Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Jocul Sugestii, laudă, critică

Targul Satesc...

Buna ziua si An nou fericit !    (-avand in vedere ca inca nu am scris nimic aici in acest an -)

As avea o propunere in legatura cu evenimentul :Targul Satesc.Cred ca  ar fi bine ca atunci cand s-a realizat o provocare 100%,sa se poata amana la fel cum se pot amana misiunile.In anumite situatii asteptam numai sa treaca timpul ca sa putem incepe o alta provocare .

Comentarii

 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna seara si sa ai un an excelent!
  Am sa transmit propunerea ta si sa vedem ce raspuns voi primi.

 • Mika40 (RO1)Mika40 (RO1) RO1 Postări: 75
  Buna seara,

  Iar se blocheaza jocul din cauza targului....mergea prost, nu putea scrie pe chat am dat refresh si asa a ramas...nu mai pot intra....
 • Mika40 (RO1)Mika40 (RO1) RO1 Postări: 75
  am intrat, in sf...dar merge fff greu...
 • PlayerIonela (RO1)PlayerIonela (RO1) RO1 Postări: 17
  Buna!
  Azi, dupa terminarea competitiei, nu am primit bonusurile castigate pentru locul 1 ca fermier.
  Am vazut ca au fost probleme cu jocul, am incercat de mai multe ori sa intru pe cont,
  Cand am reusit, mi-a aparut omul de zapata, adica bonusul de la el si nici pe acesta nu am putut sa-l primesc...mi s-a blocat ferma si am iesit de pe joc.
  Cu greu am reusit sa intru pe joc si atunci cand m-am conectat la joc, am vazut ca nu am primit recompensele de la campionat.
  Spre sa le recuperez, am incredere ca o sa se raporteze acolo unde trebuie aceasta cerere din partea mea. Pentru locul1 castigat ca ferminer, si nu ma refer la bonusul pentru coop, 
  PlayerIonela @ ro 1
 • Maci4 (RO1)Maci4 (RO1) RO1 Postări: 143
  Buna seara

  Daca am scris o data azi ceva ,vad ca din nou trebuie sa scriu si eu,ca iar s-a dereglat ceva ,undeva .Nu-mi recunoste iar numele de jucator ,daca astept cateva minute ,apare ,,jucator gasit ,,...iar astept ...intru in ferma si nu pot culege si replanta  nimic.dupa 10 clicuri pe o singura livada .si pe toate, dupa aceea -din nervi-alege cateva livezi -ma gandesc :unde sunt merele mai sanatoase...:)
 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  am intrat, in sf...dar merge fff greu...
  Culmea dracului e că pe jocul-sor'sa, empire, merge uns: bagă ăia mai mulţi bani în joc şi au prioritate la un server mai bun? Că de când cu jigodia prezicătoare concomitent şi pe ggs, şi pe gge, nu-mi mai poate spune nimeni că nu colaborează şi nu-s pe-o dungă!
  Băgaţi bani mai mulţi, fra..., poate se îndură Orban şi vă măreşte lefurile şi aveţi de unde :):):)

 • PlayerIonela (RO1)PlayerIonela (RO1) RO1 Postări: 17
  OPRITI jocul si remediati problema de la targul satesc. ne batem joc si de produse, nu se pot descarca,...de inceperea provocarilor, se pierde timpul impus la provocare atunci cand nu reusim sa descarcam...si ne batem joc si de timpul nostru.
  Deci ...NU SE POATE JUCA!!!!
  PlayerIonela @ ro 1
 • tudor gheorghe (RO1)tudor gheorghe (RO1) RO1 Postări: 788
  merge execrabil probabil ca vor sa ne lasam de joc , in felul asta dece sa stau sa-mi fac nervi mai bine fac alceva ma uit la un film sau caut alt joc care merge , parerea mea este sa opreasca tirgul si sa nu il mai bage pina nu il face sa mearga daca vor sa mai aiba jucatori!!!!

