Браво,страхотна история и със сигурност тежки вечери е имало!Роско браво,имаш интелегентен подход.Единственото жалко е,че 1 съюз се разпадна... цената е прекалено висока.Войната,наистина продължи много дълго!
Браво,страхотна история и със сигурност тежки вечери е имало!Роско браво,имаш интелегентен подход.Единственото жалко е,че 1 съюз се разпадна... цената е прекалено висока.Войната,наистина продължи много дълго!
на останали те играчи в spartakus са им разбили паролите
добре сажалявам за това знам какво е как се чувствах и аз след като ме хакнаха и ми изтриха всички предмети а на този смотьо дето се бута навсякаде без да има престава за тия гадости да не си вута носа без да знае
за какво да те лъжа бе ИГРАЧО ??? аз се изтривам и не ми дреме , но трябва да ти се случи явно , за да го проумееш !!! за какво да се оправдавам , още повече на свършен факт ??? какво имам да губя , че да се оправдавам , това е просто за хората(играчите), които се чудят защо съм им обявил война...
може да провериш при съпорта колко пъти ми е сменена паролата днес и добре , че не съм мултак и мога да се оправя , защото всичко си го получавам на моя мейл
в добавка - освободил ми е и постовете и няма да може да се възползва никой от тях сега
интересно как всички подсъюзи на спартакус си промениха описанията вместо да им помогнат да се възтановят
те бяха много силен съюз и по написаното виждам че и двата съюза са се доказали в войната и следователно по-добрия е спечелил и сега е времето да подкрепят спартакус
Това са постове по груби сметки за над 500 лв при 100% прайм и максимален пакет без да се смята усилията за изграждането им - не може да не могат от съпорта да проследят ip адреса от който е извършено това престъпление. Според мен освобождаването на пост трябва да се прави с код, който да ти пращат на мейла, иначе всеки недоброжелател достигнал по някъкъв начин до паролата ти може да направи такива поразии.
за какво да те лъжа бе ИГРАЧО ??? аз се изтривам и не ми дреме , но трябва да ти се случи явно , за да го проумееш !!! за какво да се оправдавам , още повече на свършен факт ??? какво имам да губя , че да се оправдавам , това е просто за хората(играчите), които се чудят защо съм им обявил война...
може да провериш при съпорта колко пъти ми е сменена паролата днес и добре , че не съм мултак и мога да се оправя , защото всичко си го получавам на моя мейл
в добавка - освободил ми е и постовете и няма да може да се възползва никой от тях сега
game empire затвори си клюна наистина а ДОБРЕ вече си е изтрил акаунта....
а този,който е освободил постовете ,явно е някакъв недъгав човек,който е смел зад екрана
интересно как всички подсъюзи на спартакус си промениха описанията вместо да им помогнат да се възтановят
те бяха много силен съюз и по написаното виждам че и двата съюза са се доказали в войната и следователно по-добрия е спечелил и сега е времето да подкрепят спартакус
Да. Описанието на братята гласеше ,,ние сме братя на спартакус и ще останем техни братя''.
Спартакус бяха достоен противник. Имаше и нечестни тактики от тяхна страна, но не може да им се отрече че бяха корав съюз. За разпадането, то беше невъзможно да се избегне. Както каза Росен, това е цената която щеше да плати който и да е от главните участници във войната. Няма да крия, че се зарадвах когато видях как броя на членовете започнада намалява. Все пак имахме много безсънни нощи, благодарение на тях. Но признавам, че хакването на профили е нещо което не го заслужава никой в тази игра. А ако се бе случило преди края на войната, щеше да остави горчив привкус на победителите. Дано съпорта се вземе в ръце и да направи всичко възможно да не се случват повече подобни неща.
Личното ми мнение е че играта повече загуби от колкото спечели от тази война. Една война не трябва да продължава повече от месец, иначе натам всичко става лично.:)
Коментари
на останали те играчи в spartakus са им разбили паролите
Успех на всички играчи !
какво лъжиш ве
хакнали са ти профила дрън... дрън лъжец
просто се опитвате да излъжите всички с хакнати профили!!
при мен не минават такива
Приятна игра!!
Абе GameEmpire в която и тема да вляза ти си все в нея все даваш мнения ли си голям разбирач или си дървен философ кое е от двете я ми подскажи
Иначе браво за темата много интересно и увлекателно написана
game empire затвори си клюна наистина
а този,който е освободил постовете ,явно е някакъв недъгав човек,който е смел зад екрана
„О, неразумний, поради що се срамиш да се наречеш българин?“- Паисий Хилендарски.
Да. Описанието на братята гласеше ,,ние сме братя на спартакус и ще останем техни братя''.
Що пишеш един и същ коментар от двата си профила?