Anasayfa Turkish Goodgame Big Farm - Oyun Oyun ile ilgili sorular

Ya benim açtığım bir kooperatifte beni başkanlıktan alıp delgeye düşürdü ve başkasını başkan atadı ?

İkidir böyle oluyor ne yapacağımı bilemiyorum, başkanlığımı geri istediğimde karşıdakinden cevap alamıyorum çünkü o da oyuna girmiyor. Sık giremesem de tüm görevleri gelişmeleri yapan benim onlar hiç bir şey yapmıyor buna rağmen neden beni başkanlıktan otomatik olarak atıyor bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin..... 

Cevaplar

• sdstc (TR1)sdstc (TR1) TR1 Gönderiler: 214
    koop açmayın boşuna altın harcamayın, başarılı kooplara girmeye çalışın
  • bizim-tarla (TR1)bizim-tarla (TR1) TR1 Gönderiler: 15,398
    İkidir böyle oluyor ne yapacağımı bilemiyorum, başkanlığımı geri istediğimde karşıdakinden cevap alamıyorum çünkü o da oyuna girmiyor. Sık giremesem de tüm görevleri gelişmeleri yapan benim onlar hiç bir şey yapmıyor buna rağmen neden beni başkanlıktan otomatik olarak atıyor bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin..... 
    Merhaba, oyuna belli bir süre girmezsen sistem direk kooparatifindeki başka kullanıcıyı başkan olarak atar. Karşı taraf sana geri vermediği sürece alınması mümkün değildir. 
  • sinirli (TR1)sinirli (TR1) TR1 Gönderiler: 2
    bir süre düzenli girince yeniden başkan olursun biraz sabret
  • Scorpion13 (TR1)Scorpion13 (TR1) TR1 Gönderiler: 15
    Sanki Babamın Tarlası :)

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak