Аз съм от играчите които не са активни във форума, но вчера и днес съм в него нон стоп и НАИСТИНА обаче НАИСТИНА не разбмирам, колко трябва да си дебелоок (съжалявам за думите ми,нищо лично) поне да вземеш като модератор и админ отношение към коретните и в преобладаващите случай умесни предложения и забележи и критики. Лично мен не ме устройват реплките като " ще бъдат уведомени модераторите и т.н"
Цялата общонст ври и кипи но ни вопъл ни стон....
Ами аз очаквах след толкова негативни коментари от наша страна,да осъзнаят грешката си и да я поправят преди да е станало късно!След днешният ден вече мисля,че това няма да се случи или трябва с дни да се борим за едно премахване на скапаният им ъпдейт !!!
Аз съм от играчите които не са активни във форума, но вчера и днес съм в него нон стоп и НАИСТИНА обаче НАИСТИНА не разбмирам, колко трябва да си дебелоок (съжалявам за думите ми,нищо лично) поне да вземеш като модератор и админ отношение към коретните и в преобладаващите случай умесни предложения и забележи и критики. Лично мен не ме устройват реплките като " ще бъдат уведомени модераторите и т.н"
Цялата общонст ври и кипи но ни вопъл ни стон....
Ми не се чуди толкова все пак сме в България , тук всеки прави каквото си иска , а тези като админите (които имат малко власт) ще се усетят че е трябвало да ни чуят ама ще е късно , защото който се махне ,а това ще са доста хора (и аз включително) повече няма да се върнат , и те ще се чудят сами на глупостта си как сами са си спрели кранчето на заплатите.
Искам всеки да прочете този мой пост - В ЗНАК НА ПРОТЕСТ ХОРА ОТ ДРУГИ СЪРВЪРИ СА СИ СЛОЖИЛИ РОЗОВ ГЕРБ ! И АЗ ТАКА НАПРАВИХ И ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ И ВИЕ ТАКА ДА НАПРАВИТЕ!!!!
Хайде розовки,на фронта !
Да са живи и здрави всички които са се постарали да прецакат играта за пореден път !!! Слагам розовото знаменце, спирам да купувам рубини и ако не се поправят до края на месеца удрям хикса на играта . Игри колкото искаш , писна ми от тази .!!!
АБЕ МИЛИ ХОРА НЕ ВИЖДАТЕ ЧЕ НЕ НИ Е.....Т ДОРИ ЗА СЛИВА, целият сектор около мен е розов е и ?????????
Около мен е същата работа но както казах и на калинки да ги направим полза нямааа Да се надяваме,че утре ще премахнат тази тъпотия и ще си продължим играта,ако ли не - ще си намерим нова в която няма да искат да ни обират по такъв долен начин и най-вече с малко по-сериозно отношение към тези който им дават заплатите !!!
От излизането на ъпдейта наблюдаваме много негативни отзиви към него. В това няма нищо лошо - оценяваме всяко мнение и Ви благодарим за него. Но Ви молим, спазвайте добрия тон и публикувайте изчерпателни критики на съответното за това място. Създаване на нови теми, в които се описва един и същ проблем, груби забележки, както и мнения като "Ъпдейтът (не) ми харесва" не ни помагат в разрешаването на евентуалните проблеми свързани с него, а напротив - затруднява нашата работа.
Макар и да не сме отговорили на всеки коментар във всяка тема, може да сте сигурни, че мнението и критиките на всеки един от вас са взети под внимание и предадени на разработчиците на играта.
Поздрави,
Ако оценявахте нашето мнение досега трябваше да сте махнали ъпдейта!
Слагам розовото знаме ... да сте живи и здрави модератори! Почвам да си търся друга игра, където няма да ме принуждават да си давам парите по този безумен начин.
С поздрав от играч, който не е влязъл на всички карти и не може да си построи и една градина в аванпоста.
Ако оценявахте нашето мнение досега трябваше да сте махнали ъпдейта!
И не само има препоръки , предложения и ефекта е нулев АБЕ ХОРА ТОВА Е ИГРА ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ НЕ ЗА ПЕЧЕЛБАРСТВО ИДВА НОВА ГОДИНА БОНУСИТЕ ВИ ВИСЯТ НА КОСЪМ ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ ,ЗАЩО НЕ МИ ОТГОВОРИХТЕ ВЧЕРА НА КОНКРЕТНИТЕ ВЪПРОСИ .
goodgame studios всеки един играч които виждате с розов цвят е готов да се откаже заради вашите тъпи идеи и всеки един играч ви е - от парите махнете ъпдеита и всичко да си е като старому много нахални нагли и подли станахте лакоми сте за пари задниците ще си продадете за пари невие срам разгледаите колко са розовите играчи ние сме като вирус и накрая цялата империя ще се откаже а това е най- добрата ви игра от всички няма смисъл от всички тези обиди по ваш адрес и аз предлагам за в бъдете да се съсдаде една дискусия или там как му беше името и да предлагате ъпдеити и играчите да казват Да или Не и така помислете и за мнението на другите хора не за джобовете си ЗНАМ ЧЕ ВИЖДАТЕ ВСИЧКО НАПИСАНО И НЕСЕ КРИИТЕ А ОТГОВАРЯИТЕ ПОНЕ ПО КАКВА ПРИЧИНА НЕМОЖЕТЕ ДА МАХНЕТЕ ЪПДЕИТА А ВИЕ СЕ КРИЕТЕ КЪТ ПЛЪХОВЕ :mad: ЛИЦЕМЕРИ
Някой ще разясни ли как се изтрива акаунта.Ще изчакам още 5 дни в които ще съм розов ,после искам да съм наясно с процедурата по закриване.До сега си вземах по някой рубин и си правих кефа но по принуда няма и една стотинка да дам.Благодаря.
Мой съотборник има идея за добавяне на нови неща във ъпдейта. Освен нови кралства да има и нови планети, да строим космически кораби. Да вкарате някакъв герой към всеки акаунт да има разнообразие, че сега няма и е скучно И в сървъра ще се пръкнат имена като Йода, Джаба и забравих името на онзи герой, високия с дългите уши дето фъфли
Сладури сте и сладури ще си останете
Коментари
Ами аз очаквах след толкова негативни коментари от наша страна,да осъзнаят грешката си и да я поправят преди да е станало късно!След днешният ден вече мисля,че това няма да се случи или трябва с дни да се борим за едно премахване на скапаният им ъпдейт !!!
Ми не се чуди толкова все пак сме в България , тук всеки прави каквото си иска , а тези като админите (които имат малко власт) ще се усетят че е трябвало да ни чуят ама ще е късно , защото който се махне ,а това ще са доста хора (и аз включително) повече няма да се върнат , и те ще се чудят сами на глупостта си как сами са си спрели кранчето на заплатите.
Хайде розовки,на фронта !
Около мен е същата работа
Страшна работа.... Ама ако може върнете и старите пекарни.... стига сега...
e хубава работа, що за идея даваш? Те само това чакат....
Те и кулите оттогава дават доволно по-малко рес
и аз така
И не само има препоръки , предложения и ефекта е нулев АБЕ ХОРА ТОВА Е ИГРА ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ НЕ ЗА ПЕЧЕЛБАРСТВО ИДВА НОВА ГОДИНА БОНУСИТЕ ВИ ВИСЯТ НА КОСЪМ ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ ,ЗАЩО НЕ МИ ОТГОВОРИХТЕ ВЧЕРА НА КОНКРЕТНИТЕ ВЪПРОСИ .
Сладури сте и сладури ще си останете