Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Jocul Probleme tehnice şi bug-uri

lipsa premii CC

buna ziua

dupa terminarea campionatului nimeni  din cooperativa Crop Shop nu a primit premiile si nu a aparut nici anuntul cu terminarea campionatului.
in trecut se primeau premiile inainte de inceperea urmatorului eveniment.

este necesar sa mai asteptam sau trebuie sa anuntam la suport lipsa premiilor?

Comentarii

 • Bună ziua! 
    
  Am raportat. Eu zic să mai așteptați puțin, să nu scrieți încă la support. Revin mai târziu cu un alt răspuns. 

 • Gabriela_M (RO1)Gabriela_M (RO1) RO1 Postări: 140
  buna Artemis, multumesc mult :)

 • -moon_light- (RO1)-moon_light- (RO1) RO1 Postări: 135
  după 4 zile de stress maxim în Liga Maeştrilor, nici premiile nu se dau... Ruşinică.
  -moon_light- @ ro 1
 • CamyUser1 (RO1)CamyUser1 (RO1) RO1 Postări: 38
  CamyUser1 @ ro 1
 • Se pare că sunt afectate de această problemă cooperative din mai multe servere. Echipa investighează problema iar noi așteptăm un răspuns oficial din partea lor pe care să vi-l transmitem.  

 • Gabriela_M (RO1)Gabriela_M (RO1) RO1 Postări: 140
  ok, multumim :)

 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  Artemis a zis:
  Se pare că sunt afectate de această problemă cooperative din mai multe servere. Echipa investighează problema iar noi așteptăm un răspuns oficial din partea lor pe care să vi-l transmitem.  
  Sincer, pentru ochii unui neavizat nu prea seamănă a ''eroare aleatorie'' chestia asta, ca doar unele coop să nu-şi primească premiile. Sau ggs e pentru unii mumă şi pentru alţii ciumă? Că altă explicaţie nu există! Altfel de exemplu cum se explică faptul că după ce dai toate produsele necesare pentru mărit nava de sat, o măreşti, rămâi fără produse dar cu nava tot la nivel 1? Şi ştiu că alte coop nu au păţit aşa ceva!
  PS: e cazul coop Lenis, iar dovezile foto au fost deja postate... a urmat o lungă durere în... şezătoare de la ggs...Cine mai trebuie să scrie şi unde pentru asta?
 • clinn (RO1)clinn (RO1) RO1 Postări: 198
  G74, salut
  Nava e singura cladire din big farm care se poate downgrada!
  in cazul ala nu este eroare!
  Daca o ai la nivel 1 o poti lasa linistit in paragina
  Daca te hotarasti sa o duci la nivel 2 sau mai sus, in clipa in care nu mai ai grija de ea si TOATE SECTIUNILE ajung la 100% avarii, in momentul ala se downgradeaza iar la nivel 1 :(

  Dar revenind la subiect, au trecut peste 24 de ore si nici un semn, nici un cadou.
  De acum e ultra bataie de joc!
  Pentru ce platim GGS?

  clinn @ ro 1
  Retired since September 2020
  Leader of "My time" • -moon_light- (RO1)-moon_light- (RO1) RO1 Postări: 135
  Şi moderatorii noştri nu ne spun nimic ... O să vă umplem toţi suportul, aşteptaţi-vă la câteva sute de sesizări, câte una la câteva ore de la fiecare din cei din CS. Poate aşa se va urni GGS să scrie un script de corectare. Dacă nu se pricep, să spună, că-i ajutăm noi.
  -moon_light- @ ro 1
 • CamyUser1 (RO1)CamyUser1 (RO1) RO1 Postări: 38
  ATENTIE..NU DOAR PREMIILE PE COOP NU SAU PRIMIT ..... NICI CELE PERSONALE NU SAU DAT.
  CamyUser1 @ ro 1
 • Şi moderatorii noştri nu ne spun nimic ...
  Bună seara! 
    
  Eu nu cred că nu am spus nimic. V-am spus că așteptăm un răspuns oficial din partea lor. Nu avem încă un răspuns, ce altceva am putea noi să spunem?! Nu depinde de mine sau de IRIS, nu putem să pocnim din degete și într-o fracțiune de secundă toată lumea să aibă recompensele. Știm doar că se investighează problema și deja v-am transmis asta, atunci când apar noutăți o să le postăm imediat. 

 • CamyUser1 (RO1)CamyUser1 (RO1) RO1 Postări: 38
  Cred ca atunci cand bagi bani reali in joc...cand tragi la o competitie(si se vede sigur cati galbeni sau consumat) este dreptul nostru sa fim si revoltati si suparati.Voi nu ati fi?Au trecut destule ore de cand sa terminat competitia....am avut si rabdare..dar este prea mult  ......mult prea mult.
  CamyUser1 @ ro 1
 • Cred ca atunci cand bagi bani reali in joc...cand tragi la o competitie(si se vede sigur cati galbeni sau consumat) este dreptul nostru sa fim si revoltati si suparati.Voi nu ati fi?Au trecut destule ore de cand sa terminat competitia....am avut si rabdare..dar este prea mult  ......mult prea mult.
  Eu vă înțeleg supărarea, și îmi pare rău! Dar de ce să fim noi acuzate că nu vă spunem nimic, când noi încercăm să vă ajutăm? Am raportat cazul vostru și așteptăm răspuns și o rezolvare. Problema nu este doar la voi, este una generală, prezentă în mai multe servere.  Am tot întrebat dacă sunt noutăți, răspunsul lor a fost că încă se investighează. Noi nu avem ce să facem, putem doar să așteptăm să vedem ce răspuns primim. Un moderator este un simplu jucător la fel cum sunteți voi, nu lucrăm la GoodGame Studios.  

 • CamyUser1 (RO1)CamyUser1 (RO1) RO1 Postări: 38
  Stiu ..dar nu va suparati si voi si nu puneti la suflet ce spunem  ....ne descarcam si noi cumva NERVI....nu este nimic personal.Voi sunteti un fel de tampon intre noi ..jucatori(fraieri) si  ei...proprietari de joc.Cam asa sunt si baieti mei ...EI sunteti tampon intre mama(eu)si nurori..diferenta este ca ei nu au voie sa imi spuna mie ce zic nurorile..(de rau de mine)....si nici nurorilor sa le zica  ce  zic eu  de ele:)))))
  CamyUser1 @ ro 1
 • flura (RO1)flura (RO1) RO1 Postări: 75
  editat 22.10.2019
  Artemis a zis:
  Şi moderatorii noştri nu ne spun nimic ...
  Bună seara! 
    
  Eu nu cred că nu am spus nimic. V-am spus că așteptăm un răspuns oficial din partea lor. Nu avem încă un răspuns, ce altceva am putea noi să  spunem?! Nu depinde de mine sau de IRIS, nu putem să pocnim din degete și într-o fracțiune de secundă toată lumea să aibă recompensele. Știm doar că se investighează problema și deja v-am transmis asta, atunci când apar noutăți o să le postăm imediat. 
  Buna seara,

  Dupa cati nervi sunt la cei care au muncit foarte mult pt a fi in top 10...ghici pt ce....pt premii..............nu cred ca si din partea unui moderator ar trebui sa avem parte de ...aciditate:)
  Nu se asteapta nimeni sa pocniti voi din degete ca sa avem premiile. Nu cred ca ti-a cerut cineva ceva ce nu poti sa faci;)
  Dar, mai ales cand nervii sunt intinsi la maxim, cei care scriu (dar si cei care citesc) se asteapta ca moderatorii atunci cand vad ca tot scrie lumea, sa scrie si ei exact ce ai scris mai jos...si anume ca inca se asteapta un raspuns oficial, ca si voi tot intrebati dar, din pacate inca nu vi s-a spus nimic.
  Nu cred ca e asa de greu;)
  Nimeni nu va acuza de nimic. Stiu ca ai spus - sec...foarte sec...extrem de sec... - ca ai scris si astepti raspuns...dar poate ca sa mai scrii inca o data la framantarea unui jucator fff suparat nu era asa greu.

  O seara buna...si.........calma...si.....cum mai mult suflet;)

  PS: ca sa usuram activitatea moderatorilor, am scris si noi ....toti...la suport. Macar de la ei ne asteptam la un raspuns sec;)
 • flura (RO1)flura (RO1) RO1 Postări: 75
  S-a rezolvat...in sfarsit am primit premiile
 • Gabriela_M (RO1)Gabriela_M (RO1) RO1 Postări: 140
  s-au primit premiile, multumim frumos :)
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  editat 23.10.2019
  Buna dimineata!
  Va intelegem frustrarile tuturor si le avem si noi pe ale noastre, de care se pare ca unii jucatori nu sunt constienti. Aveti impresia ca ne face placere sa va anuntam sa asteptati? Dar ce ar fi daca atunci când sunteti suparati, daca tot intrati pe pagina cu subiectul care este sensibil, ati citi ce s-a postat mai sus? Inainte de postarea care nu v-a placut, au mai fost inca 2 postari ale lui Artemis. Dar cine sa le citeasca? Doar cativa jucatori!
  Vreti sa punem suflet in postari? Poate ca ati uitat, dar am fost moderatoarea vesela si cu sufletul in palma si as fi fost la fel in continuare. De ce nu mai sunt asa? Simplu: din cauza ca in a doua si a treia luna de moderare a inceput o campanie impotriva mea aici, pe forum. Beofarmer era indisponibil in perioada respectiva, deci cine sa ma ajute? Nu am vazut decat o singura postare in sprijinul meu, iar restul a fost tacere. Asa ca m-am trezit la realitate si m-am aliniat la stilul oficial.

  PS1 Si pentru ca sunt sincera si imi asum mereu deciziile mele, trebuie sa va spun ca Artemis mi-a aratat inainte sa posteze textul referitor la *viteza noastra de reactie* si am fost de acord cu continutul postarii. 

  PS2 Au fost moderatori buni care au renuntat la moderare din cauza lipsei de empatie a jucatorilor, iar ultimul dintre ei este Beofarmer. A ajutat foarte multi jucatori (care au postat nu doar aici, ci si prin mesaje pe forum), iar cand s-a tras in el, cati dintre ei l-au sustinut? Asa ca vreau sa va fac sa intelegeti ca asa cum noi sustinem solicitarile voastre, asa si moderatorii (care sunt mereu intre ciocan si nicovala) au nevoie cateodata de sustinerea voastra. Iar tacerea nu inseamna confirmare, in acest caz.

  PS3. Nu am dorit sa va supar cu cele spuse mai sus, ci doar sa va constientizez ca nici pentru noi nu este usor.

  Deoarece s-au acordat premiile pentru Liga Maestrilor, inchid subiectul.


Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!