                                        
 • aristo (RO1)aristo (RO1) RO1 Postări: 90
  Buna seara si LA MULRI ANI jucatorilor!

  In privinta ggs, nu te poti loga la joc ( nu ne recunoaste) , nu poti colecta nimic si daca stau sa ma gandesc, vreau c/val. gold consumat pentru constructii si pa!
  Prea este bataie de joc!
  aristo @ ro 1
 • aristo (RO1)aristo (RO1) RO1 Postări: 90
  LA MULTI ANI!
  aristo @ ro 1
 • seherezada (RO1)seherezada (RO1) RO1 Postări: 1
  buna seara ! Stiti cumva daca exista alt joc gen big farm? dar care sa functioneze? nu neaparat fema
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna seara!
  Ca jucator am experimentat si eu tot ceea ce scrieti aici si am si postat sesizarea. Sper din tot sufletul sa opreasca jocul si sa remedieze maine, pentru ca este vineri. Noi am observat ca in plus fata de cele consemnate mai sus, nu vedem provocarile de la paginile 43-46, deci avem mai putine provocari lungi la dispozitie.
  Va tin la curent cu raspunsul.

 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  PlayerIonela, te rog sa faci un tichet si sa il trimiti la Support ca sa primesti tot ceea ce nu ai primit la recompense.
  Mult succes!

 • PlayerIonela (RO1)PlayerIonela (RO1) RO1 Postări: 17
  Multumesc Iris, dar am mai avut probleme cu recompensele si am trimis la suport si nici pana azi nu am primit nimic...:(

  Mai am o simpla intrebare...daca jocul merge asa de greu, cum pot unele coop sa ajunga la asa multe puncte facute intr-un timp asa de scurt?
  PlayerIonela @ ro 1
 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  editat 10.01.2020
  IRIS a zis:
  nu vedem provocarile de la paginile 43-46, deci avem mai putine provocari lungi la dispozitie.

  Personal, nu am văzut niciodată provocările de la acele poziţii, şi am ajuns să cred că e o eroare de scriere şi că nici nu există. Adică e o problemă de multe-multe ediţii încoace, nu e ceva apărut acum.
  Referitor la lentoarea de la târg, ar fi bine de observat că înainte de a implementa acele ''schimbări îndrăzneţe'' mergea destul de bine. Dacă tot au chef de experimente, ar fi potrivit să încerce să reimplementeze vechea variantă (sper că la pretenţiile lor au păstrat vechiul soft şi le-ar fi simplu să facă un back-up sau ceva de genul), chiar dacă aparent ar fi mai în dezavantajul lor şi mai în avantajul nostru, cu cele 3 licenţe şi cu alte premii mai bunicele ca acum.

 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  PlayerIonela, unele cooperative fac foarte multe puncte pentru ca folosesc o alta strategie decat voi. Cred ca nu discutam aici despre primele 3 echipe (care joaca in Liga Maestrilor), care au resurse excelente si care au un numar mare de jucatori comparativ cu restul. Depinde foarte mult de tipul de provocari pe care mergeti: lungi, medii sau scurte. Plus ca in cooperativele cu mai multi jucatori se fac mai multe puncte decat in cele mai mici. Nu este un secret, din punctul meu de vedere.
  Sa aveti spor si sa va gasiti strategia optima adaptata dimensiunilor echipei voastre!

 • PlayerIonela (RO1)PlayerIonela (RO1) RO1 Postări: 17
  Multumesc de raspuns, dar intrebarea se referea strict la acel moment in care noi si incerc sa cred ca toti jucatorii ne chinuiam sa descarcam produsele si sa ne conectam pe joc....cateva coop aveau deja peste 40 mil de puncte facute in 8-10 ore. Stiu ca sunt strategii facute de coop cu multi jucatori care investesc timp si bani. Felicitari lor!
  Mai constat insa ceva care de ceva timp ma pune pe ganduri. Am recitit mesajele din data de 9.10 2020 si constat ca suntem doar 8 plangaciosi care spunem ca nu putem juca.
  Asta explica multe si am sa incerc sa-mi vad de coop mea mica si sa incercam sa ne gasim stategia optima pe care sa o adaptam dimensiunilor echipei noastre.
  Multumesc pentru sfat! Am sa tin cont de cele scrise si nu am sa ma mai uit in ograda altuia...


