Özlem yüklüyüm bu ara.Ne kadar da güzel dostluklar edinmiştim burada.Aradan çok zaman geçti buraya gelmeyeli ama herkesi çok özledim.O gecelere kadar süren sohbetler(sılam bi ara sohpet yazmıştım yanlış yazdım diye o kısma takılmıştın bak bu sefer senin için özellikle doğru yazdım:) ) Ömer kadim dostum,sılam canım arkadaşım,kübram,vefa,yusuf umarım tekrar bir araya gelir ve eskisi gibi saatlerce süren sohpetler gerçekleştiririz.
Çoğu zaman burada nefse yenik düştüm yinede tek tesellim burada kazanmış olduğum dostluklardı ne kadar eskisi gibi görüşemiyor olsak da bu bana bir nebeze de olsa yetiyor hepinizin hayatı huzurlu hayırlı mutlu olsun istiyorum..
Yorumlar
sevgilim beni sevse
Şu an olduğu gibi bazen derin mutsuzluklar içerisine gömülüyorum.
Çoğu forum bildirimlerinden oluşan maillerimi kontrol ederken birden buraya yazmak geldi aklıma, hem uzun zamandır yazmıyorum.
Soğukkanlı olmaya çalışıyorum irademe hakim olmaya çalışıyorum, bazen kendimi dini konuda telkin ederek bazen de kitaplara sarılarak..
içimde bir boşluk var.
umutsuzluklar var.
ne bileyim var işte bir şeyler
onlardan ben de de var.
Çoğu zaman burada nefse yenik düştüm yinede tek tesellim burada kazanmış olduğum dostluklardı ne kadar eskisi gibi görüşemiyor olsak da bu bana bir nebeze de olsa yetiyor hepinizin hayatı huzurlu hayırlı mutlu olsun istiyorum..
NOT: Erkeğim