Disparitie galbeni !!

Mi-au disparut peste 50 de mii de galbeni !!!! Ce dracu se intampla ? Chiar va bateteti joc !!

Comentarii

 • octupus (RO1)octupus (RO1) Postări: 6RO1
  Helooo !!!
 • octupus (RO1)octupus (RO1) Postări: 6RO1
  Sa fiti de ras cu jocul vostru de rahat !! Mi-am pierdut  7 ani din viata cu niste GOLANI !!!!!
 • IRISIRIS Postări: 751Moderator, ModDarkGreen
  Buna dimineata!
  Orice disparitie de gold si de orice altceva din joc se anunta la Support de catre cel care a suferit paguba.

 • octupus (RO1)octupus (RO1) Postări: 6RO1
  Nu zau si voi de ce naiba mai stati pe aici ? Nu aveti alta treaba ???
 • IRISIRIS Postări: 751Moderator, ModDarkGreen
  Buna dimineata!
  In regulamentul forumului scrie clar ce rezolva moderatorii si ce serviciul de asistenta. Uite aici, ca sa stii despre ce este vorba:

  ................................
  Reguli Forum

  3. Cum postam ceva?

  A. Format
  I.  Inainte de a posta, trebuie sa stii clar ceea ce vrei sa spui si ce mesaj vrei sa transmiti. De exemplu, daca aveti o problema de scris in categoria de bug-uri, nu scrieti doar ca "nu functioneaza", ci explicati ceea ce nu functioneaza oferind cat mai multe detalii. De asemenea, va rugam sa evitati scrierea cu majuscule, evitati utilizare excesiva a scrisului bold ( ingrosat), precum si utilizarea dimensiunilor de font care nu sunt implicite. De asemenea, va mai rugam sa evitati postarea mai multor comentarii aproape in acelasi timp pentru a evita spamarea altor utilizatori cu notificari.

  B. Continut
  I. Forumul este locul potrivit pentru postarea mea? Va rugam sa va intrebati pe voi insiva aceasta intrebare inainte de a posta ceva pe forum. Daca de exemplu ai pierdut ceva in joc, forumul nu e locul potrivit pentru a posta acest lucru. In loc de forum, trebuie sa contactati serviciul de asistenta  si sa le spuneti despre problema. Acest lucru e valabil si pentru rapoarte privind conturi multiple, hartuire, schimbarea adresei de email, etc. De asemenea, daca primiti un mesaj pe adresa voastra de email ca sa contactati serviciul de asistenta, faceti acest lucru, deoarece echipa forumului nu e capabila sa va ajute. Daca sunteti afectati de un bug (defectiune in joc), puteti posta pe forum la categoria corespunzatoare.  

  ....................................................
  Serviciul de asistenta poate fi contactat aici:  https://support.goodgamestudios.com/?lang=en&g=15

 • octupus (RO1)octupus (RO1) Postări: 6RO1
  Misto !! Cine naiba sta sa citeasca toate prostiile asstea !! Parca e un contract bancar !!
 • octupus (RO1)octupus (RO1) Postări: 6RO1
  Apropo ca sa STITI despre ce e vorba !!! Ca nu am facut armata impreuna !!!!!!!!!!!!!!
 • IRISIRIS Postări: 751Moderator, ModDarkGreen
  Buna seara!
  Când ai pretentii la respect, te rog sa fii primul care te manifesti in mod corespunzator pe forum. Ai vorbit urat si m-am facut ca nu observ, dar culmea e ca fix cel care foloseste expresii ca: golani, joc de rahat, ce naiba este cel care pretinde politete de la cei care se exprima intr-un mod corespunzator ! Adica discuti cu moderatoarele in acest fel? ( Nu zau si voi de ce naiba mai stati pe aici ? Nu aveti alta treaba ???) Ne incadram cumva la hartuire si la folosirea cuvintelor jignitoare? Eu zic ca da! Se pare ca nu stii cum sa provoci ca sa primesti o sanctiune.
  Si daca ma uit mai bine, observ ca nici macar nu ai fost in stare sa multumesti pentru informatii. Sau cumva *misto* este o formula pentru asa ceva?
  Si sigur ca nu am facut armata impreuna, pentru ca eu am facut-o cu niste ani buni inaintea ta (desi totusi nu cred ca ai facut armata). Si iti multumesc pentru ca arati tuturor jucatorilor cum NU trebuie sa se comporte un barbat cu o femeie. Imi scot eu palaria in fata ta pentru aceasta!

  PS Inchid aici subiectul pentru ca asa se procedeaza când discutiile se abat de la subiect sau când discutiile degenereaza. Trebuie sa mentinem o atmosfera placuta pe forum, aceasta este datoria moderatoarelor.

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!