Искам да изкажа Благодарности на хората, който са измислили този УНИКАЛЕН ъпдейт с пекарните... ЗНАЕТЕ КАК ДА ОТКАЗВАТЕ ХОРАТА ОТ ИГРАТА..........ЕВАЛА !!!!!!!!
та питам пак - защо няма отговор ? защо не казахте,че ще бъде така........ че всяко ниво ще е по 5 процента... защо не казахте ? защо не казахте,че ще струват повече рубини ? толкова ли лакоми и прости сте станали,че отказахте още повече играчи ? Има ли смисъл вече да играя.....
Няма ли да оправите бъга с невъзможността да се пращат отчети в съюза?!? Дава съобщение,, че отчета е стар и е вече изтрит, макар да е отпреди секунди.
Няма ли да оправите бъга с невъзможността да се пращат отчети в съюза?!? Дава съобщение,, че отчета е стар и е вече изтрит, макар да е отпреди секунди.
защо го искаш а май се сетих...защото нямаш пекарна и за това
Той пекарна има,аман от неподготвени отворковци!Виж му замъка пекарната му е 4 ниво!Винаги има със някой да се заядеш.
Аз мисля,че това със пекарната вече е тоталната грешка на gge.От този ъпейт много играчи ще се откажат,но сте много лакуми за рубини и това ще Ви попречи в бъдеще!
Коментари
Искам да изкажа благодарности на съпорта за бързата и адекватна реакция!
Той пекарна има,аман от неподготвени отворковци!Виж му замъка пекарната му е 4 ниво!Винаги има със някой да се заядеш.
Аз мисля,че това със пекарната вече е тоталната грешка на gge.От този ъпейт много играчи ще се откажат,но сте много лакуми за рубини и това ще Ви попречи в бъдеще!