Начало Bulgarian Goodgame Empire - Новини Място за обсъждане на официалните съобщения

Ъпдейт: Станете легенда - 18.11.2014

12232

Коментари

• Progamer666Progamer666 Публикации: 167
    редактирано 19.11.2014
    Ами ти какво искаш е?
    Progamer666 @ bg 1
  • henbal (BG1)henbal (BG1) BG1 Публикации: 18
    редактирано 19.11.2014
    Progamer666 написа: »
    Ами ти какво искаш е?
    Да се махнат за стореж въглищатата зехтина и стъклото от кралство велика империя от зеленото
    henbal @ bg 1
  • krisko02krisko02 Публикации: 8
    редактирано 19.11.2014
    искаме да се върнат само дърво и камък без другите.За по-малките нива е гадно.
    krisko02 @ bg 1
  • Ddragon (BG1)Ddragon (BG1) BG1 Публикации: 89
    редактирано 19.11.2014
    всички сме с розови знамена вече

Виж че пак е прах в очите, ферми и градини с олио искат да строим!
    ПОДИГРАВКА!
    Когато биете много по-малки, не забравяйте, че те помнят и растат, после да няма "от къде ми дойде" ; )
  • georgi tigergeorgi tiger Публикации: 43
    редактирано 19.11.2014
    МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕМАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ МАХАИТЕ тъпия ъпдеит щот верно ще се махнем това е много тъпо искате само за своя джоп
    georgi tiger @ bg 1
  • monikka (BG1)monikka (BG1) Публикации: 8
    редактирано 19.11.2014
    Здравейте на всички побеснели от глупостите на ГГС.Въздържам се от писане във форума но чашата преля.Доста пари съм хвърлил в тази игра както не само аз но и доста мои колеги тук.Оставете си новите згради ако ще и с картови да се строят но старите не ви прави чест да ги пипате като декораций,кули,стени и така нататък......Ще ви изчакам съвсем малко време повярвайте не повече от ден два и ще си изтрия акаунта.ВИЕ ПРОСТО ПРЕКАЛИХТЕ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ БЛАГОДЕТЕЛИ......ТОЕСТ НИЕ
    monikka @ bg 1
  • FlameFlame Публикации: 5
    редактирано 19.11.2014
    А бе, не ви ли омръзна втори ден да ви псуват, а вие да мълчите! Поведението ви е .....! Е затова сме розови! Изцяло във ваша чест!
    Ся трябва да си науча войската да чупи китки и сме 6...
    Ако не се научат до 2 дни, ще ги уволня и ще емигрирам другаде!
    Flame @ bg 1
    редактирано 19.11.2014
    искаме да махнете ъпдеитът тотално без него
    georgi tiger @ bg 1
  • Алекс ВеликияАлекс Великия Публикации: 3
    редактирано 19.11.2014
    Как само ни се подиграват тези,махнаха гасенето ами строежите на старите сгради,не мислите ли,че така се отнема равният старт на всички нови играчи със по старите?Защо за една проста градина или кула да ми иска стъкло,откъде да го вземем бре,вече на 50-то ниво ли да влизаме на огъня?Най-добре-ще е да се спрат всички атаки,купуването на инструменти и от там рубини и да видите как бързо ще размислят.!
    Алекс Великия @ bg 1
  • bat Rambo (BG1)bat Rambo (BG1) Публикации: 7
    редактирано 19.11.2014
    Значи така, ще спестя 2-3 реда "похвали" и започвам по същество.Първо, трябва да се премахнат ресурсите като желязо,зехтин и пр, които се изискват за строежа,ремонта и надграждането на всички сгради.Време е да има разширяване на замъка и увеличаване капацитета на складовете.Добре ще е в пазарите на ресурси да можем да купуваме наистина смислени неща с излишните ресурси,например колбите от алхимика са добре като идея. Та толкова от бат ви Рамбо. Дейставайте, че ми дотегна.Вече и виното спря да ме радва заради "умниците" от ГГЕ.
    bat Rambo @ bg 1
  • kamyk (BG1)kamyk (BG1) Публикации: 7
    редактирано 19.11.2014
    Ще спрем да играем...да видим кой ще купува рубини.Ако те подпалят,няма гасене ако не седиш цял ден на компа.И без това отделяме достатъчно време.Ще си я играете сами тази игра!!!!
    kamyk @ bg 1
  • chorkoBGchorkoBG Публикации: 1,267
    редактирано 19.11.2014
    Всички знамена да направим розови ! В знак да махнат ъпдейта !
    image.php?type=sigpic&userid=100915&dateline=1391247150
  • Silveto89 (BG1)Silveto89 (BG1) Публикации: 97
    редактирано 19.11.2014
    Следя всеки коментар който се пише тук и не мога да разбера тия толкова големи непукисти ли са ,че са готови да съсипят целият сървар,след като голяма част ще се откажем вероятно след тази огромна глупост и наглостта им да се опитват да ни замажат очите с жалки подаръци !От два дни не спираме да пишем различни предложения и критики към скапаният им ъпдейт и те малкият пръст да не си мърдат е това не мога да го разбера !!!!!Добре си направихме розови знамената,но мисля че и на калинки да ги направим си е все тая ,на тези хубавци очевидно им е през ...... за нас и нашето мнение !!!!
     Silveto89 (BG1)
  • chorkoBGchorkoBG Публикации: 1,267
    редактирано 19.11.2014
    Просто да махнат скапаният ъпдейт !!!
    image.php?type=sigpic&userid=100915&dateline=1391247150
  • Silveto89 (BG1)Silveto89 (BG1) Публикации: 97
    редактирано 19.11.2014
    Milen78Player написа: »
    СИЛВЕ ,4ЕТАТ И СЕ ЗАБАВЛЯВАТ МАЙ...

Ами нека се забавляват има една поговорка "Който се смее последен се смее най-добре " така,че и нашето време ще дойде да ги гледаме как ще се чудят от къде да си вземат заплатите :)
     Silveto89 (BG1)
  • popivo (BG1)popivo (BG1) BG1 Публикации: 73
    редактирано 19.11.2014
    Silveto89 написа: »
    Следя всеки коментар който се пише тук и не мога да разбера тия толкова големи непукисти ли са ,че са готови да съсипят целият сървар,след като голяма част ще се откажем вероятно след тази огромна глупост и наглостта им да се опитват да ни замажат очите с жалки подаръци !От два дни не спираме да пишем различни предложения и критики към скапаният им ъпдейт и те малкият пръст да не си мърдат е това не мога да го разбера !!!!!Добре си направихме розови знамената,но мисля че и на калинки да ги направим си е все тая ,на тези хубавци очевидно им е през ...... за нас и нашето мнение !!!!

Аз съм от играчите които не са активни във форума, но вчера и днес съм в него нон стоп и НАИСТИНА обаче НАИСТИНА не разбирам, колко трябва да си дебелоок (съжалявам за думите ми,нищо лично) поне да вземеш като модератор и админ отношение към коретните и в преобладаващите случай умесни предложения и забележи и критики. Лично мен не ме устройват реплките като " ще бъдат уведомени модераторите и т.н"
    Цялата общонст ври и кипи но ни вопъл ни стон....
    popivo @ bg 1
    редактирано 19.11.2014
    ИМА МНОГО ИГРИ НА goodgame studios не е само empire и от другите вземат пари но от наща игра вземат наи много пари щот тва е наи яката игра а те я сасипаха
    georgi tiger @ bg 1
  • pti4pti4 Публикации: 63
    редактирано 19.11.2014
    те в българия сега троен кризис, едното е смяна на парите в евро, второто циганията и третото недостатък на всякакъв ресурс, та те си мислят че ще оправят кризиса като събират от гражданите в empire.

ПРОТИВ ЪПДЕЙТА!!!
  • Fastidious (BG1)Fastidious (BG1) BG1 Публикации: 13
    редактирано 19.11.2014
    Слагам розовото знаме ... да сте живи и здрави модератори! Почвам да си търся друга игра, където няма да ме принуждават да си давам парите по този безумен начин.
    С поздрав от играч, който не е влязъл на всички карти и не може да си построи и една градина в аванпоста.
    Fastidious @ bg 1
Sign In to comment.