Anasayfa Turkish Goodgame Big Farm - Oyun Teknik sorunlar

oyuna giremiyorum.. ACİLLLLLLL YARDIM

erdem_2007 (TR1)erdem_2007 (TR1) TR1 Gönderiler: 312
13.09.2013 düzenlendi kategorisi Teknik sorunlar
yaklaşık 1 saattir uğraşıyorum ama oyun açılmıyor..
Post edited by erdem_2007 (TR1) on
erdem_2007 @ tr 1

Yorumlar

  • SystemSystem Gönderiler: 106,881
    24.07.2013 düzenlendi
    nerden giriyorsun oyuna kendi sitesinden mi??
  • erdem_2007 (TR1)erdem_2007 (TR1) TR1 Gönderiler: 312
    24.07.2013 düzenlendi
    Evet kendi sitesinden giriyorum normalde. Ama şimdi heryerden deniyorum olmuyor..
    erdem_2007 @ tr 1
  • Antibiyotik07 (TR1)Antibiyotik07 (TR1) TR1 Gönderiler: 8,939
    24.07.2013 düzenlendi
    Sorununu daha açık anlatırmsın ? Oyun sitesimi açılmıyor yoksa adını ve şifreni girdikten sonra mı hata veriyor ?
    Sakin bir ev, kendi yetiştirdiğimiz çiçekler, ilham verecek kitaplar, sevilmeye değer birkaç arkadaş, acı veya pişmanlık vermeyen masum eğlenceler, gerçeğe bağlılık, güven, ümit ve sevgi dolu bir yürek dünya'nın bütün zevklerinden daha değerlidir.

    joseph h.doodson
  • Muhtesem_turk352Muhtesem_turk352 Gönderiler: 17
    27.07.2013 düzenlendi
    ben de oyuna giremiyorum bana çiftliğin engellendi diyor ne olur yardım edin....
    Muhtesem_turk35 @ tr 1
  • SystemSystem Gönderiler: 106,881
    27.07.2013 düzenlendi
    cem abi bu yazı arkadaşımdada çıkmıştı.. bir süre bekledik düzeldi.. gece olmuştu s1 2 saat sonra girebildi.. sen sık sık dene..
  • Antibiyotik07 (TR1)Antibiyotik07 (TR1) TR1 Gönderiler: 8,939
    27.07.2013 düzenlendi
    erdem_2007 adlı üyenin sorunu düzeldi :) Başka tarayıcıdan gir dene dedim ve internet exploerden girmeyi başardı :)
    Sakin bir ev, kendi yetiştirdiğimiz çiçekler, ilham verecek kitaplar, sevilmeye değer birkaç arkadaş, acı veya pişmanlık vermeyen masum eğlenceler, gerçeğe bağlılık, güven, ümit ve sevgi dolu bir yürek dünya'nın bütün zevklerinden daha değerlidir.

    joseph h.doodson
  • bizim-tarla (TR1)bizim-tarla (TR1) TR1 Gönderiler: 15,398
    27.07.2013 düzenlendi
    Bugun bendede öyle oldu sıkıntı etmeyin bilgisayarı aç kapa oluyor :)
     
  • User289344User289344 Gönderiler: 1
    18.08.2013 düzenlendi
    oyunum açılmıyor acilen yardım
    User289344 @ SA 1
  • bizim-tarla (TR1)bizim-tarla (TR1) TR1 Gönderiler: 15,398
    19.08.2013 düzenlendi
    Kullandığınız tarayıcıdan kaynaklaşabilir ..
     
  • ferhat1073ferhat1073 Gönderiler: 30
    23.08.2013 düzenlendi
    ben sana yardım edebilirim ama fiyatım çok pahalıdır tam tamına 5000 altın ve 500.000000 dolar yanında birsürü 50 tane yemlerden 10000000000 tanede sihirli fasulyelerden vereceksin birde xp gücünde yapma parası var tabiki 500000000000000 tl vereceksin kredi gibi altın ekleden altın yağmuru yaza tılayacaksın ve bütün hepsinden isterim öyle yaparım ben dün birisinin itifakı değişmiyormuş ben program yükledim
    xp yükledim ama artık öyle xp yok ama ben yapıyorum ama üsteki iki 1fiyata xp gücünde yaparım çok iyi yaparım sana ama oyun açıldıktan hemen sonra bana forumdan istediklerimi göndereceksin benim herkeze bağlanan bir programım var o herşeyi saniye saniye görerek anlıyorum vermez ve kendine yüklersen oradaki programımla onu kendiminkine yüklüyorum öyle alıyorum sana azıcık para bile bırakmıyorum ben yaparsan programımla 30 dakikada açılır tamammı açılınca istediklerimi göndereceksin yoksa programımla senin kandırıp kendine yüklettiğin parayı proglamla alırım gider paran ben bazı zaman birisinin 2. seviye evini aldım istersen gel gör ferhat107 ye bas öyle anlarsın
    ferhat107 @ tr 1
  • ferhat1073ferhat1073 Gönderiler: 30
    23.08.2013 düzenlendi
    gördünmü yaptım proglamla
    ferhat107 @ tr 1
  • ferhat1073ferhat1073 Gönderiler: 30
    23.08.2013 düzenlendi
    ben yardım ederim bedava
    ferhat107 @ tr 1
  • ferhat1073ferhat1073 Gönderiler: 30
    23.08.2013 düzenlendi
    o zaman çifliğini kalmış demektir
    ferhat107 @ tr 1
  • ferhat1073ferhat1073 Gönderiler: 30
    23.08.2013 düzenlendi
    yanlış yazıyorsun şifreyi ben ustayım kaç kişiye yardım ettim bir başka internetten aç ve kullanıcı adını şifreni doğru yaz
    ferhat107 @ tr 1
  • ferhat1073ferhat1073 Gönderiler: 30
    23.08.2013 düzenlendi
    şifre ve k adını girdikten sonra
    ferhat107 @ tr 1
  • ferhat1073ferhat1073 Gönderiler: 30
    23.08.2013 düzenlendi
    ne kim öndünmü çık
    ferhat107 @ tr 1
  • ..VuSka....VuSka.. Gönderiler: 16,623
    23.08.2013 düzenlendi
    Kardeşim kafayı mı yedin neden kendi kendine konuşuyorsun :D
    orjianl_msn_ifadeleri%20(18).giforjianl_msn_ifadeleri%20(5).giforjianl_msn_ifadeleri%20(29).giforjianl_msn_ifadeleri%20(28).gif
  • bizim-tarla (TR1)bizim-tarla (TR1) TR1 Gönderiler: 15,398
    23.08.2013 düzenlendi
    ferhat1073 yazdı: »
    ben sana yardım edebilirim ama fiyatım çok pahalıdır tam tamına 5000 altın ve 500.000000 dolar yanında birsürü 50 tane yemlerden 10000000000 tanede sihirli fasulyelerden vereceksin birde xp gücünde yapma parası var tabiki 500000000000000 tl vereceksin kredi gibi altın ekleden altın yağmuru yaza tılayacaksın ve bütün hepsinden isterim öyle yaparım ben dün birisinin itifakı değişmiyormuş ben program yükledim
    xp yükledim ama artık öyle xp yok ama ben yapıyorum ama üsteki iki 1fiyata xp gücünde yaparım çok iyi yaparım sana ama oyun açıldıktan hemen sonra bana forumdan istediklerimi göndereceksin benim herkeze bağlanan bir programım var o herşeyi saniye saniye görerek anlıyorum vermez ve kendine yüklersen oradaki programımla onu kendiminkine yüklüyorum öyle alıyorum sana azıcık para bile bırakmıyorum ben yaparsan programımla 30 dakikada açılır tamammı açılınca istediklerimi göndereceksin yoksa programımla senin kandırıp kendine yüklettiğin parayı proglamla alırım gider paran ben bazı zaman birisinin 2. seviye evini aldım istersen gel gör ferhat107 ye bas öyle anlarsın

    ahahah çok güzel bir kandırmaca :D
     
  • ..VuSka....VuSka.. Gönderiler: 16,623
    23.08.2013 düzenlendi
    500000000000000 tl istemiş bide bu paraya trilyon altın alıp 1 günde 100 level olurum sana neden para vereyim :D
    orjianl_msn_ifadeleri%20(18).giforjianl_msn_ifadeleri%20(5).giforjianl_msn_ifadeleri%20(29).giforjianl_msn_ifadeleri%20(28).gif
  • whois4 ()whois4 () Gönderiler: 501
    23.08.2013 düzenlendi
    Teknik hatadan dolayı oluyor bu sanırım,engelleme olduğunda arkadaşa olduğu gibi karşınıza bir yazı çıkıyormuş. Bende de son zamanlarda bu sorun çok sık yaşanıyor,sonra kendiliğinden düzeliyor. Sanırım biz oyuna giremediğimizde fazla panik yapıyoruz,geçen ben de aynını yapmıştım :D Her yolu denedikten sonra oyun hala açılmıyorsa bize fikrini söyle butonu kullan ve bekle,başka çare yok :rolleyes:
    Sen Giderken Ben Geliyordum Diyen Şahıs,Eğer Doğru Düzgün İlerleyebilseydin Gelmezdin. Bak Ben Hala Gidiyorum
  • SystemSystem Gönderiler: 106,881
    24.08.2013 düzenlendi
    benim henüz başıma gelmedi gelsede sorun değil takan kim :D
  • tristesse (TR1)tristesse (TR1) Gönderiler: 2
    10.09.2013 düzenlendi
    15 GÜNDÜR OYUNA GİREMİYORUM yeşil ekran çıkıyor daire çeklinde dönüp duruyor oyun açılmıyor yardım edebilecek biri varmı
    A.S.H.A. @ tr 1
  • PinacoladaPinacolada Gönderiler: 558
    13.09.2013 düzenlendi
    destek ekibine başvur lütfen....Hesabı analiz edebilmemiz için ticket gerekiyor.

Bir Yorum Bırak

KalınİtalikÜstü çizgiliOrdered listSırasız liste
Emoji
Görsel
Sola hizalaOrtalaSağa hizalaHTML görünümüne geçTam sayfaya geçIşıkları aç/kapat
Görsel/dosya bırak