БРАВО БЕ НАПРАВО СТЕ ВЕЛИКИ, ВИЕ СТАНАХТЕ КАТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ!!!
КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА НАПРАВИТЕ ТАЗИ ПЕКАРНА ПЕКАРНА ТОЛКОВА СКЪПА.
ТОВА ЧЕ ДАВАМЕ ПАРИ ЗА ИГРАТА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СМЕ ИДИОТИ ВСИЧКИТЕ ДА НИ МУШКАТЕ САМО!!!
Вдигнахте нивата на пекарната и я направихте скъпа. А за бъговете не се сетихте да ги оправите. Например пращане на войска в другите кралства се губят изчезват сякаш ги няма.Другото е чертите на аванпостовете се губят когато замъка изчезва от левия край на дисплея.
Аз смятам,че с този ъпдейт който въведохте категорично доказахте колко сте лакомни и алчни! Освен това смятам,че вие и всички останали подобни онлайн "безплатни" игри нарушавате правилата на потребителите и не им давате възможност да изказват мнение и да коментират предстоящи ъпдейти и т.н.
Направо сте подсъдими за това което правите ...
Искате повече и повече, но има една поговорка "Лакому дупе кръв сере" ...
Аз смятам,че с този ъпдейт който въведохте категорично доказахте колко сте лакомни и алчни! Освен това смятам,че вие и всички останали подобни онлайн "безплатни" игри нарушавате правилата на потребителите и не им давате възможност да изказват мнение и да коментират предстоящи ъпдейти и т.н.
повечето от играчите ще се откажат и ще загубат играчи вместо да спечелят не мисля за това а за пари
ДОБРЕ,АЗ НЕ РАЗБРАХ КАК ЕДИН МОДЕРАТОР НЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА ?!?!? СЕДИ НА 1ва СТРАНИЦА И СЕ ЧУДЕХ ДАЛИ 8 НИВО ПЕКАРНА ЩЕ ИМА НАД 40 % ЕФЕКТИВНОСТ ?!? НО СЕ ОКАЗА,ЧЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА ДАДЕМ ПОВЕЧЕ РУБИНИ !!!! ОЩЕ 1000 рубина ми трябваха за 4 ниво пекарна,а след ъпдейта 3 ниво пекарна стана 6 ниво пекарна....... сега като я вдигна ефекта е 35 % вместо 40 % а за великото осмо ниво пекарна,която има само 5 процента разлика със седмо,пак да дам рубини
Е НЯМА ДА СТАНЕ ! АЙ СИКТИР ! КРЪВ ЩЕ СЕРЕТЕ С ТОЛКОВА ЛАКОМИЯ,ВЕРНО !!!
ДОБРЕ,АЗ НЕ РАЗБРАХ КАК ЕДИН МОДЕРАТОР НЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА ?!?!? СЕДИ НА 1ва СТРАНИЦА И СЕ ЧУДЕХ ДАЛИ 8 НИВО ПЕКАРНА ЩЕ ИМА НАД 40 % ЕФЕКТИВНОСТ ?!? НО СЕ ОКАЗА,ЧЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА ДАДЕМ ПОВЕЧЕ РУБИНИ !!!! ОЩЕ 1000 рубина ми трябваха за 4 ниво пекарна,а след ъпдейта 3 ниво пекарна стана 6 ниво пекарна....... сега като я вдигна ефекта е 35 % вместо 40 % а за великото осмо ниво пекарна,която има само 5 процента разлика със седмо,пак да дам рубини
Е стига де, това не е нормално... не може вчера да съм дал рубини, за да вдигна пекарната на последно ниво, днес да се окаже, че рубините са хвърлени на вятъра, и сега, за да е на макс ниво, трябва да платя пак същата сума.... ? В този случай не трябва ли да съм на "заварено" положение?! МОЛЯ ЗА АДЕКВАТЕН ОТГОВОР ОТ НЯКОЙ МОДЕРАТОР!!!!
Мнението ми:
1. При атаки, когато са те спрели не може да се изпращат отчети към останалите играчи в съюза и не се вижда какво е станало.
2. Пекарните са станали по-скъпи, което продължава да води до високото комерсиализиране на играта. пълната липса на разум е очевадна. Вместо да продавате нещо, за което хората да си дават парите с кеф, вие ги отказвате от играта.
Не знам как мислите да я караме така....ама взе да писва
Животът не е поредица от и...и...и.... Животът е поредица от или...или...или...
zdraveite i az imam sa6tiq problem kato na veli0116 v4era sutrinta pusnah da se stroi pekarna na 3 nivo a dnes se okaza 4e sam napravil 2.5 smqtam 4e e pri zavareno polojenie i bi trqbvalo da polu4a tova za koeto sam zaplatil a ne da davam na novo sa6tata suma za da postroq na 6 nivo molq za adekvaten odgovor ot moderatorite.
След вчерашния ъпдейт има бъг, може и да са два, не съм абсолютно сигурна. Единия е, че не е възможно да се изпраща отчет от битка към съюза.
Втория, за който не съм сигурна и смятам, че трябва да се провери от вас е, че не са ми начислени точките слава от тази битка.
Имам един въпрос ще има ли отговор от някой администратор.
Например сега ще има много ощетени за увеличаването на пекарна бая с рубини. А тия предишните играчи най старите не бяхте им увеличили тогава с рубини пекарните. Искам старите нива на пекарната и на наблюдателната кула.Иначе асо се беше както преди пекарната щях да я вдигна, ама сега не смятам да я барам изобщо и не мисля да я дигам.
Никой няма да отговори, защото така е по-удобно. Иначе как да обяснят защо са взели 17к рубини за пекарна 4-то ниво, но понеже хората имат ангажименти и не киснат непрекъснато в играта, а ъповете ги обявяват умишлено точно преди да ги пуснат, на пекарната й остава да се прави още 1 час. И след приключването е 6-то ниво. Значи са ти лапнали рубините и са доволни. Защо да отговарят. Няма нужда. Гушката да е пълна
Ще помоля всички, които по време на ъпдейта са надграждали пекарната си, да се свържат с екипа по поддръжка. Всеки случай ще бъде разгледан индивидуално.
Коментари
Ще ви информираме веднага, щом разполагаме с повече детайли за стойностите на новите нива на пекарната. Както и е споменато, тази функция ще може да се ползва от играчите с титла Генерал.
Поздрави,
КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА НАПРАВИТЕ ТАЗИ ПЕКАРНА ПЕКАРНА ТОЛКОВА СКЪПА.
ТОВА ЧЕ ДАВАМЕ ПАРИ ЗА ИГРАТА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СМЕ ИДИОТИ ВСИЧКИТЕ ДА НИ МУШКАТЕ САМО!!!
Но и вие ще си намерите майстора някой ден...
повечето от играчите ще се откажат и ще загубат играчи вместо да спечелят не мисля за това а за пари
1. При атаки, когато са те спрели не може да се изпращат отчети към останалите играчи в съюза и не се вижда какво е станало.
2. Пекарните са станали по-скъпи, което продължава да води до високото комерсиализиране на играта. пълната липса на разум е очевадна. Вместо да продавате нещо, за което хората да си дават парите с кеф, вие ги отказвате от играта.
Не знам как мислите да я караме така....ама взе да писва
Втория, за който не съм сигурна и смятам, че трябва да се провери от вас е, че не са ми начислени точките слава от тази битка.
Например сега ще има много ощетени за увеличаването на пекарна бая с рубини. А тия предишните играчи най старите не бяхте им увеличили тогава с рубини пекарните. Искам старите нива на пекарната и на наблюдателната кула.Иначе асо се беше както преди пекарната щях да я вдигна, ама сега не смятам да я барам изобщо и не мисля да я дигам.
Ще помоля всички, които по време на ъпдейта са надграждали пекарната си, да се свържат с екипа по поддръжка. Всеки случай ще бъде разгледан индивидуално.
Поздрави,