Начало Bulgarian Goodgame Empire - Новини Място за обсъждане на официалните съобщения

Нов ъпдейт - Места за отметки - 29.10.2014

2

Коментари

• ПутинПутин Публикации: 100
    редактирано 26.10.2014
    е аз нямам пекарна но имам рубините щом ще стане 2 ниво да я правя ли момчета
    Путин @ bg 1
  • CleoCleo Публикации: 690
    редактирано 27.10.2014
    Здравейте,

Ще ви информираме веднага, щом разполагаме с повече детайли за стойностите на новите нива на пекарната.
    Само от генерали ли може да се отбелязва това?
    Както и е споменато, тази функция ще може да се ползва от играчите с титла Генерал.

Поздрави,
  • Staikov_ (BG1)Staikov_ (BG1) BG1 Публикации: 14
    редактирано 29.10.2014
    БРАВО БЕ НАПРАВО СТЕ ВЕЛИКИ, ВИЕ СТАНАХТЕ КАТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ!!!
    КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА НАПРАВИТЕ ТАЗИ ПЕКАРНА ПЕКАРНА ТОЛКОВА СКЪПА.
    ТОВА ЧЕ ДАВАМЕ ПАРИ ЗА ИГРАТА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СМЕ ИДИОТИ ВСИЧКИТЕ ДА НИ МУШКАТЕ САМО!!!
    Staikov_ @ bg 1
  • henbal (BG1)henbal (BG1) BG1 Публикации: 18
    редактирано 29.10.2014
    Вдигнахте нивата на пекарната и я направихте скъпа. А за бъговете не се сетихте да ги оправите. Например пращане на войска в другите кралства се губят изчезват сякаш ги няма.Другото е чертите на аванпостовете се губят когато замъка изчезва от левия край на дисплея.
    henbal @ bg 1
  • LegendaryDidi8LegendaryDidi8 Публикации: 4
    редактирано 29.10.2014
    Аз смятам,че с този ъпдейт който въведохте категорично доказахте колко сте лакомни и алчни! Освен това смятам,че вие и всички останали подобни онлайн "безплатни" игри нарушавате правилата на потребителите и не им давате възможност да изказват мнение и да коментират предстоящи ъпдейти и т.н. :)
    Направо сте подсъдими за това което правите ...
    Искате повече и повече, но има една поговорка "Лакому дупе кръв сере" ...
    LegendaryDidi8 @ bg 1
  • LegendaryDidi8LegendaryDidi8 Публикации: 4
    редактирано 29.10.2014
    Само гледате как да ограбите потребителите и разваляте играта това е моето мнение ...
    Но и вие ще си намерите майстора някой ден...
    LegendaryDidi8 @ bg 1
  • Staikov_ (BG1)Staikov_ (BG1) BG1 Публикации: 14
    редактирано 29.10.2014
    ИСКАТ ДА СМЕНЯМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО МАЙ :))
    Staikov_ @ bg 1
  • ПутинПутин Публикации: 100
    редактирано 29.10.2014
    LegendaryDidi8 написа: »
    Аз смятам,че с този ъпдейт който въведохте категорично доказахте колко сте лакомни и алчни! Освен това смятам,че вие и всички останали подобни онлайн "безплатни" игри нарушавате правилата на потребителите и не им давате възможност да изказват мнение и да коментират предстоящи ъпдейти и т.н. :)
    Направо сте подсъдими за това което правите ...
    Искате повече и повече, но има една поговорка "Лакому дупе кръв сере" ...

повечето от играчите ще се откажат и ще загубат играчи вместо да спечелят не мисля за това а за пари
    Путин @ bg 1
  • the best BGthe best BG Публикации: 1,536
    редактирано 29.10.2014
    ДОБРЕ,АЗ НЕ РАЗБРАХ КАК ЕДИН МОДЕРАТОР НЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА ?!?!? СЕДИ НА 1ва СТРАНИЦА И СЕ ЧУДЕХ ДАЛИ 8 НИВО ПЕКАРНА ЩЕ ИМА НАД 40 % ЕФЕКТИВНОСТ ?!? НО СЕ ОКАЗА,ЧЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА ДАДЕМ ПОВЕЧЕ РУБИНИ !!!! ОЩЕ 1000 рубина ми трябваха за 4 ниво пекарна,а след ъпдейта 3 ниво пекарна стана 6 ниво пекарна....... сега като я вдигна ефекта е 35 % вместо 40 % а за великото осмо ниво пекарна,която има само 5 процента разлика със седмо,пак да дам рубини

Е НЯМА ДА СТАНЕ ! АЙ СИКТИР ! КРЪВ ЩЕ СЕРЕТЕ С ТОЛКОВА ЛАКОМИЯ,ВЕРНО !!!
    the best BG @ bg 1
  • skyarmy2skyarmy2 Публикации: 204
    редактирано 29.10.2014
    the best BG написа: »
    ДОБРЕ,АЗ НЕ РАЗБРАХ КАК ЕДИН МОДЕРАТОР НЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА ?!?!? СЕДИ НА 1ва СТРАНИЦА И СЕ ЧУДЕХ ДАЛИ 8 НИВО ПЕКАРНА ЩЕ ИМА НАД 40 % ЕФЕКТИВНОСТ ?!? НО СЕ ОКАЗА,ЧЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА ДАДЕМ ПОВЕЧЕ РУБИНИ !!!! ОЩЕ 1000 рубина ми трябваха за 4 ниво пекарна,а след ъпдейта 3 ниво пекарна стана 6 ниво пекарна....... сега като я вдигна ефекта е 35 % вместо 40 % а за великото осмо ниво пекарна,която има само 5 процента разлика със седмо,пак да дам рубини

