Anasayfa Turkish Goodgame Big Farm - Topluluk Konuyla Dışı

Bir kitap önerirmisiniz,

HULALAHULALA Gönderiler: 2
18.08.2015 düzenlendi kategorisi Konuyla Dışı
Etkileyici bir kitap önerirmisiniz?
170_63_680_252_1060-Muse---Sahnede.jpg
Post edited by HULALA on

Yorumlar

• eda3434 (TR1)eda3434 (TR1) TR1 Gönderiler: 2,925
    16.08.2015 düzenlendi
    doktor jivago _boris pasternak

ben seni unutmak istemedim ki.....
  • HULALAHULALA Gönderiler: 2
    16.08.2015 düzenlendi
    Ide kendime hukmedemiyorum ki
    170_63_680_252_1060-Muse---Sahnede.jpg
  • empty2empty2 Gönderiler: 9,932
    16.08.2015 düzenlendi
    Canan Tan - Yüreğim seni çok sevdi
    Bize ait olan ne kadar uzakta..
  • Antibiyotik07 (TR1)Antibiyotik07 (TR1) TR1 Gönderiler: 8,939
    17.08.2015 düzenlendi
    mm etkileyici bir kitap.. "Bin Muhteşem Güneş" olabilir fakat dram ağırlıklı.. Duygusal anlamda etkilenmemek mümkün değil.
    Sakin bir ev, kendi yetiştirdiğimiz çiçekler, ilham verecek kitaplar, sevilmeye değer birkaç arkadaş, acı veya pişmanlık vermeyen masum eğlenceler, gerçeğe bağlılık, güven, ümit ve sevgi dolu bir yürek dünya'nın bütün zevklerinden daha değerlidir.

joseph h.doodson
  • starlight (TR1)starlight (TR1) Gönderiler: 106
    18.08.2015 düzenlendi
    HULALA yazdı: »
    Etkileyici bir kitap önerirmisiniz?

John Verdon - Aklından Bir Sayı Tut

...STARLIGHT...  

• selokaraselokara Gönderiler: 1
    18.08.2015 düzenlendi
    ;):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
    selokara @ tr 1
    Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali

Bir kitap insanın ruhuna bu kadar işleyebilir mi? dün gece akışına öyle bir kapıldım ki romanın çişim gelmesine rağmen tuta tuta sonunu getirmeyi başardım.. Hayata bakış açımı değiştirdiği şüphesiz.. normalde aşk kitabı okumayan biriydim -saçma geliyordu- fakat bu başka, bambaşka bir şey.

''bu akşam anladım ki, bir insan diğer bir insana bazen hayata bağlandığından çok daha kuvvetli bağlarla sarılabilirmiş. gene bu akşam anladım ki, onu kaybettikten sonra, ben dünyada ancak kof bir ceviz tanesi gibi yuvarlanıp sürüklenebilirim.''

''tam kapıdan çıkacağım sırada, karşı evin bir odasında kira ile oturan bekarın radyosu, weber'in oberon operası uvertürünü çalmaya başladı. az daha elimdeki paketleri yere düşürecektim. maria ile beraber gittiğimiz birkaç operadan biri de buydu ve onun weber'e hususi bir muhabbeti olduğunu biliyordum; yolda, hep onun uvertürünü ıslıkla çalardı. kendisinden daha dün ayrılmış gibi taze bir hasret duydum. kaybedilen en kıymetli eşyanın, servetin, her türlü dünya saadetinin acısı zamanla unutuluyor. yalnız kaçırılan fırsatlar asla akıldan çıkmıyor ve her hatırlayışta insanın içini sızlatıyor. bunun sebebi herhalde, ''bu böyle olmayabilirdi!'' düşüncesi, yoksa insan mukadder telaki ettiği şeyleri kabule her zaman hazır.''

Sakin bir ev, kendi yetiştirdiğimiz çiçekler, ilham verecek kitaplar, sevilmeye değer birkaç arkadaş, acı veya pişmanlık vermeyen masum eğlenceler, gerçeğe bağlılık, güven, ümit ve sevgi dolu bir yürek dünya'nın bütün zevklerinden daha değerlidir.

joseph h.doodson
  • YILDIZ28 (TR1)YILDIZ28 (TR1) Gönderiler: 7
    13.09.2015 düzenlendi
    Richard Bach  : martı jonathan livingston 

güzel bi kitap 
  • sevilayy1999 (TR1)sevilayy1999 (TR1) Gönderiler: 1,088
    Sefiller gerçekten aksiyon dolu bir kitap bi baktım kendimi olayın içinde buldum o derece yani :D
    deli-s%C3%B6zler-2015.jpg
    Sefiller gerçekten aksiyon dolu bir kitap bi baktım kendimi olayın içinde buldum o derece yani :D
    En sevdiğin karakter hangisi orada?  :)

joseph h.doodson
  • Amya5 (US1)Amya5 (US1) Gönderiler: 1
    hi whats up
  • osman3806 (TR1)osman3806 (TR1) TR1 Gönderiler: 261
    Sol Ayağım
  • umutumutumut (TR1)umutumutumut (TR1) Gönderiler: 14
    Kötü çocuk 1-2-3 ve 4 , küçük hırsız, karanlık lise 1-2 , after, karanlk ask, yaramaz çocuk , bana seni seviyorum deme hissettir, aklıma gelen bunlar " WATPED " diye bir yer var biliyorsun dur belki oraya bak bulursun uygulamayi indir kaydol 
    umutumutumut @ tr 1
  • Seher45 (TR1)Seher45 (TR1) Gönderiler: 2
    kaç yaşındasın ki?ama ben yine de önereyim..macera için : BADEM OPERASYONU..muhteşem bir macera kitabı..ve cok begenerek okudugum : MANOLYA KOKULU HİKAYELER  {KİTAP MANOLYA KOKUYOR}.. :star:  :innocent:  :relieved: 

• AnkaZ (TR1)AnkaZ (TR1) Gönderiler: 325
    Kiraz bahcesi el kitabı olabilir
    AnkaZ @ tr 1
  • diykat (TR1)diykat (TR1) Gönderiler: 4
    tess gerritsen serisini oku çok güzel kitaplar keşke bitmeseydi dersin her kitabın sonunda :((
  • seyit CANN (TR1)seyit CANN (TR1) Gönderiler: 17
    06.02.2016 düzenlendi
    1-EMİNE ŞENLİKOĞLU :Çin İşkencesi
    1-ADELİNE YEN MAH: Çinli sindirella
    3-EMİNE ŞENLİKOĞLU: Bize nasıl kıydınız

• Yuuki Cross (TR1)Yuuki Cross (TR1) Gönderiler: 7
    Hikmet Anıl Öztekin - Eyvallah
    Hikmet Anıl Öztekin - Elif Gibi Sevmek
  • ipek olgun afacanlar çetesi

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji