[пр] Играч на месеца

Здравейте,
това ми се върти много отдавна в главата, защо ли пък да няма играч на месеца във форумите?
Всеки месец да се пуска накета между 10 играча, които са спомогнали за нещо във форума.
Този играч да се оцветява в лилаво и да има специални права, нещо като модераторите, като например да затваря теми, които нарушават реда, да изтрива мнения, в които има цензура и други.
1 мандат продължава 1 месец, като един и същи играч може да бъде преизбиран ез ограничение.
Но как ще се разбере, че действията му са правилни?
Всяка затворена тема, изтрит коментар и т.н. се записва в ново поле "играч на месеца" и всеки може да види и да си направи изводите. Също така ще могат да налагат забрана за писане от 1 до 8 часа.
Няма значение възрастта, образованието и местоживеенето-всеки може да бъде такъв.
Останалото, моля да уточните в долните постове, защото много време вече не мога да измисля нищо повече.
Поздрави,
Ивайло
това ми се върти много отдавна в главата, защо ли пък да няма играч на месеца във форумите?
Всеки месец да се пуска накета между 10 играча, които са спомогнали за нещо във форума.
Този играч да се оцветява в лилаво и да има специални права, нещо като модераторите, като например да затваря теми, които нарушават реда, да изтрива мнения, в които има цензура и други.
1 мандат продължава 1 месец, като един и същи играч може да бъде преизбиран ез ограничение.
Но как ще се разбере, че действията му са правилни?
Всяка затворена тема, изтрит коментар и т.н. се записва в ново поле "играч на месеца" и всеки може да види и да си направи изводите. Също така ще могат да налагат забрана за писане от 1 до 8 часа.
Няма значение възрастта, образованието и местоживеенето-всеки може да бъде такъв.
Останалото, моля да уточните в долните постове, защото много време вече не мога да измисля нищо повече.
Поздрави,
Ивайло
Ако сте начинаещ и търсите отговор на много въпроси, можете да посетите сайта ми, където ще откриете много съвети за бърз и добър старт на играта goodgame empire-лесно е, само кликнете ТУК .
Поздрави,
Ивайло
Поздрави,
Ивайло
Post edited by ivailo.98 on
0
Тази дискусия е била затворена.
Коментари
Но нека уточня защо точно го предлагам:
Много спам и нападки има във форума-смятам, че хора, които помагат и не обиждат, би трябвало да бъдат поощрявани-щом някой спазва реда във форума, може и да го вътворява.
Поздрави,
Ивайло
Та...за или против си?
Поздрави,
Ивайло
Е-аз не съм по-различен от теб, или който и да било-всеки може да бъде такъв-това му е хубавото-че дори да си на 6 или на 66 можеш да бъдеш такъв.....
Поздрави,
Ивайло
Тези права притежават само и единствено екипа на форума и няма да се направят отворени за обществото. Ако някой има желание да бъде част от този екип може да подаде своята кандидатура в съответния отдел.
Поздрави,
Поздрави,
Ивайло
Споко, не го слушай, важното е че сме всички гласували до сега - за
Аз съм Слънцето и Луната.
Аз съм Хаоса и Реда.
Аз съм gfotev23!!!!!!
аз предлагам този който напише най-хубавите мнения и теми да стане играч на месеца
играча на месеца получава 100 рубина,двоен добив на ресурси и 10% повече точки слава при нападение
мисля че това е по-приемливо от това да получиш правата на модератор за цял месец просто ей така:rolleyes:
дано да приемете идеята ми играчи и модератори
Поздрави,
Ивайло
Поздрави,
Ивайло
не чухте ли модератора!?!?!?-идеята е отхвърлена!!!!!-това което предложиш е приемливо!!!за разлика от това завземане на правата на модераторите