!!!!!

forumundan ayrıldgm gün birisi forumumu ele geçirip en sewdgm insanlara mal mal seyler yazıp kalplerini kırmıs yorum yazmıs oy kullanmış biri bnu bna açıklasınn!'!!
Post edited by sweetbyz on
knkalrım bi tanecikk..
onlarsız yasamam imkansızz:) tugrul'um talha'm medine'm zehra'm övgü'm mustafa'm ve mehmet'im iyki warsınız daa .. laza baglamyı bile özledim sizinle az kaldı knklarım büyük buluşmaya neyse 02.09.13 de buluşcazz zatenn .. cooook sewiyorum siziii
sanal dada sibeli 'mi günay'ımı vefa'yı banu'yu ve tabiki Juxx'ımı kimseye degişmem

0
Yorumlar
bi yere kaybolmayın haaaaa 'yı ve kübra mod olsun muya oy kullanılmış!!! ayrıca özelden de bi arkdsşma mal mal hakaret edilmiş off!!
joseph h.doodson
joseph h.doodson
tamm koopumdakilerde aynı oyu verdiyse olay ortaya çıktı koopumdaki bi şahsiyet bna özelden mal mal msj atıp bna yaptıklarına san ödeticem diye özel msj atıyo(oyundan) ve bnm şifremi bildgi için girip oy kullanıyo ardındanda bnm adıma diger üyelere hakaret edip onlarıda oy kullandırmaya zorluyo (kooptan atarım tehdidiylee) ve ben msjlarıma simdi baktım hepsi aynı allahtan ki dün kovmuştum.... kübra bnm bi sucum yok oy kullanıldgnı bile bilmiyodum konuya girince siz bu ankete oy kullandınz yazınsını gördgmde anladım neler oldgunu....yinede bnmle knşup konuşmamakta ve inanıp inanmamakta özgürsün ramazan ramazan yalan sölicek ve kimseyi inandirmaya calışıcak halim yok öforumun özelinden bnm adıma hakaret edilen arkadşm senin içinde gecerli aynı durum... bu arada saol günay bilmiyodm ögrettin
joseph h.doodson
joseph h.doodson
hayır ya amc kavga deil.. bn oraya ailem dedgm insanların içine kübrayıda yazıyorum ama kübra bnm hakkımda ters dşünüyo sorun bunu önlemek
En ufak bir şeyde hemen tartışmamak gerek biraz anlayışlı olsak hallederizde hemen işi kavga ve gürültüye çekiyoruz
joseph h.doodson