Много ми е интресно някой от пишещите тук погледнах нямат и 30 ниво как решихте че тези 2 съюза кой е по-силен? Всеки си има предимства и недостатъци ,а и още нещо името на темата : TheGootFellas със Д се пише
Е то ясно, че ако има война между двата съюза, че тея звезди ще имат по-големи шансове заради подсъюзите си, но и това няма да ги нарпави по-силни от хората със сърца! Гледам по-горен цитат и бе писано за хората 30 ниво, че си избират кой да е по-силен. Еми то за тва е тая тема! За всички! Феласите според мен са по-сплотени и по-приятелски настроени към другите съюзи. Няма звезди тук и богове! Класацийте за съюзите се печелят от СТРЕЛИТЕ!
много ясно че фелас са по силни тва го знаят и малките деца поуер стар не могат да се оправят с 4-5 човека дет ги тормозят и им крадът селата че камоли с някой силен съюз като фелас
разчитата на смешни под съюзи да крадът села на враговете им сами не могат да направят нищо
Фелас са добри играчи, но във паларите има стари кучета, които хапят много силно. Аз съм за паларите, не че мразя фелас, но тук е въпроса кой е по-силният съюз. Ще е една вълнуваща война, но няма да стане фелас и паларите са примирие.
Фелас са добри играчи, но във паларите има стари кучета, които хапят много силно. Аз съм за паларите, не че мразя фелас, но тук е въпроса кой е по-силният съюз. Ще е една вълнуваща война, но няма да стане фелас и паларите са примирие.
Нищо не се знае, примирието не е вечно и аррол не са за подценяване :d
много ясно че фелас са по силни тва го знаят и малките деца помияр стар не могат да се оправят с 4-5 човека дет ги тормозят и им крадът селата че камоли с някой силен съюз като фелас
помияр стар разчитата на смешни под съюзи да крадът села на враговете им сами не могат да направят нищо
много ясно че фелас са по силни тва го знаят и малките деца помияр стар не могат да се оправят с 4-5 човека дет ги тормозят и им крадът селата че камоли с някой силен съюз като фелас
помияр стар разчитата на смешни под съюзи да крадът села на враговете им сами не могат да направят нищо
Много ми е интресно някой от пишещите тук погледнах нямат и 30 ниво как решихте че тези 2 съюза кой е по-силен? Всеки си има предимства и недостатъци ,а и още нещо името на темата : TheGootFellas със Д се пише
АЗ да ти кажа преди акунта ми беше 50 ниво стария но си го истрих и започнах наново знам че Силната Звезда е първия съюз които е много силен но сега вече не са на върха ако видите ранглистата ще видите CruelThorn на първо място топ 3 играчи феласите и ако стане воина феласите на 100% ще бият но феласите не искат да управляват цялата Империя и да избиват малките съюзи докато Звездите го правят също така по горе казах че феласите са по милостиви и Лоялни играчи къде е сега CruelThorn да види как го хваля :cool:
АЗ да ти кажа преди акунта ми беше 50 ниво стария но си го истрих и започнах наново знам че Силната Звезда е първия съюз които е много силен но сега вече не са на върха ако видите ранглистата ще видите CruelThorn на първо място топ 3 играчи феласите и ако стане воина феласите на 100% ще бият но феласите не искат да управляват цялата Империя и да избиват малките съюзи докато Звездите го правят също така по горе казах че феласите са по милостиви и Лоялни играчи къде е сега CruelThorn да види как го хваля :cool:
CruelThorn е на върха, но е постигнал със уговорени атаки, всеки го може това, ама не всеки иска да даде чест...
Коментари
Вече играя със друг профил : valtar79
разчитата на смешни под съюзи да крадът села на враговете им
е изка се сърце да играеш сам
не е така
ти си фелас и не преценяваш правилно ситуацията
:mad:....
АЗ да ти кажа преди акунта ми беше 50 ниво стария но си го истрих и започнах наново знам че Силната Звезда е първия съюз които е много силен но сега вече не са на върха ако видите ранглистата ще видите CruelThorn на първо място топ 3 играчи феласите и ако стане воина феласите на 100% ще бият но феласите не искат да управляват цялата Империя и да избиват малките съюзи докато Звездите го правят също така по горе казах че феласите са по милостиви и Лоялни играчи къде е сега CruelThorn да види как го хваля
Незнам какво е струвал какво е правил ама знам че одавна играе