Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Jocul Sugestii, laudă, critică

IAR CAMPIONAT ?

http://prntscr.com/p142oy
aparut imediat dupa actualizarea de azi 

Este o gluma proasta sau vesnica bataie de joc?  Campionatul coop din 4 in 4 zile?
Chiar atat de lipsiti de inspiratie sunt incat nu mai  sunt in stare sa bage alt event? 

Comentarii

 • vichi2005 (RO1)vichi2005 (RO1) RO1 Postări: 42
  Buna ziua fermieri si fermiere!
  As vrea sa stiu daca mai primim si noi monedele de la campionatul mondial
  vichi20051 @ ro 1
 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  IRIS a zis:
  Dupa cum vedeti, se mai intampla si minuni si Campionatul a fost anulat! :)

  Să sperăm că vine şi minunea la pătrat, aia cu anunţarea evenimentelor cu câteva zile în avans ;)

 • sandra105 (RO1)sandra105 (RO1) RO1 Postări: 75
  IRIS a zis:
  Buna ziua!
  Chiar acum transmit nemultumirea jucatorilor pentru aparitia saptamanala a Campionatului.
  Multumesc pentru implicare , Iris!.... si pentru minune   :) 

 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Eu sunt cea mai fericita ca s-a intamplat (in sfarsit) o minune. Acum sper sa se mai intample inca una si sa ni se comunice calendarul evenimentelor macar pe termen foarte scurt, asa cum a sugerat G74, care are cont si pe Empire (tot joc al GGS) si a vazut ca acolo este posibil.Si asa cum solicita foarte multi jucatori, atat aici, cat si prin mesaje private.
  O seara placuta!

 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  PS: termenul pe Empire nu e chiar aşa de scurt, sunt anunţate 3 eventuri în avans, fiecare de 4 zile, deci 12 zile în total, plus cel în curs... de la 16 la 13 zile. Ar fi minunea minunăţiilor să avem aşa ceva :)

  Şi eventurile se succed încontinuu, cam în aceeaşi ordine, plus un event care se intercalează f. rar. Toate sunt luate în calcul la echivalentul ligii cu medalii de la big farm.
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Multumesc frumos pentru postare, G74. Am sa postez si eu la noi pe canal, dar dupa actualizarea de azi. Nu de alta, dar ca sa nu fie lumea concentrata pe altceva si sa fie sanse 100%. Deja discuta toti moderatorii, asa ca vom veni si noi cu schema, ca dovada ca se poate  

 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  G74 - acum am postat si am promisiunea ca se va discuta si insista pentru anuntarea in avans a jucatorilor. Inca nu ma bucur, pentru ca astept sa vad rezultatul.

 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  IRIS a zis:
   Inca nu ma bucur, pentru ca astept sa vad rezultatul.
  Sunt în asentimentul tău.
  În altă ordine de idei, despre povestea aceea veche, cu coop care a donat pentru mărit barca la sat, căreia i s-au luat materialele dar a rămas cu nava (debarcader) tot la nivel 1, nu se mai aude nimic... Oare ar trebui să scrie la suport fiecare membru din acea coop în parte? Dacă nici cu poze şi  dovezi nu se rezolvă nimic, atunci lehamite...
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Multumesc ca mi-ai reamintit si ai repostat toate informatiile. Si când ma bucuram ca de ceva timp este totul rezolvat la nava lui Barnacle, acum iar a intrat in ceata (si nu se vede).  Dar o luam si cu asta de la capat!

 • Rody-rory (RO1)Rody-rory (RO1) RO1 Postări: 125
  Buna ziua.
   Greseala  sau pe bune, dupa 3 zile IAR CAMPIONAT?

  Altceva nu stiu ? Alte evenimente nu mai exista?
  rody-rodion @ ro 1
 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  Parcă după 'comentariile' dinaintea ligii satelor (pe care nişte oameni cu bun simţ nu le-ar aştepta să se transforme în înjurături) s-a anulat campionatul. De fiecare dată trebuie să intervenim vehement şi să repetăm până la exasperare că un campionat la 3-4 zile e prea mult, deranjant şi plictisitor??? ggs vrea să ne pună nervii la încercare? 'Felicitări călduroase'  tuturor celor care bagă demenţial la campionat şi misiuni, şi la puncte şi la bani în buzunarul ggs.
  PS: ăsta e un 'comentariu', nu un 'comentrariu', cum sunt îndemnat mai jos de ggs să public... să le explice cineva că în româneşte între comentariu şi contrar(iu) e o mare diferenţă.
 • Bună ziua! 
    
  M-am mirat și eu când am văzut că începe campionatul din nou, așa că puțin după ora 11 le-am trimis un mesaj și i-am întrebat ce se întâmplă, chiar începe, sau este din nou o gafă? Am primit acum răspunsul, de această dată chiar este pe bune, deci mâine va începe evenimentul. 

 • raluca ana (RO1)raluca ana (RO1) RO1 Postări: 1
  Ras si bataie de joc :(
  Eventuri bagate la nimereala , fara logica , fara a exista o strategie prealabila !
  Ceva pe sistemul '' hai sa le dam fraierilor , sa aiba ce face, noua sa ne mearga bine !''
  Pana cand ? Pana se satura toti , evident !
 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  Artemis a zis:
  Bună ziua! 
    
  M-am mirat și eu când am văzut că începe campionatul din nou, așa că puțin după ora 11 le-am trimis un mesaj și i-am întrebat ce se întâmplă, chiar începe, sau este din nou o gafă? Am primit acum răspunsul, de această dată chiar este pe bune, deci mâine va începe evenimentul. 
  Aha, deci nu e o gafă, e o bătaie de joc pe bune... noi ne dădusem deja seama de asta. Păcat că parcă-i frige liga satelor... dar mă aştept să o strice la premii şi pe aia, că poate dau prea uşor câte 3 licenţe albastre, apoi, când va deveni un event de 0 lei şi cinşpe bani, sigur o vor da des, ca şi pe campionat acum.
 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  editat 24.09.2019
  Iar campionat... deci putem să ne facem singuri calendar, la cât de consecvenţi sunt ggs-iţii... orice event ar fi, după 3-4 zile vine iar CC... mda, ne-am mai lipsi de el. O ligă a satelor mai deasă nu s-ar putea?  Dar fără să se strice şi acolo premiile, v-am ruga...
  PS: era o dată un obicei, când venea CC venea şi tipul japonez cu şcoala lui; de o bună bucată de timp lipseşte, dar jetoanele alea frumos colorate continuă să fie oferite ca premii. Mai e vreo speranţă să poată fi folosite unde le e rostul, sau- vorba unui clasic de pe forum- ''vor putea fi schimbate de crăciun pentru un ornament drăguţ'', numai bun de folosit ca imprimeu la hârtia igienică? Ca să nu mai amintesc de foarte vechea cerere ca premiile de la fuku-tsuko sau cum i-o zice să revină la forma iniţială, aceea cu consumabile de la zona de pescuit, nu doar cu accesorii pentru nu'ş ce pisică, accesorii pe care nu le pot stoca sau folosi, neconsiderându-mă obligat să fac nu'ş ce copac despre care citesc numai plângeri despre buguri şi erori.
  Post edited by G74 (RO1) on

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier