oferta de 130%

Buna ziua,

Este deja a doua oara saptamana aceasta cand apare oferta de 130%, dar cand incerci sa achizitionezi vezi de fapt ca nu ai nici macar 1% bonus. Va rog sa luati in considerare si aceasta problema pentru ca nu este in regula deloc sa se intample asa. Unii dintre noi poate nu suntem atenti si dam (din nou) banii pe ceva ce este promovat in acest joc, dar care nu are baza reala.

Iata dovada:

http://prntscr.com/opeilq
http://prntscr.com/opeiv0

Multumesc.
Arkanna @ ro 1

Comentarii

 • IRISIRIS Postări: 658Moderator, ModDarkGreen
  editat 07.08.2019
  Buna ziua!
  Am sa transmit sesizarea ta si sper sa faca rapid remedierea.
  Sa ai o zi frumoasa!

  P.S. Eu nu am cumparat la aceasta oferta, asa ca trebuie sa intreb despre ce este vorba.
  Post edited by IRIS on

 • ArtemisArtemis Postări: 214Moderator, ModDarkGreen
  Bună ziua! 
    
  Nu, nu este nimic greșit în ofertă, Arkanna. Nu este o ofertă similară cu cea 2 pentru 1, este un alt tip de ofertă. Trebuie mai întâi să achiziționezi 66.000 galbeni, după care o să îi primești și pe ceilalți 86.000. Funcționează la fel ca ofertele de la cutii ("ocazie grozavă"), de exemplu, dacă selectezi cutia de 15k galbeni si achiziționezi 15.000 galbeni, primești jetoane, alge, sau alte produse oferite de cutie doar după ce cumperi galbenii, la fel e și cu această ofertă de 130%, primești 86k galbeni doar după ce cumperi 66k  în modul obișnuit.  

  O zi bună!

 • Arkanna (RO1)Arkanna (RO1) Postări: 10RO1
  Multumesc pentru raspunsuri. Am crezut ca este la fel ca cea de 120%  http://prntscr.com/opy3wc , dar se pare ca m-am inselat.

  O zi frumoasa si voua!
  Arkanna @ ro 1
Sign In to comment.