Начало Bulgarian Goodgame Empire – Играта Предложения, похвали и критика

[пр] Играч на месеца

2»

Коментари

• ivailo.98ivailo.98 Публикации: 1,103
    редактирано 01.08.2014
    Sunny,
    моля, затвори темата!
    Ако сте начинаещ и търсите отговор на много въпроси, можете да посетите сайта ми, където ще откриете много съвети за бърз и добър старт на играта goodgame empire-лесно е, само кликнете ТУК .

Поздрави,
    Ивайло

• редактирано 01.08.2014
    ivailo.98 написа: »
    Sunny,
    моля, затвори темата!
    нека първо модераторите да видят и моята идея!
    редактирано 01.08.2014
    MummRa написа: »
    ООО,точно след като аз предложих нещо!!!Да не би да ме мразиш!нека първо модераторите да видят и моята идея!

Аз не мразя никой. Като съм ядосън, може и да съм мразил, но после си казвам "и това защо"-не, не те мразя-омразата, която е вечна и трайна говори само зле за хората, които я притежават!
    Искам затваряне, защото настана спор-щом искаш, добре-НЕКА ТЕМАТА ОСТАНЕ ОТВОРЕНА.
    Ако сте начинаещ и търсите отговор на много въпроси, можете да посетите сайта ми, където ще откриете много съвети за бърз и добър старт на играта goodgame empire-лесно е, само кликнете ТУК .

Поздрави,
    Ивайло

• Mimiv2Mimiv2 Публикации: 131
    редактирано 01.08.2014
    За но миля и друго за модератора може и да му се свиди да си поделя правата!
    Mimiv @ bg 1
    редактирано 01.08.2014
    Mimiv2 написа: »
    За но миля и друго за модератора може и да му се свиди да си поделя правата!

Тука копнея да кажа нещо, но няма да го кажа-

Но все пак, аз ще го предложа пред екипа-разработчиците-. Мен модаратора не ме вълнува.

Поздрави,
    Ивайло

• редактирано 01.08.2014

Тука копнея да кажа нещо, но няма да го кажа-

Но все пак, аз ще го предложа пред екипа-разработчиците-. Мен модаратора не ме вълнува.
    не крий какво пишеш с бели букви!
    наистина ще им предложиш да си дадат правата на обществото?
    редактирано 01.08.2014
    MummRa написа: »
    не крий какво пишеш с бели букви!
    наистина ще им предложиш да си дадат правата на обществото?
    Мумра, затова искам да затворя темата-защото се пише няколко пъти-аз така не искам-ще я оставя отворена, защото помоли!

Поздрави,
    Ивайло

• редактирано 01.08.2014
    Мумра, затова искам да затворя темата-защото се пише няколко пъти-аз така не искам-ще я оставя отворена, защото помоли!
    нека да уточним нещо-ти няма как да я затвориш и без това-не си модератор:p
    и нека да се придържаме към темата за да не баннат и двама ни за отклонение
Тази дискусия е била затворена.