Начало Bulgarian Goodgame Empire – Играта Предложения, похвали и критика

[пр] Играч на месеца

ivailo.98ivailo.98 Публикации: 1,103
Здравейте,
това ми се върти много отдавна в главата, защо ли пък да няма играч на месеца във форумите?
Всеки месец да се пуска накета между 10 играча, които са спомогнали за нещо във форума.
Този играч да се оцветява в лилаво и да има специални права, нещо като модераторите, като например да затваря теми, които нарушават реда, да изтрива мнения, в които има цензура и други.
1 мандат продължава 1 месец, като един и същи играч може да бъде преизбиран ез ограничение.
Но как ще се разбере, че действията му са правилни?
Всяка затворена тема, изтрит коментар и т.н. се записва в ново поле "играч на месеца" и всеки може да види и да си направи изводите. Също така ще могат да налагат забрана за писане от 1 до 8 часа.
Няма значение възрастта, образованието и местоживеенето-всеки може да бъде такъв.
Останалото, моля да уточните в долните постове, защото много време вече не мога да измисля нищо повече.

Поздрави,
Ивайло
Ако сте начинаещ и търсите отговор на много въпроси, можете да посетите сайта ми, където ще откриете много съвети за бърз и добър старт на играта goodgame empire-лесно е, само кликнете ТУК .

Поздрави,
Ивайло

Post edited by ivailo.98 on
«1

Коментари

• Firemaster (BG1)Firemaster (BG1) Публикации: 1,104
    редактирано 01.08.2014
    Отново добра тема :Д ЗА !!!!!!!!!!!!
    20a6j54.gif
  • ivailo.98ivailo.98 Публикации: 1,103
    редактирано 01.08.2014
    Благодаря.
    Но нека уточня защо точно го предлагам:
    Много спам и нападки има във форума-смятам, че хора, които помагат и не обиждат, би трябвало да бъдат поощрявани-щом някой спазва реда във форума, може и да го вътворява.
    Ако сте начинаещ и търсите отговор на много въпроси, можете да посетите сайта ми, където ще откриете много съвети за бърз и добър старт на играта goodgame empire-лесно е, само кликнете ТУК .

Поздрави,
    Ивайло

• chorkoBGchorkoBG Публикации: 1,267
    редактирано 01.08.2014
    И на мен ми харесва ама няма смисъл,защото винаги ще избират теб ;);)
    image.php?type=sigpic&userid=100915&dateline=1391247150
    редактирано 01.08.2014
    Не е казано, че само мен ще избират-всеки може да бъде избран, стига да помага на играчите.
    Та...за или против си?

Поздрави,
    Ивайло

редактирано 01.08.2014
    За съм ! Ама а то от както се върна само ти отговаряш на всички въпроси и т.н.;)
    редактирано 01.08.2014
    chorkoBG написа: »
    За съм ! Ама а то от както се върна само ти отговаряш на всички въпроси и т.н.;)

Е-аз не съм по-различен от теб, или който и да било-всеки може да бъде такъв-това му е хубавото-че дори да си на 6 или на 66 можеш да бъдеш такъв.....

Поздрави,
    Ивайло

• askata weeaskata wee Публикации: 18
    редактирано 01.08.2014
    Аз съм ЗА! Доста добра идея! Някой само спамят и псуват във форума безнаказано! ЗА!!! :p
    Добре сте дошли в моя съюз RED KING! Ако си активен и си над 25 ниво си добре дошъл!
  • редактирано 01.08.2014
    Аз съм ЗА!:)
  • CruelThornCruelThorn Публикации: 3,240
    редактирано 01.08.2014
    Здравейте,

Тези права притежават само и единствено екипа на форума и няма да се направят отворени за обществото. Ако някой има желание да бъде част от този екип може да подаде своята кандидатура в съответния отдел.

Поздрави,
    cooltext1134944310gif
    редактирано 01.08.2014
    Ох, не ме карай да казвам нещо, защото пак ще ми дадеш черна точка!:mad:

Поздрави,
    Ивайло

• Firemaster (BG1)Firemaster (BG1) Публикации: 1,104
    редактирано 01.08.2014
    ivailo.98 написа: »
    Ох, не ме карай да казвам нещо, защото пак ще ми дадеш черна точка!:mad:

Споко, не го слушай, важното е че сме всички гласували до сега - за :)
    20a6j54.gif
  • gfotev23gfotev23 Публикации: 285
    редактирано 01.08.2014
    Зааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!:p
    Аз съм началото и краят.
    Аз съм Слънцето и Луната.
    Аз съм Хаоса и Реда.
    Аз съм gfotev23!!!!!!
  • nomercy2nomercy2 Публикации: 677
    редактирано 01.08.2014
    Ivailo колко те ми ще направиш за прости неща най добре спри като гледам повечете теми са направо жив спам във форума и ето играч на месеца следващата ти глупост може да е да добавят и мина за копане
  • редактирано 01.08.2014
    CruelThorn написа: »
    Здравейте,

Тези права притежават само и единствено екипа на форума и няма да се направят отворени за обществото. Ако някой има желание да бъде част от този екип може да подаде своята кандидатура в съответния отдел.

Поздрави,
    като го каза така-имаш право
    аз предлагам този който напише най-хубавите мнения и теми да стане играч на месеца
    играча на месеца получава 100 рубина,двоен добив на ресурси и 10% повече точки слава при нападение
    мисля че това е по-приемливо от това да получиш правата на модератор за цял месец просто ей така:rolleyes:
    дано да приемете идеята ми играчи и модератори
    :)
  • edokredokr Публикации: 39
    редактирано 01.08.2014
    За !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    edokr @ bg 1
    редактирано 01.08.2014
    МуМра-стига!!!!

Поздрави,
    Ивайло

• редактирано 01.08.2014
    ами модератора е прав!не може просто ей така да им крадем правата!!!
    редактирано 01.08.2014
    Аз предлагам нещо и не им крада правилата!-а как ще се обръщаш така към него? Не знаеш ли, че беше провъзгласен за Принз на форума!

Поздрави,
    Ивайло

редактирано 01.08.2014
    nomercy2 написа: »
    Ivailo колко те ми ще направиш за прости неща най добре спри като гледам повечете теми са направо жив спам във форума и ето играч на месеца следващата ти глупост може да е да добавят и мина за копане
    Темите му въобще не са спам !Даже са си много смислени !
  • редактирано 01.08.2014
    chorkoBG написа: »
    Темите му въобще не са спам !Даже са си много смислени !
    значи е смислено просто ей така играчите да имат власт като на модераторите просто ей-така!?!?!?!?!?
    не чухте ли модератора!?!?!?-идеята е отхвърлена!!!!!-това което предложиш е приемливо!!!за разлика от това завземане на правата на модераторите
Тази дискусия е била затворена.