Е НЯМА ДА СТАНЕ ! АЙ СИКТИР ! КРЪВ ЩЕ СЕРЕТЕ С ТОЛКОВА ЛАКОМИЯ,ВЕРНО !!!
    и дори се повтаря графиката на пекарната...
  • veli0116 (BG1)veli0116 (BG1) Публикации: 43
    редактирано 29.10.2014
    Е стига де, това не е нормално... не може вчера да съм дал рубини, за да вдигна пекарната на последно ниво, днес да се окаже, че рубините са хвърлени на вятъра, и сега, за да е на макс ниво, трябва да платя пак същата сума.... ? В този случай не трябва ли да съм на "заварено" положение?! МОЛЯ ЗА АДЕКВАТЕН ОТГОВОР ОТ НЯКОЙ МОДЕРАТОР!!!!
    veli0116 @ bg 1
  • henbal (BG1)henbal (BG1) BG1 Публикации: 18
    редактирано 29.10.2014
    Искаме старата пекарна да се върни
    henbal @ bg 1
  • krisko02krisko02 Публикации: 8
    редактирано 29.10.2014
    Дани, аз съм до теб и мисля, че ъпгрейда е много добър, но малко по-малко рубин да иска.
    krisko02 @ bg 1
  • skyarmy2skyarmy2 Публикации: 204
    редактирано 29.10.2014
    krisko02 написа: »
    ъпгрейда е много добър
    подобна прустотия аз не съм чувал! да мислиш ,че (няма да го нарека ъпдеит защото не прилича на такова)това е добро
  • galkaotkachalkagalkaotkachalka Публикации: 31
    редактирано 29.10.2014
    Мнението ми:
    1. При атаки, когато са те спрели не може да се изпращат отчети към останалите играчи в съюза и не се вижда какво е станало.
    2. Пекарните са станали по-скъпи, което продължава да води до високото комерсиализиране на играта. пълната липса на разум е очевадна. Вместо да продавате нещо, за което хората да си дават парите с кеф, вие ги отказвате от играта.
    Не знам как мислите да я караме така....ама взе да писва
    Животът не е поредица от и...и...и.... Животът е поредица от или...или...или...
  • iohoho (BG1)iohoho (BG1) Публикации: 1
    редактирано 30.10.2014
    zdraveite i az imam sa6tiq problem kato na veli0116 v4era sutrinta pusnah da se stroi pekarna na 3 nivo a dnes se okaza 4e sam napravil 2.5 smqtam 4e e pri zavareno polojenie i bi trqbvalo da polu4a tova za koeto sam zaplatil a ne da davam na novo sa6tata suma za da postroq na 6 nivo molq za adekvaten odgovor ot moderatorite.
    iohoho @ bg 1
  • charovnacharovna Публикации: 413
    редактирано 30.10.2014
    След вчерашния ъпдейт има бъг, може и да са два, не съм абсолютно сигурна. Единия е, че не е възможно да се изпраща отчет от битка към съюза.
    Втория, за който не съм сигурна и смятам, че трябва да се провери от вас е, че не са ми начислени точките слава от тази битка.
    charovna @ bg 1
  • mig1 (BG1)mig1 (BG1) Публикации: 2
    редактирано 30.10.2014
    Имам един въпрос ще има ли отговор от някой администратор.
    Например сега ще има много ощетени за увеличаването на пекарна бая с рубини. А тия предишните играчи най старите не бяхте им увеличили тогава с рубини пекарните. Искам старите нива на пекарната и на наблюдателната кула.Иначе асо се беше както преди пекарната щях да я вдигна, ама сега не смятам да я барам изобщо и не мисля да я дигам.
    mig1 @ bg 1
  • Рум_72Рум_72 Публикации: 236
    редактирано 30.10.2014
    Никой няма да отговори, защото така е по-удобно. Иначе как да обяснят защо са взели 17к рубини за пекарна 4-то ниво, но понеже хората имат ангажименти и не киснат непрекъснато в играта, а ъповете ги обявяват умишлено точно преди да ги пуснат, на пекарната й остава да се прави още 1 час. И след приключването е 6-то ниво. Значи са ти лапнали рубините и са доволни. Защо да отговарят. Няма нужда. Гушката да е пълна
    Рум_72 @ bg 1
  • CleoCleo Публикации: 690
    редактирано 30.10.2014
    Здравейте,

Ще помоля всички, които по време на ъпдейта са надграждали пекарната си, да се свържат с екипа по поддръжка. Всеки случай ще бъде разгледан индивидуално.

Поздрави,
Sign In to comment.