я бъде тая работа, най много да се навие Сашо
А тоя подарък, който ме обиди най-много, НАПУК няма да го взема
Ало админите и модераторите, къде се изгубихте, защо мълчите, хората Ви пишат а Вие си мълчите. Включете се в дискусията и дайте обосновка за тъпия ъпдейт
Абе това с ресурсите от другите кралства няма много смисъл . Не ми е ясно как ще си построя мелница 3-то ниво с въглища ?? И при това трябва да се транспортират което автоматично води до загуба по транспорта , и на фона не бавното производство да имаш още повече разходи - не ми се вижда добра идея . До сега играта ми харесваше , но това с ресурсите е пълна глупост . По-голям смисъл щеше да има ако тези въглища и желязна руда се използваха в работилниците за по-добри оръжия , а не за общото строителство .Според мен това само ще откаже хората да играят ( и мен включително ). Не знам но това не е измислено добре.
Благодарим на всички за коментарите, ще бъдат предадени за оценка на дизайнерите на играта. Ако разполагаме с нова информация, то можете да сте сигурни, че ще я обявим във форума.
Моля да не създавате нови теми и да използвате подходящ език и тон във форума.
Те да бяха помислили предварително са нашите реакции, за да си подготвят обяснение
Иначе след дъжд качулка - няма да има кой да им прочете разясненията или оправданията
Благодарим на всички за коментарите, ще бъдат предадени за оценка на дизайнерите на играта. Ако разполагаме с нова информация, то можете да сте сигурни, че ще я обявим във форума.
Поздрави,
Няма какво да се мисли просто го махнете и виште ВСИЧКИ форуми не е само тук така !
Ако помните старата графиката на картата каква беше ще си извадите извода , че пак бяхме недоволни след обновлението , но никой не ни отрази освен модераторите в форума
Коментари
МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО.
А тоя подарък, който ме обиди най-много, НАПУК няма да го взема
Поздрави,
Иначе след дъжд качулка - няма да има кой да им прочете разясненията или оправданията
Никва логика няма вече, освен зелена