Acasă Goodgame Big Farm - Comunitate Distracţie şi conversaţie

Ce putem face pe timpul târgului?

Probabil ne-am obișnuit deja cu minunatul nostru târg sătesc, o minunăție de eveniment.. care a pătruns în inimile noastre:)

Cu toții știm că atunci când începe târgul, în timp ce așteptăm să ne recunoască ggs-ul contul ca să ne putem conecta putem liniștiți să facem de mâncare, cumpărături..să vedem un serial.. de ce nu:).. În sfârșit contul nostru a fost găsit și îi putem da conectare! Apoi putem să vedem al doilea serial, să mâncăm, ieșim în oraș.. până se vor încărca toate elementele jocului:) Abia ne-am încălzit.. testul de răbdare abia a început:)

De la selectarea provocărilor inexistente(știți voi, se întâmplă să mai și dispară!) până la moartea sărăcuțului șoricel pe care îl punem să dea „chițăituri” (click-uri) nenumărate pe o amărâtă de parcelă pentru a se culege.. sau până la întrebările în stânga și în dreapta..„ce avem la provocare?” căci a le vizualiza iarăși e cale lungă:).. Păi cred că 95% din timp la târg suntem în așteptare și restul de 5% este joacă:)

Oare chiar merită toată această încercare de „a te juca” pentru câteva autorizații, cutii de aur, și o rață nordică? care oricum poate fi luată de la ferma nordică f. ușor.. 
Așa că dragi fermieri, vă propun să catalogăm  târgul sătesc drept evenimentul de vacanță:) Și vom mai avea multe vacanțe, la cât de serioși sunt cu acest eveniment, cei care întrețin și țin în viață jocul..l-au reparat de s-a stricat de tot..:)

Întrebare:
Ce faceți pe timpul târgului?..:)

"Adevărul e mult mai ciudat decât ficțiunea."


Comentarii

 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274

  Întrebare:
  Ce faceți pe timpul târgului?..:)


  Cred că voi începe să învăţ suedeza, să le spun în original la nemernicii gujgăs ce scria pe plăcuţele alea...
 • Grecu Flavius (RO1)Grecu Flavius (RO1) RO1 Postări: 87
  editat 24.02.2020
  În 3 zile poți să faci multe întradevăr, inclusiv să înveți suedeza elementară:)
  Nu mai zic că au pus târgul ăsta stricat chiar la finalul campionatului mondial, s-au dus timpii noștri scurți, mai degrabă s-au alungit..Dacă n-ai abonament e vai de tine.. să scuturi fiecare copăcel în parte:)
  Mai bine stau în curte să văd cum florile timid se înalță..:) tic.. tac.. vine primăvara:)  "Adevărul e mult mai ciudat decât ficțiunea."


Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier