Unutulmazlardan tabii!:cool: Çoook uzun zaman olmuş be. Ne oldu ne bitti forumda bensiz? 1 sene de özet geçilmez ama neyse
Yok be değişen bir şey yok insanlardan başka.. Biz değişiyoruz sürekli değişim içindeyiz.. Gidenler var ama gelen iç açıcı kimse yok.. Öyle yani
Sakin bir ev, kendi yetiştirdiğimiz çiçekler, ilham verecek kitaplar, sevilmeye değer birkaç arkadaş, acı veya pişmanlık vermeyen masum eğlenceler, gerçeğe bağlılık, güven, ümit ve sevgi dolu bir yürek dünya'nın bütün zevklerinden daha değerlidir.
Çanta hazır bekliyor alınacak bir kaç ufak ama hayat kurtarıcı eşya var malum yeni şehir yeni hayat demek :eek::cool: sen nasılsın edü:o
Sakin bir ev, kendi yetiştirdiğimiz çiçekler, ilham verecek kitaplar, sevilmeye değer birkaç arkadaş, acı veya pişmanlık vermeyen masum eğlenceler, gerçeğe bağlılık, güven, ümit ve sevgi dolu bir yürek dünya'nın bütün zevklerinden daha değerlidir.
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında.Allah güzel insanlarla karşılaştırsın...
bende iyiyim sağolasın.yuvarlanıp gidiyom..:cool:
Âmin çok teşekkür ederim canıms :cool:
Yorumlar
Unutulmazlardan tabii!:cool: Çoook uzun zaman olmuş be. Ne oldu ne bitti forumda bensiz? 1 sene de özet geçilmez ama neyse
Yok be değişen bir şey yok insanlardan başka.. Biz değişiyoruz sürekli değişim içindeyiz.. Gidenler var ama gelen iç açıcı kimse yok.. Öyle yani
joseph h.doodson
vayy prof.yusuf ne var ne yok.bittimi hazırlıklar..:cool:
ben seni unutmak istemedim ki.....
joseph h.doodson
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında.Allah güzel insanlarla karşılaştırsın...
bende iyiyim sağolasın.yuvarlanıp gidiyom..:cool:
Âmin çok teşekkür ederim canıms
joseph h.doodson
Adim:Leyla
Soyadim:Memmedli
Kenyalı değilim İstanbulluyum. O esprisine yazılmış bi şey.
he he herhalde o kadarda kıt beyinli değilim ..:cool: vaayy hemşerim benim istanbulun neresindensin ben içindenim..:cool:
iyidir be müdür ne olsun.yuvarlanıp gidiyoz.cadılar iyi ellerinden öperler.:cool:
sen napıyon..
joseph h.doodson
joseph h.doodson
Hayatta her şey değişiyor, forum sakinlerinin değişmesi çok normal.