Какво точно искаме ни питате? Ще ви отговоря!
1. Легендарното ниво да се ПРЕМАХНЕ, защото бог знае какви предимства им давате пак и пак и те пак и пак пречат на развитието на малките играчи!
2. Ресурсите да не са навсякъде, да бъде както преди
Искаме само новата ранглиста
Хора, направете си знамената розови, за да покажете, че и на вас ъпдейта ни ви харесва!
Ако сте начинаещ и търсите отговор на много въпроси, можете да посетите сайта ми, където ще откриете много съвети за бърз и добър старт на играта goodgame empire-лесно е, само кликнете ТУК .
Разочароващо е, и аз може да спра да играя активно накрая-на нищо не прилича, на нищо!
Ако сте начинаещ и търсите отговор на много въпроси, можете да посетите сайта ми, където ще откриете много съвети за бърз и добър старт на играта goodgame empire-лесно е, само кликнете ТУК .
Вижте, прекалено много време отделяме има и по важни неща.Утре България може пак да е без правителство, ако сте гледали новините ви е ясно какво става, а ние се тревожим заради една игра. Въобще струва ли си. Кой, каквото дал-дал, кой каквото загубил -
загубил остана ни да изчакаме и да видим ще има ли някаква ответна реакция. Съпорта знае мнението на играчите ако иска да ни задържи ще реагира в наша полза.Ако не си мръдне и пръстчето работата е ясна.
махнете шибания (с извинение) бъга за легендата!!! Ако някой друг иска да се вклучи в протеста нека си направи знамето розово и да напише на циркулярно писмо това
.......в знак на протест срещу новият ъпдейт, играчите на английският сървър променят цвета на знамената си в розов. Призовавам всички НЕСЪГЛАСНИ с новите промени в играта да последват примера на нашите английски колеги. Аз, както и част от мойте приятел в съюза вече го направихме...."
Това е извадка от мой пост във форума. Моля всеки, който не е съгласен с новия ъпдейт да промени знамето си на розово. Поне това запазиха безплатно ... за сега.
Разпространете информацията сред вашите приятели и съюзници. Да се включим всички в "Розовият протест".
Абе вие сериозно ли мислите,че като пишете през един за това розово знаме ще промените нещо ? Почти цялата карта вече сме в розово и каквооо ? Остава да чакаме разума им да надделее и утре да има промяна на ъпдейта!
Ми като не им пука че картата е розова, ще им запука като почнат да валят молби за триене! А и за протокола гледам Пауърите не са солидарни със нас явно!
Ми като не им пука че картата е розова, ще им запука като почнат да валят молби за триене! А и за протокола гледам Пауърите не са солидарни със нас явно!
Нормално е силно рубинените съюзи и играчи да не са притеснени от ъпдейта.
Може би ще им е малко криво като се изпразни картата и целите останат сведени до минимум, но това ще стана когато ние, другите потребители си изтрием акаунтите.
Когато биете много по-малки, не забравяйте, че те помнят и растат, после да няма "от къде ми дойде" ; )
Коментари
1. Легендарното ниво да се ПРЕМАХНЕ, защото бог знае какви предимства им давате пак и пак и те пак и пак пречат на развитието на малките играчи!
2. Ресурсите да не са навсякъде, да бъде както преди
Искаме само новата ранглиста
Хора, направете си знамената розови, за да покажете, че и на вас ъпдейта ни ви харесва!
Поздрави,
Ивайло
Здравейте,
в нашата система току що беше създаден нов имейл (тикет) с Вашето запитване. Ще се постараем той да бъде обработен възможно най-скоро.
Работното ни време е от понеделник до петък, от 10.00 до 18.00 часа.
Моля Ви да се уверите, че имейлът Ви съдържа
1. името на играта,
2. името, с което играете и
3. името на сървъра, от който играете.
Поздрави,
Ивайло
загубил остана ни да изчакаме и да видим ще има ли някаква ответна реакция. Съпорта знае мнението на играчите ако иска да ни задържи ще реагира в наша полза.Ако не си мръдне и пръстчето работата е ясна.
МАХАЙТЕ ЪПДЕЙТА!!!!!
Здравейте
Благодарим за Вашето съобщение и за изказаната позиция. Ние ценим мнението на играчите и Вашето ще бъде предадено за оценка.
Ако имате допълнителни въпроси или проблеми, моля не се колебайте да ни пишете!
Поздрави
.......в знак на протест срещу новият ъпдейт, играчите на английският сървър променят цвета на знамената си в розов. Призовавам всички НЕСЪГЛАСНИ с новите промени в играта да последват примера на нашите английски колеги. Аз, както и част от мойте приятел в съюза вече го направихме...."
Това е извадка от мой пост във форума. Моля всеки, който не е съгласен с новия ъпдейт да промени знамето си на розово. Поне това запазиха безплатно ... за сега.
Разпространете информацията сред вашите приятели и съюзници. Да се включим всички в "Розовият протест".
Благодаря ви!
Нормално е силно рубинените съюзи и играчи да не са притеснени от ъпдейта.
Може би ще им е малко криво като се изпразни картата и целите останат сведени до минимум, но това ще стана когато ние, другите потребители си изтрием акаунтите.
a вчера тръгна да се заяждаш в подкрепа на ъпа -фурнаджийска лопата . Добре все пак че се съвзе , значи има надежда за теб .