Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Jocul

Baltile de peste

Am si eu o intrebare,de ce zi dupa zi baltile mele  sunt numai cu ton,hering si homar si din cand in cand mai apar si balti cu creveti,stridii si scoici,dar balti cu peste spada,somon si cod este aproape inexistent.Cum pot sa onorez eu atatea contracte incepute cand eu nu am unde sa pescuiesc somon si cod care imi este cerut destul de mult in contracte.Astept sa-mi explicati.Vizitez atatia prieteni si peste tot vad balti cu acesti pesti,dar la mine daca apare o balta la 3 zile este bine.Asta sincer mi se pare bataie de joc.Rusinica!
Maria Luminita @ ro 1

Comentarii

 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  Da, drept de asta li se rupe la ggujgăiţi, că nu avem noi cu ce ne face treaba. Lor să le iasă banul, fraierii să cumpere aur şi în rest nu-i doare capul. Aşa că- dacă n-ai cu ce, o laşi... BALTĂ! Succes la calm, că nu se merită să-ţi baţi capul cu jegurile astea.
 • MamaLeone (RO1)MamaLeone (RO1) RO1 Postări: 106
  Am observat asta.Am cumparat aur o perioada,dupa care am observat bataia de joc la adresa noastra si nu am mai cumparat pentru ca nu-mi place sa bag bani  pentru a fi bataia lor de joc.Am mai avut un cont inceput cred in 2013 daca imi amintesc bine si n-am mai intrat pe el din cauza bataii de joc desi atunci bagasem mult aur si mi-au sters contul pentru ca nu am mai intrat,dar curios este ca mi-au sters contul pe joc,dar pe cel de pe forum nu si sunt in continuare pe el.
  Maria Luminita @ ro 1
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna seara!
  Si problema pescuitului la mare adancime este raportata mereu si probabil ca se va rezolva, deoarece la începutul anului pescuitul la mare adancime era prevazut in planurile din acest an.

 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  IRIS a zis:
  Buna seara!
  Si problema pescuitului la mare adancime este raportata mereu si probabil ca se va rezolva, deoarece la începutul anului pescuitul la mare adancime era prevazut in planurile din acest an.
  Iriiiiiis, bună dimineaţa! E NOIEMBRIE!!!! Îmi cer iertare de mii de ori, dar realizezi cum sună exprimarea ''se va rezolva, doar era ceva prevăzut pentru anul ăsta, şi suntem abia în noiembrie''... of, Doamne, în ce lume trăim? Dacă nu te-aş cunoaşte, aş spune că aplici politica celor demişi, cu deficit asumat de 3% pe tot anul, şi nu contează că suntem la 5%, doar suntem abia în noiembrie. ;) Probabil că ori nu se poate rezolva această problemă, ori e ceva ce-i depăşeşte... cu toate că şi în acest caz, ca şi în muuuulte altele, eu bănuiesc ggs de REA-VOINŢĂ şi de intenţia clară de a irita, pe simplul motiv (crezut de ei) că ''e jocul nostru şi facem doar ce vrem pe el, indiferent ce ne cereţi voi''. Şi ca să dau un singur exemplu, mic de tot şi care pentru rezolvare ar necesita un minut de 60 de secunde (precizez acest lucru, pentru că s-a observat şi semnalat că minutul ggs are ori 1'02'', ori 58'', în funcţie de interes) şi intervenţia pe o singură bară de programare, readuc în discuţie problema timpului foarte lung în care produsele recoltate stau deasupra spaţiilor de producţie, împiedicând re-plantarea, mai ales la flori simple. De altele, cum ar fi 'defilarea' lor în drumul lor spre depozit exact prin faţa cursorului, sau firul roşu instantaneu la pescuitul manual, nici nu mai spun.
  Personal, am rezolvat problema cu bălţile aplicând tactica răbdării... iau un contract, de obicei cel mai mic (ca nivel) şi în special temporarele, şi pescuiesc până îl fac, indiferent de zilele sau săptămânile necesare. Apoi- următorul şi 'zen' ;)
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  editat 04.11.2019
  Buna ziua!
  G74, nu stiu ce se intampla cu tine in ultima vreme, dar esti omniprezent pe forum, fie ca ai treaba sau nu. Ca sa nu intelegi gresit la ce ma refer, am sa spun doar ca mi se pare total nepotrivit ca cineva care nu participa la un eveniment nou sau  actualizat, sa faca comentarii pe marginea lui. Cum sa stii ce se intampla daca nu joci? Aceasta este o mare enigma pentru mine! Si ma refer punctual la Targul satului, unde cu mana ta ai scris ca nu ai participat la acest eveniment.
  In postarea de mai sus mi-ai pus vorbe in gura si nu este singura data când faci acest lucru, dar este cel mai recent (asta ca sa stii ca citesc toate postarile) : asta ai citat tu:  'se va rezolva, doar era ceva prevăzut pentru anul ăsta, şi suntem abia în noiembrie''
  si asta am spus eu: *Si problema pescuitului la mare adancime este raportata mereu si probabil ca se va rezolva, deoarece la începutul anului pescuitul la mare adancime era prevazut in planurile din acest an*
  Unde ai vazut tu ca eu am spus despre ceva referitor la luna noiembrie? Te rog mult sa pui ghilimelele exact acolo unde trebuie atunci când citezi, pentru ca  altfel se poate ajunge la deturnarea continutului mesajului.

  Si esti cel mai asiduu utilizator al butonului *rade tare de tot*, astfel incat am sa solicit sa fie scos si de pe forumul nostru. Imi pare foarte rau ca impreuna cu Artemis am avut incredere ca va fi folosit in mod corect si nu pentru a rade de jucatori sau de moderatoare.

  Pot sa iti inteleg perfect frustrarile referitoare la unele lucruri care se schimba in joc, dar de aici si pana la nepolitete este un drum lung de tot. Regulamentul de utilizare a forumului nu l-am facut eu, dar este treaba mea sa-l aplic, iar tu alegi cu buna stiinta sa-l incalci. Avem destule probleme de semnalat si de urmarit rezolvarea lor, incat sa mai fac si politie (adica sa aplic penalizarile meritate cu prisosinta).
  Eu sunt un om rabdator, dar si rabdarea mea are o limita! Si totusi inca mai cred in OAMENI!
  O zi buna!

  PS Si eu aplic aceeasi tactica la pescuit

 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  editat 04.11.2019
  O să le iau punctual, astfel încât să răspund precis la cât mai multe dintre cele enunţate de tine:
  1) cineva se plângea mai demult că nu e 'activitate' pe forum, acum aud plângeri despre 'omniprezenţă'; care e chestia cu ''a avea treabă sau nu'', nu-s lămurit.
  2)ca să-ţi exprimi părerea despre un event nu e necesar să-l şi joci, MAI ALES dacă l-ai jucat în varianta cât de cât rezonabilă, dar îl vezi înlocuit cu o variantă care e mai mult decât ridicolă şi la care numai nevoia de a-şi arăta muşchii a făcut ca nişte coop-locomotivă să bage una în ciuda celeilalte, trăgând astfel şi pe alţii după ele; cred că nu se ajunge totuşi în divizia de diamant lălăind-o, ci jucând. MAI ALES CÂND GUJGĂS M-A FURAT CU NESIMŢIRE ŞI M-A RETROGRADAT NEMERITAT, aşa cum unii cred că au uitat. Uite că de data asta voi retrograda voluntar, până la nivelul la care consider că se merită să mai fac câte ceva.
  3)exprimarea cu ghilimelele şi cu referirea la noiembrie era referitoare la politica gujgăs. Am considerat că şi tu ai citat din cele postate de ei, iar eu am subliniat ridicolul situaţiei, nu te-am incriminat cu nimic. Este o simplă figură de stil des folosită în literatură aceea de a exagera  o tuşă pentru a evidenţia o situaţie, şi consider şi acum că cine are minte de raţionat va pricepe cele scoase în evidenţă, nu că te va incrimina cu ceva. Oricum, mi-am cerut scuze în avans tocmai în ideea că s-ar putea ca nuanţa să nu fie percepută, ceea ce s-a şi întâmplat. Din nou, pentru asta- SCUZE!
  4)E vina gujgăs că refuză să pună un buton gen 'dislike', iar asta duce la situaţia în care butonul de 'râde' e folosit pentru mai multe scopuri. Dar în peste 90% din cazuri zâmbesc cu condescendenţă la mesaj, nu mă interesează să-mi bat joc de vreun gamer, fie el şi moderator, când folosesc această funcţie. Dacă ar fi scos acest buton nu m-ar deranja personal deloc, dar întrebarea retorică s-ar pune de mulţi: ggs ar avea curajul (nu mai zic de bunul simţ) să lase 'la liber' butonul de abuz (la bunul simţ)/spam în ceea ce priveşte nu doar postările moderatorilor, ci MAI ALES pe cel ale lui musiu CM? Sau deja se bănuiesc rezultatele, de aia nu se asumă aşa ceva...
  Şi ca să termin polologhia asta obositoare şi nefructuoasă... scuze ţie şi lui Artemis pentru eventualele 'nepoliteţi'... eu sunt acelaşi şi NICIODATĂ nu am râs sau criticat pe la spate, dar dacă şi cine vrea osanale pentru ceva ce nu se poate, să caute în altă parte. Problema e că sunteţi interfaţa vizibilă a ggs,  şi e şi normal ca să muşti băţul care te loveşte, nu mâna care-l foloseşte. Asta până la un timp, nu la infinit.
  Şi ca să cruţ sentimentele sensibile, o să-mi iau o pauză voluntară de forum, care oricum nu mă ajută, şi sper ca zen-ul şi liniştea să coboare ca o adiere de primăvară peste toţi. Cu bine!

