onları yavaş yavaş ögretirim sana gunay. birazdan cıkcgm ama ne zaman ögrenmek ıstersen bana ulaşbılırsın okey. ayrıcga bizde Ğ harfı var öğreniyoruz dıye telaffz edılır o sözcük
Ocak - Yanvar
Şubat - Fevral
Mart - Mart
Nisan - Aprel
Mayıs - May
Haziran - İyun
Temmuz - İyul
Ağustos - Avqust
Eylül - Sentyabr
Ekim - Oktyabr
Kasım - Noyabr
Aralık - Dekabr
onları yavaş yavaş ögretirim sana gunay. birazdan cıkcgm ama ne zaman ögrenmek ıstersen bana ulaşbılırsın okey. ayrıcga bizde Ğ harfı var öğreniyoruz dıye telaffz edılır o sözcük
anladim bizde de var siz ona yumusak g diyorsunuz qaliba ama yazarken pek iyi okunmuyor diye oek tercih etmiorum
Yorumlar
az ingilizceye benziyor:D
hahayt ali buda benden sana gelsin:):) tewekkür edirem muellimlerim
men danışabildim mi muellim xanım
ya supersin beyzacim nerdeyse azeri oldugunu dusunuceyim o derce guzel konusuyorsun yani
ay kiz ne yapdin super olmuw cok sevdim gorunce bunu beyzami yazdi dedim tam qaz devam beyza
anladim bizde de var siz ona yumusak g diyorsunuz qaliba ama yazarken pek iyi okunmuyor diye oek tercih etmiorum
dimi dimi sende ogrenmek istermisin cnm gel ogretsin muellimelerin sana
1-2 sayfa onceye git orda bir cok azeri kelimesi bulacaksin kubow bakada sorun olursa soyle ogretelim
hayir canim sadece bende s diye yaziliyor o yuzden w diye yaziyorum sizde klaviw turce bize en oyuzden
ama ufak bi kopya aldım ilk sayfalardan
xeyal elemek beyzacim
bu daha güzel peki ozmn durun bakemm ımmm sevmek ne? mesela bn elmayı severim gibi?
he kiz bu klavye neden boyle ki nasil duzelir ki bu
mən almayi xoslayiram, sevirəm
asagida start zolaginda deyismek olur az diline qoy sadece bezi herifleri klavişin sol terefindeki duymelerden tapa bilersen