"Kaza oldu"

Arkadaşlar hani çiftliğimizin yanına etkinlik şeyleri geliyor ya ( adını bilmiyorum
)
herneyse "Kaza Oldu" diye etkinlik geldi. Eğer 404 tane tavuk yemi ve 196 tane domuzcuk yemi bağış edersem bir ödül veriyormuş. ödül de 24 saat boyunca ahırlardaki ürünleri toplamak için 1 deneyim puanı diyor. ödülün ne oldugunu anlayamadım. bunu söylermisiniz. ve bu görevi yapmaya değer mi
fikirlerinizi bekliyorum
iyi forumlar

herneyse "Kaza Oldu" diye etkinlik geldi. Eğer 404 tane tavuk yemi ve 196 tane domuzcuk yemi bağış edersem bir ödül veriyormuş. ödül de 24 saat boyunca ahırlardaki ürünleri toplamak için 1 deneyim puanı diyor. ödülün ne oldugunu anlayamadım. bunu söylermisiniz. ve bu görevi yapmaya değer mi

iyi forumlar

Post edited by FarmerRain2 on
0
Yorumlar
ödül: 24 saat süresince, kümes,domuzcuk ahırı ve inek ahırından her toplamanda 1 er puan kazanacaksın.
istenen bütün yemleri bağışta bulunmadan önce: sıkı bir çalışmayla bilhassa tavuk yemlerini fulle...
tabii tavuk kümesin 3-5 tane olursa daha çok puan kazanacağına da dikkat çekerim...
iyi oyunlar...
değirmende 1 tavuk yemi yapmak bize 1 xp veriyor. tavuk yemini yapması 3 dk 36 sn.Ama tavuk kümesi 13 dk da bir yumurta veriyor. yani zaman açısından düşünürsek görevi kabul etmek biraz mantıksız gibi. 13 dk da 1 xp kazanmaktansa , 5 tane tavuk yemi üretirim değirmende 15 dkda 5 xp daha mantıklı geliyor.
tavsiyen için teşekkür ederim
iyi forumlar...
kümeslerini zaten sürekli yemliyorsan katılmanı tavsiye ederim