Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Discuții - ACTUALIZARE 1 AUGUST

13»

Comentarii

 • luminita 12 (RO1)luminita 12 (RO1) RO1 Postări: 7
  buna ziua
  nu mi merge clubul big farm de la abonamente
  va rog sa remediati problema
  multumesc
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Da, ai dreptate si desi au promis ca vor fi schimbate, vad ca au ramas la fel. Chiar am sters in dimineata asta 2 contracte ca sa vad daca apar altele... dar de unde? .Asa ca acum repun problema in discutie.

 • luminita 12 (RO1)luminita 12 (RO1) RO1 Postări: 7
  au rezolvat problema,multumesc mult
 • Maci4 (RO1)Maci4 (RO1) RO1 Postări: 142
  Buna seara

  :smile:Introducerea celui de al treilea slot de constructii ,poate a fost o greseala in favoarea jucatorilor...:)La mine nu mai functioneaza.Nu am mai putut construii cate ceva la ferma principala si insula temporara .
 • Maci4 (RO1)Maci4 (RO1) RO1 Postări: 142
  Poate trebuie sa-mi cer scuze ,pe cand m-am intors de aici la ferma ,semnul ,,Blocat,, a disparut de pe slotul de constructii si am mai pus ceva la construit. Am impresia ,ca daca slotul principal este liber, acolo se pune si ceea ce vrem sa construim pa insula .Deci daca vrem sa constuim in ambele locuri ,prima data trebuie pus la construit ceea ce vrem sa construim pe fermele principale.
 • Gabriela_M (RO1)Gabriela_M (RO1) RO1 Postări: 140
  editat 23.08.2019
  Este foarte adevarat ca acele contracte la care se primeste si altceva decat dolari sunt paguboase si nu aduc profit adevarat, prin urmare este preferabil sa fie schimbate. De multe ori se primeste o suma mare de dolari dar la un calcul amanuntit se observa ca sunt inselatoare si cu cat se ofera mai multe produse cu atat se primesc mai putini dolari la schimb.Trebuie mare atentie la acest tip de contracte.
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna ziua!
  Asa este Kalahari, am observat si eu si am decis ca in acest weekend sa fac mai multe verificari cu ajutorul colegilor de echipa si sa am cateva exemple pentru luni. Sper sa se uite macar peste ele, desi acum sunt multi dintre salariatii GGS in concediu.
  Oricum, se pare ca se lucreaza la modificarile anuntate la începutul anului pentru pescuitul la mare adancime (marirea flotei si a locurilor de pescuit) si chiar si a contractelor de la piata de peste. Cel putin moderatorii au o prioritate cu piata de peste, deoarece este vorba despre cea mai mare sursa de dolari a jucatorilor.
  Multumesc pentru mesaj si pentru prt sc.
  Sa ai un weekend placut!

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier