IRIS

Utilizator
IRIS
Vizite
2,267
Roluri
Moderator, ModDarkGreen
Inregistrat
Ultima data activ
Puncte
1,151
Postarii
827
Insigne
17

Activitate

 • qwer (DE1)
  Bitte in Deutsch, verstehe das geschreibsel nicht.
  Lg. qwer
  22.11.2019
  • IRIS
   IRIS
   Das deutsche Forum wird auf Deutsch gesprochen, Qwer(ty)
 • CamyUser1 (RO1)
  La ultimul eveniment cu ferma viselor nu trebuia din nou sa primim totalul diamantelor?Din nou nu sau primit si nimeni nu a comentat nimic.Cred ca nu a realizat nimeni ca au primit doar din saptamana 4 si nu toate diamantele ce se acumulasera pe totalul evenimentului  pe care  trebuia sa le  primim la final .Data trecuta tot asa sa intamplat si ati raportat....si bineinteles le-am primit inapoi.
  30.10.2019
 • IRIS ați câştigat insigna 100 râde.
  You received 100 LOLs. When you're liked this much, you'll be an MVP in no time!
  18.10.2019
 • Akagiul (RO1)
     

           Buna Ziua am si eu o intrebare  daca se poate sa mi se raspunda dar imainte de a formula intrebarea
           vreau sa precizez urmatorul aspect .
          a inceput storcatorul la pescuit ,ok desi nu a inceput cu stridii cum eram  invatati pana acum si a trebuit sa pierd ceva timp pana am pecuit pestii necesari pentru inceperea evenimentului am constatat cu bucurie ptr mine ca in premiile oferite era si un vas Trauler pe care aveam sanse sa il castig .
  toate bune si frumoase pana am ajuns acasa de la serviciu si am constatat cu o mare tristete ca iar sa dat peste cap premiile si ordinea pestilor ce urma sa intre in storcator
  Intrebare cu toate ca stiu ca nu ai vina dar cel putin poate ma poti lamuri ..aceste actualizari si reactualizari ptr cine sunt facute si ce interes mai am eu sa joc acet joc daca de fiecare data mi se taie craca de sub picioare si nu ma lasa asa in strategia mea sa avansez in joc ?
  06.08.2019
  • IRIS
   IRIS
   Buna ziua,
   Da, au fost mai multe buguri la palnia cu peste: unul a fost cu trecerea unor jucatori cu lvl mai mic in clasament intr-o categorie superioara. Altul este ceea ce spui tu acum. De asta a fost necesara oprirea de ieri.
   Imi pare tare rau ca ai pierdut timp si chef de joc. Am sa transmit mesajul tau ca sa se vada ca toate aceste buguri si modificari ii afecteaza pe jucatori. Eu am comunicat de multe ori ca jucatorii vechi vor renunta la joc (la mine in echipa au plecat din joc pentru un timp sau de tot. 6 jucatori vechi, cu lvl mare) deoarece jocul devine stresant si pentru ca este un joc ar trebui sa ne relaxeze.
   Sa ai o zi frumoasa!
  • anca1 (RO1)
   anca1 (RO1)
   Buna dimineata! Nici nu mai stiu unde sa scriu pe forum,poate imi raspunde cineva si mie. Nu mai pot intra pe cont , si ma da de la inceputul jocului, cu alt nume. Parola e buna doar numele nu mi l da care l am pe cont. Ce pot face sa mi recuperez contul vechi?
  • anca1 (RO1)
   anca1 (RO1)
   De oriunde intru tot de la inceput ma da. De pe yahoo am intrat de pe google, din email, si tot de la inceputul jocului ma da. Astept si eu un raspuns. Multumesc.
  • IRIS
   IRIS
   Pentru anca1 - daca nu intri in contul tau, uita-te ca sigur esti pe alt server. De multe ori ne muta la bulgari. Deci atentie când te loghezi sa vezi sa fie scrie in dreapta Romania: https://prnt.sc/p0l9l4
   Si scrie pe forum, pentru ca acolo ne uitam de obicei.
  • Katoka M (RO1)
   Katoka M (RO1)
   Salut Iris, te rog o lămurire, am finalizat misiunea O sugestie despre Hawaii. În loc sa primesc recompensa promisa (mă interesa în special aspectul Aloha pentru cotețul găinilor), la finalizare m-a direcționat într-o alta misiune - Tristețea lui Benny. Care durează o zi și sincer, nu am timp de ea. Rugămintea este dacă mă poți lămuri de ce mi s-a întâmplat așa și dacă, eventual, la finalul evenimentului, mai primesc recompensele de la el. Altfel, am cumpărat de la centrul comercial, cu monede de campionat un aspect Staul de vite liniștit, un aspect Cocina de porci marțiana și un aspect Coteț de găini Aloha, nu le-am putut folosi, tagul așează nu este activ. Te rog, ce pot face pentru a le folosi sau ce anume este greșit sau ce nu am înțeles eu din joc? Cu mulțumiri, Stimă!