  PS: un principiu de drept universal spune că omul legii (poliţist, procuror, judecător etc) nu e exonerat de răspundere în momentul în care aplică un regulament/ lege/ordin semnalate ca ilegale sau neprincipiale şi  care aduc atingere drepturilor universale ale omului şi-i lezează demnitatea. Iar pedeapsa poate veni în ciuda legii pe care o aplică, în spiritul unei alte legi, mai puternice şi imuabile.
  Post edited by G74 (RO1) on
 • MamaLeone (RO1)MamaLeone (RO1) RO1 Postări: 106
  Si totusi spuneti-mi de ce mama dracului se baga seara dupa seara aceleasi balti,ca eu desi sunt o persoana in varsta nu pot sa inteleg acest lucru decat ca pe o bataie de joc la adresa noastra.Si serios scoate dracului sarcinile alea zilnice ca devin enervante rau cand nu ai cu ce sa le faci.Eu una nu voi mai baga nici macar un ban intr-un rahat de joc ca asta.Cum ete posibil sa stau zile in sir cu contracte incepute si sa nu le pot termina.Cine dracului,ce capete tembele pun acele balti?
  Uite asa faceti jucatorii sa renunte.
  Maria Luminita @ ro 1
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna ziua!
  MamaLeone, am sa te rog sa nu mai injuri pe forum, pentru ca este interzis de catre regulament. 
  Aceleasi balti de peste le am si eu si ceilalti jucatori si doar la cateva luni pot sa onorez un contract. Daca te ajuta cu ceva, cere colegilor sa iti puna undite pe moluste, care cu siguranta nu iti lipsesc de la nici un contract, dar nu ai deloc in depozit.

  PS Daca ai nevoie de mai multi dolari, dezvolta-ti livezile cu meri si ai sa vezi atunci diferenta.

 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  editat 05.11.2019
  Buna ziua!
  G74, am fost buna la Limba Romana, asa ca stiu exact când se folosesc ghilimelele. Ca sa inteleaga si cei care nu stiu sau nu sunt siguri, am copiat aici explicatia si sursa:

  Semnele citării sau ghilimelele („…” ori «…») sunt semne grafice care se întrebuinţează atunci când reproducem întocmai un text sau cuvinte spuse sau scrise de cineva. (https://www.ortografia.ro/punctuatia-din-limba-romana/semnele-citarii-ghilimelele/)

  PENTRU TOTI JUCATORII
  Nu imi face nici o placere sa sa citez regulamentul si inteleg perfect frustrarile jucatorilor. Dar si aici, ca si la tv si oriunde in public, trebuie sa ne exprimam adecvat.  Asa se intampla pe toate forumurile, dar voi cu siguranta cunoasteti aceste lucruri.
  O seara placuta tuturor!


 • MamaLeone (RO1)MamaLeone (RO1) RO1 Postări: 106
  Mi-ar placea sa existe si butonul dislike aici.Daca ati fi cinstiti l-ati pune,dar probabil va este frica de faptul ca vor fi prea multi care vor da dislike.
  Maria Luminita @ ro 1
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna ziua!
  Moderatorii nu au nici o legatura cu politica jocului. Noi doar raspundem la intrebari si ridicam problemele de pe forum. Am facut aceasta precizare deoarece ai folosit pluralul, adica ai inclus si moderatorii in textul de mai sus (sau cam asa se intelege). 

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier