Начало Bulgarian Goodgame Empire - Новини Място за обсъждане на официалните съобщения

Ъпдейт: Станете легенда - 18.11.2014

12432

Коментари

• veselin_9veselin_9 Публикации: 54
    редактирано 19.11.2014
    А моя гсм ще стане черен и погребан за ГГС!
    Интернетът убива, когато се използва неправилно. :)
  • ivailo.98ivailo.98 Публикации: 1,103
    редактирано 19.11.2014
    Какво точно искаме ни питате? Ще ви отговоря!
    1. Легендарното ниво да се ПРЕМАХНЕ, защото бог знае какви предимства им давате пак и пак и те пак и пак пречат на развитието на малките играчи!
    2. Ресурсите да не са навсякъде, да бъде както преди

Искаме само новата ранглиста

Хора, направете си знамената розови, за да покажете, че и на вас ъпдейта ни ви харесва!
    Ако сте начинаещ и търсите отговор на много въпроси, можете да посетите сайта ми, където ще откриете много съвети за бърз и добър старт на играта goodgame empire-лесно е, само кликнете ТУК .

Поздрави,
    Ивайло

• Silveto89 (BG1)Silveto89 (BG1) Публикации: 97
    редактирано 19.11.2014
    ststar2 написа: »
    Какво получи и на мен ми писаха
    Може ли да обясниш малко по-ясно за какво по-точно става дума? За триене на акаунт или за нещо друго ?
     Silveto89 (BG1)
  • alexnik1000000alexnik1000000 Публикации: 96
    редактирано 19.11.2014
    Военните предимства на легендарните нива могат да се използват само срещу играчи 70 ниво!
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • WarriorNikolai (BG1)WarriorNikolai (BG1) Публикации: 1
    редактирано 19.11.2014
    Добре пуснахте тези сгради но направете и разширения къде да ги строим една върху друга ли
    WarriorNikolai @ bg 1
  • raj (BG1)raj (BG1) BG1 Публикации: 10
    редактирано 19.11.2014
    Това е бесмисленно,да се превръщам в роб на някаква си игра,за сега спирам да се развивам,докато не се спрът с глупостите!?!?
    Dancholi @ bg 1
  • veselin_9veselin_9 Публикации: 54
    редактирано 19.11.2014
    ststar2 написа: »
    Какво получи и на мен ми писаха

Здравейте,

в нашата система току що беше създаден нов имейл (тикет) с Вашето запитване. Ще се постараем той да бъде обработен възможно най-скоро.

Работното ни време е от понеделник до петък, от 10.00 до 18.00 часа.

Моля Ви да се уверите, че имейлът Ви съдържа

1. името на играта,
    2. името, с което играете и
    3. името на сървъра, от който играете.
    Интернетът убива, когато се използва неправилно. :)
  • ivailo.98ivailo.98 Публикации: 1,103
    редактирано 19.11.2014
    Разочароващо е, и аз може да спра да играя активно накрая-на нищо не прилича, на нищо!
    Ако сте начинаещ и търсите отговор на много въпроси, можете да посетите сайта ми, където ще откриете много съвети за бърз и добър старт на играта goodgame empire-лесно е, само кликнете ТУК .

Поздрави,
    Ивайло

• pti4pti4 Публикации: 63
    редактирано 19.11.2014
  • popivo (BG1)popivo (BG1) BG1 Публикации: 73
    редактирано 19.11.2014
    ПАК ПИТАМ ЕФЕКТ ОТ РЕПЛИКИТЕ ДА СТЕ УСЕТИЛИ , НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, МОДЕРАТОРИ СЕГА СИ ПИЯТ АПЕРАТИВА КУПЕН С НАШИТЕ ПАРИЧКИ , А СЪРБЕЖА Е ЗА НАС
    popivo @ bg 1
  • henbal (BG1)henbal (BG1) BG1 Публикации: 18
    редактирано 19.11.2014
    Май трябва да се свържим с Германия Каквото идва е от там така мисля аз
    henbal @ bg 1
  • ststar2ststar2 Публикации: 8
    редактирано 19.11.2014
    Вижте, прекалено много време отделяме има и по важни неща.Утре България може пак да е без правителство, ако сте гледали новините ви е ясно какво става, а ние се тревожим заради една игра. Въобще струва ли си. Кой, каквото дал-дал, кой каквото загубил -
    загубил остана ни да изчакаме и да видим ще има ли някаква ответна реакция. Съпорта знае мнението на играчите ако иска да ни задържи ще реагира в наша полза.Ако не си мръдне и пръстчето работата е ясна.
    ststar2 @ bg 1
  • alexnik1000000alexnik1000000 Публикации: 96
    редактирано 19.11.2014
    Промених си мнението:)
    МАХАЙТЕ ЪПДЕЙТА!!!!!
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • lassitter (BG1)lassitter (BG1) Публикации: 25
    редактирано 19.11.2014
    отговора на господата от ггс

Здравейте

Благодарим за Вашето съобщение и за изказаната позиция. Ние ценим мнението на играчите и Вашето ще бъде предадено за оценка.

Ако имате допълнителни въпроси или проблеми, моля не се колебайте да ни пишете!

Поздрави
    lassitter @ bg 1
  • mert1991 (BG1)mert1991 (BG1) Публикации: 8
    редактирано 19.11.2014
    махнете шибания (с извинение) бъга за легендата!!! Ако някой друг иска да се вклучи в протеста нека си направи знамето розово и да напише на циркулярно писмо това
    .......в знак на протест срещу новият ъпдейт, играчите на английският сървър променят цвета на знамената си в розов. Призовавам всички НЕСЪГЛАСНИ с новите промени в играта да последват примера на нашите английски колеги. Аз, както и част от мойте приятел в съюза вече го направихме...."

Това е извадка от мой пост във форума. Моля всеки, който не е съгласен с новия ъпдейт да промени знамето си на розово. Поне това запазиха безплатно ... за сега.
    Разпространете информацията сред вашите приятели и съюзници. Да се включим всички в "Розовият протест".

Благодаря ви!
    mert1991 @ bg 1
  • pti4pti4 Публикации: 63
    редактирано 19.11.2014
  • Silveto89 (BG1)Silveto89 (BG1) Публикации: 97
    редактирано 19.11.2014
    Абе вие сериозно ли мислите,че като пишете през един за това розово знаме ще промените нещо ? Почти цялата карта вече сме в розово и каквооо ? Остава да чакаме разума им да надделее и утре да има промяна на ъпдейта!
     Silveto89 (BG1)
  • РУСИТЕ7 (BG1)РУСИТЕ7 (BG1) Публикации: 45
    редактирано 19.11.2014
    Ми като не им пука че картата е розова, ще им запука като почнат да валят молби за триене! А и за протокола гледам Пауърите не са солидарни със нас явно!
  • Ddragon (BG1)Ddragon (BG1) BG1 Публикации: 89
    редактирано 19.11.2014
    РУСИТЕ7 написа: »
    Ми като не им пука че картата е розова, ще им запука като почнат да валят молби за триене! А и за протокола гледам Пауърите не са солидарни със нас явно!

Нормално е силно рубинените съюзи и играчи да не са притеснени от ъпдейта.
    Може би ще им е малко криво като се изпразни картата и целите останат сведени до минимум, но това ще стана когато ние, другите потребители си изтрием акаунтите.
    Когато биете много по-малки, не забравяйте, че те помнят и растат, после да няма "от къде ми дойде" ; )
  • Генералисимус М (BG1)Генералисимус М (BG1) Публикации: 17
    редактирано 19.11.2014
    alexnik1000000 написа: »
    Промених си мнението:)
    МАХАЙТЕ ЪПДЕЙТА!!!!!

a вчера тръгна да се заяждаш в подкрепа на ъпа -фурнаджийска лопата . Добре все пак че се съвзе , значи има надежда за теб .
    Генералисимус М @ bg 1
Sign In to comment.