  PlayerIonela @ ro 1
 • Maci4 (RO1)Maci4 (RO1) RO1 Postări: 143
  Buna seara !

  As mai avea o observatie /propunere in legatura cuTargul satesc.Avand in vedere ca sunt /din pacate//jucatori  cu ferme foarte mici  si cu rea vointa foarte mare...propunerea mea este ca:- inceperea unei noi provocari sa nu fie permis la oricare membru a cooperativei Sa aiba acest drept ,de inceperea provocarii loctiitorii si seful cooperativei,sau si de membrii de la un anumit nivel in sus .In nici un caz de un membru care de exemplu nu are inca nici cele 3 ferme .(principala, gastro si flori ).
 • Maci4 (RO1)Maci4 (RO1) RO1 Postări: 143
  Nu merge jocul nici cum ...Aceasi poveste ca si ieri ...nu  recunoaste numele ,nu se poate aduna recolta si replanta...E enervant .Faceti ceva sa remediati aceste probleme ,va rog frumos.
 • tudor gheorghe (RO1)tudor gheorghe (RO1) RO1 Postări: 788
  am opservat ca jocul incepe sa mearga prost seara , cred ca GGSul se gindeste sa ne faca sa ne ducem la culcare mai devreme sa nu fim obositi a doua zi:))))

                                        
 • Maci4 (RO1)Maci4 (RO1) RO1 Postări: 143
  Buna ziua !

  Asa e ,inainte de masa merge mult mai bine jocul...:))...dar daca e adevarat ca vor sa aiba grija de sanatatea jucatorilor,trebuie sa ne bucuram si sa le multumim...NU MAI EXISTA IN LUME UN JOC MAI BUN .!..--care sa aiba grija de sanatatea mea si a altor jucatori .:)
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna seara!
  Am transmis inca de când au aparut prima data aceste probleme. Mai mult de atat eu nu am ce sa fac. Si va dati seama ca si eu joc in aceleasi conditii ca toata lumea.

 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  Doresc să-mi exprim încă o dată nemulţumirea faţă de modul de promovare, dar mai ales faţă de cel de retrogradare între ligi. În toate normativele şi logica din lumea asta, retrogradează toate coop care sunt pe zero, nu doar ultimele 4 în mod aleatoriu, urmând să promoveze coop clasate pe primele locuri în corespondenţa celor retrogradate, indiferent de punctajul realizat, din liga inferioară.
  În liga actuală (pag. 42- aur) până ieri erau 7 coop cu zero puncte, dar din păcate nu eram între ultimele 4, retrogradabile, DEŞI ÎMI DOREAM ASTA, dorinţă exprimată cu îndrăzneală încă de când s-au operat acele schimbări la fel de îndrăzneţe. Motivaţia e simplă: premiile de pe locul 3 din bronz sunt aceleaşi cu locul 3 din aur, diferă doar nivelul primar al construcţiei, ceea ce e total insignifiant: şi atunci, la ce bun să bagi? Dar dacă nici cu zero puncte nu poţi retrograda, a cui e vina?
  În acest context doresc să-mi exprim scuzele faţă de coop XTREME19 şi DRAGALASA, competitoare fruntaşe în actuala divizie: am tras la locul 3 (sper din toată inima să nu ajung pe 2, nu doresc promovarea, ducă-se pe pustii!!!) şi sper că nu v-am stricat eventualele aranjamente... dar dacă nu pot da înapoi, măcar să iau ceva ce se merită, adică premiile aferente locului 3. Iar dacă ajung pe 2- regretele le exprim în primul rând faţă de coop mea, pentru că între voi diferenţa e foarte mică.
  Spor la minte şi succes tuturor.

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier