Yeni güncellemeyle gelen balık pazarı bence bizim oyun eğlencemizi kısıtlıyor ve istemediğimiz şekilde bizim bir şeyleri satmamız gerektiğini söylüyor çünkü balık pazarında her zaman istediğiniz şeyler gelmiyor.
Ben balıkları satmaktan memnundum çünkü zararda mıyım karda mıyım hesaplayabiliyordum ama şimdi ise benden balık istiyor ve bana arkadaşlık hediyelerini veriyor. ben arkadaşlık hediyelerini istemiyorum ben sadece bana para vermesini istiyorum ancak bana paranın yanında karma puanlarıda veriyor ama ben karma puanı istemiyorum.
Bence balık pazarı olmalı, olmasın demiyorum ama bunun yanında balıkları kendimiz para karşılığında da satabilelim aynı ana çiftlikte ürettiğimiz; yumurta,elma,domuz,ve diğer birçok malzeme gibi istediğimiz zaman pazarda istediğimiz zaman para karşılığı satabilelim.
Bunun için oyun yetkililerine sesleniyorum: Bu durumu göz önünde bulundurarak yeni değişiklikleri gözden geçirerek eklemeler ve belli düzeltmelerde bulunursanız sevinirim.
mobil oyun yeni bir pazarlama taktiği, tarayıcıdan oynadığımız oyun ile ilgisi yok, ikisi ayrı bir oyun olarak karışımıza çıktı. ben heveslenmiştim telefondan takip edebileceğiz diye ama öyle olmadı ve olmayacak. amaçları yeni oyuncu kazanmak, mevcut oyuncuları mobile taşırsa tarayıcıdaki gelirleri düşecek.
Cevaplar
en baştan başlıyor oyun.
bunun için de toplu olarak bildirmek gerek diye düşünüyorum.