Начало Bulgarian Goodgame Empire - Новини Място за обсъждане на официалните съобщения

Ъпдейт: Станете легенда - 18.11.2014

12332

Коментари

• Silveto89 (BG1)Silveto89 (BG1) Публикации: 97
    редактирано 19.11.2014
    popivo написа: »
    Аз съм от играчите които не са активни във форума, но вчера и днес съм в него нон стоп и НАИСТИНА обаче НАИСТИНА не разбмирам, колко трябва да си дебелоок (съжалявам за думите ми,нищо лично) поне да вземеш като модератор и админ отношение към коретните и в преобладаващите случай умесни предложения и забележи и критики. Лично мен не ме устройват реплките като " ще бъдат уведомени модераторите и т.н"
    Цялата общонст ври и кипи но ни вопъл ни стон....

Ами аз очаквах след толкова негативни коментари от наша страна,да осъзнаят грешката си и да я поправят преди да е станало късно!След днешният ден вече мисля,че това няма да се случи или трябва с дни да се борим за едно премахване на скапаният им ъпдейт !!!
     Silveto89 (BG1)
  • Генералисимус М (BG1)Генералисимус М (BG1) Публикации: 17
    редактирано 19.11.2014
    Аз съм от играчите които не са активни във форума, но вчера и днес съм в него нон стоп и НАИСТИНА обаче НАИСТИНА не разбмирам, колко трябва да си дебелоок (съжалявам за думите ми,нищо лично) поне да вземеш като модератор и админ отношение към коретните и в преобладаващите случай умесни предложения и забележи и критики. Лично мен не ме устройват реплките като " ще бъдат уведомени модераторите и т.н"
    Цялата общонст ври и кипи но ни вопъл ни стон....

Ми не се чуди толкова все пак сме в България , тук всеки прави каквото си иска , а тези като админите (които имат малко власт) ще се усетят че е трябвало да ни чуят ама ще е късно , защото който се махне ,а това ще са доста хора (и аз включително) повече няма да се върнат , и те ще се чудят сами на глупостта си как сами са си спрели кранчето на заплатите.
    Генералисимус М @ bg 1
  • seat toledoseat toledo Публикации: 4
    редактирано 19.11.2014
    слагайте розово да видят колко сме единни българите
    seat toledo @ bg 1
  • plama85plama85 Публикации: 2
    редактирано 19.11.2014
    няма такаша простотия махнете тази глупост с ресурсите
    plama85 @ bg 1
  • the best BGthe best BG Публикации: 1,536
    редактирано 19.11.2014
    Искам всеки да прочете този мой пост - В ЗНАК НА ПРОТЕСТ ХОРА ОТ ДРУГИ СЪРВЪРИ СА СИ СЛОЖИЛИ РОЗОВ ГЕРБ ! И АЗ ТАКА НАПРАВИХ И ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ И ВИЕ ТАКА ДА НАПРАВИТЕ!!!!
    Хайде розовки,на фронта !
    the best BG @ bg 1
  • _DisasteR_ (BG1)_DisasteR_ (BG1) BG1 Публикации: 30
    редактирано 19.11.2014
    Да са живи и здрави всички които са се постарали да прецакат играта за пореден път !!! Слагам розовото знаменце, спирам да купувам рубини и ако не се поправят до края на месеца удрям хикса на играта . Игри колкото искаш , писна ми от тази .!!!
    disasterstz @ bg 1
  • Silveto89 (BG1)Silveto89 (BG1) Публикации: 97
    редактирано 19.11.2014
    АБЕ МИЛИ ХОРА НЕ ВИЖДАТЕ ЧЕ НЕ НИ Е.....Т ДОРИ ЗА СЛИВА, целият сектор около мен е розов е и ?????????

Около мен е същата работа :) но както казах и на калинки да ги направим полза нямааа :( Да се надяваме,че утре ще премахнат тази тъпотия и ще си продължим играта,ако ли не - ще си намерим нова в която няма да искат да ни обират по такъв долен начин :) и най-вече с малко по-сериозно отношение към тези който им дават заплатите !!!
     Silveto89 (BG1)
  • Noob123Noob123 Публикации: 25
    редактирано 19.11.2014
    АКО ИСКАТЕ ДАЙТЕ И НЕЩАТА В ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКАТА КУЛА ДА СЕ ИЗСЛЕДВАТ С ЗЕХТИН И ВЪГЛИЩА И СТЪКЛО
    Noob123 @ bg 1
  • the best BGthe best BG Публикации: 1,536
    редактирано 19.11.2014
    Само като гледам колко много хора гледат тази тема в момента... :)))
    Страшна работа.... Ама ако може върнете и старите пекарни.... стига сега...
    the best BG @ bg 1
  • Мила ВазоваМила Вазова Публикации: 45
    редактирано 19.11.2014
    noob123 написа: »
    АКО ИСКАТЕ ДАЙТЕ И НЕЩАТА В ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКАТА КУЛА ДА СЕ ИЗСЛЕДВАТ С ЗЕХТИН И ВЪГЛИЩА И СТЪКЛО

e хубава работа, що за идея даваш? Те само това чакат....
    Мила Вазова @ bg 1
  • veselin_9veselin_9 Публикации: 54
    редактирано 19.11.2014
    След тоя нов ъпдейт никакво парче от приключенската карта на пясъка не съм намерила, а ми остават само 4 такива.
    Интернетът убива, когато се използва неправилно. :)
  • henbal (BG1)henbal (BG1) BG1 Публикации: 18
    редактирано 19.11.2014
    :confused: Моля ви махнете въглищата зехтина и стъклото да си е като преди когато го нямаше тоя ъпдейт особено за тия ресурси е прекалено гаден
    henbal @ bg 1
  • chorkoBGchorkoBG Публикации: 1,267
    редактирано 19.11.2014
    Махайте новият ъпдейт ! :)
    image.php?type=sigpic&userid=100915&dateline=1391247150
  • Ddragon (BG1)Ddragon (BG1) BG1 Публикации: 89
    редактирано 19.11.2014
    veselin_9 написа: »
    След тоя нов ъпдейт никакво парче от приключенската карта на пясъка не съм намерила, а ми остават само 4 такива.

Те и кулите оттогава дават доволно по-малко рес ;)
    Когато биете много по-малки, не забравяйте, че те помнят и растат, после да няма "от къде ми дойде" ; )
  • romijeromije Публикации: 654
    редактирано 19.11.2014
    Здравейте,

От излизането на ъпдейта наблюдаваме много негативни отзиви към него. В това няма нищо лошо - оценяваме всяко мнение и Ви благодарим за него. Но Ви молим, спазвайте добрия тон и публикувайте изчерпателни критики на съответното за това място. Създаване на нови теми, в които се описва един и същ проблем, груби забележки, както и мнения като "Ъпдейтът (не) ми харесва" не ни помагат в разрешаването на евентуалните проблеми свързани с него, а напротив - затруднява нашата работа.

Макар и да не сме отговорили на всеки коментар във всяка тема, може да сте сигурни, че мнението и критиките на всеки един от вас са взети под внимание и предадени на разработчиците на играта.

Поздрави,
    Ако оценявахте нашето мнение досега трябваше да сте махнали ъпдейта!
  • Niakoi (BG1)Niakoi (BG1) Публикации: 80
    редактирано 19.11.2014
    Fastidious написа: »
    Слагам розовото знаме ... да сте живи и здрави модератори! Почвам да си търся друга игра, където няма да ме принуждават да си давам парите по този безумен начин.
    С поздрав от играч, който не е влязъл на всички карти и не може да си построи и една градина в аванпоста.

и аз така :)
    Niakoi @ bg 1
  • popivo (BG1)popivo (BG1) BG1 Публикации: 73
    редактирано 19.11.2014
    romije написа: »
    Ако оценявахте нашето мнение досега трябваше да сте махнали ъпдейта!

И не само има препоръки , предложения и ефекта е нулев АБЕ ХОРА ТОВА Е ИГРА ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ НЕ ЗА ПЕЧЕЛБАРСТВО ИДВА НОВА ГОДИНА БОНУСИТЕ ВИ ВИСЯТ НА КОСЪМ ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ ,ЗАЩО НЕ МИ ОТГОВОРИХТЕ ВЧЕРА НА КОНКРЕТНИТЕ ВЪПРОСИ .
    popivo @ bg 1
  • georgi tigergeorgi tiger Публикации: 43
    редактирано 19.11.2014
    goodgame studios всеки един играч които виждате с розов цвят е готов да се откаже заради вашите тъпи идеи и всеки един играч ви е - от парите махнете ъпдеита и всичко да си е като старому много нахални нагли и подли станахте лакоми сте за пари задниците ще си продадете за пари невие срам разгледаите колко са розовите играчи ние сме като вирус и накрая цялата империя ще се откаже а това е най- добрата ви игра от всички няма смисъл от всички тези обиди по ваш адрес и аз предлагам за в бъдете да се съсдаде една дискусия или там как му беше името и да предлагате ъпдеити и играчите да казват Да или Не и така помислете и за мнението на другите хора не за джобовете си ЗНАМ ЧЕ ВИЖДАТЕ ВСИЧКО НАПИСАНО И НЕСЕ КРИИТЕ А ОТГОВАРЯИТЕ ПОНЕ ПО КАКВА ПРИЧИНА НЕМОЖЕТЕ ДА МАХНЕТЕ ЪПДЕИТА А ВИЕ СЕ КРИЕТЕ КЪТ ПЛЪХОВЕ :mad: ЛИЦЕМЕРИ
    georgi tiger @ bg 1
  • mutov (BG1)mutov (BG1) Публикации: 2
    редактирано 19.11.2014
    Някой ще разясни ли как се изтрива акаунта.Ще изчакам още 5 дни в които ще съм розов ,после искам да съм наясно с процедурата по закриване.До сега си вземах по някой рубин и си правих кефа но по принуда няма и една стотинка да дам.Благодаря.
    mutov @ bg 1
  • Niakoi (BG1)Niakoi (BG1) Публикации: 80
    редактирано 19.11.2014
    Мой съотборник има идея за добавяне на нови неща във ъпдейта. Освен нови кралства да има и нови планети, да строим космически кораби. Да вкарате някакъв герой към всеки акаунт да има разнообразие, че сега няма и е скучно :) И в сървъра ще се пръкнат имена като Йода, Джаба и забравих името на онзи герой, високия с дългите уши дето фъфли :)
    Сладури сте и сладури ще си останете :)
    Niakoi @ bg 1
Sign In to comment.