Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Discuții: Vara veselă tocmai a început!

Bună fermieri! 
  
Aici puteți discuta despre actualizarea care a fost adăugată astăzi în joc.  

Comentarii

 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  ...
 • LINICA (RO1)LINICA (RO1) RO1 Postări: 4
  BUNA ZIUA

  CAND ACTUALIZATI PROGRAMUL LUNII IULIE ???
  (pentru studiu )

 • rody-rodion (RO1)rody-rodion (RO1) RO1 Postări: 125
  editat 06.07.2019
  Buna ziua.
  https://www.crazybigfarm.tk/events/cooperative_championship.htm
  Pt curiozitatea jucatorilor, aici veti gasi premiile care se cistiga in Liga Maestrilor, divizion 1.
  Premiul 50 ( 700 monede) se cistiga la 450 milioane, iar premiul 51 ( copacul de aur) la 1 miliard de puncte.

  Si da Ted, marele cistigator e GGS-ul !
  In rest ,,macel si stres,, cum spunea IRIS. Mi-a placut foarte mult descrierea ei.
  Cel mai trist e, ca am uitat sa ne jucam !!
  Post edited by rody-rodion (RO1) on
  rody-rodion @ ro 1
 • kalahari (RO1)kalahari (RO1) RO1 Postări: 61
  De acord,liga maestrilor constituie pt unii un puternic factor perturbator si acea deviza "macel si stres" este cat se poate de nimerita pt a descrie situatia.
  Ca este o capcana, se poate discuta, dar nu aceasta pare a fi problema cea mai importanta.
  Adevarata chestiune, cu liga maestrilor sau fara, este aceea ca diferentele dintre 1-3 coop si restul cresc, tot  cresc. Probabil ca la fel este situatia si pe  celelalte servere, dar daca este adevarat clasamentul de WWC, atunci pe serverul ro diferenta este chiar mai mare.
  Nu cred ca este in interesul GGS-ului sa mentina aceasta stare de  fapt,  care nu se va schimba nicicum fara interventii si eu cred ca ar fi receptiv la orice solutii care ar face posibila o relansare a CC. 
  Da, de acord, se poate cere pt  liga maestrilor premii exceptionale, care nu se pot obtine altfel, dar in aceeasi masura tb gandite premii si pt celelalte ligi, chiar si liga incepatorior.
 • kalahari (RO1)kalahari (RO1) RO1 Postări: 61

  si intr'adevar premiile sunt jenante in Liga Maestrilor , pot spune ca diferenta intre locul 1 si locul 11 ca premii sunt nesemnificative :)),doar acel copac face diferenta :) in rest sunt aceleasi ,doar un pic reduse la cantitatati, iar de cheltuiala nici nu s ar compara 


  Si cum ar trebui sa fie premiile ca sa nu mai apara jenante?
  Mie mi se pare ca perspectiva asupra  jocului trebuie in mod clar delimitata, dupa cum jucatorul cheltuieste in mod obisnuit pt a juca ori a facut-o in trecut incat are investitii semnificative cu galbeni, aceasta din urma ipoteza e mai degraba o exceptie, fiindca o data ce ai inceput sa folosesti cardul, vei repeta actiunea ori dupa cum jucatorul este necheltuitor. Nu luam in calcul jucatorul care cheltuie aiurea si nu se alege cu nimic semnificativ, pana cand se gaseste sa-l traga cineva de manaca si sa-l  indrume cum sa procedeze.
  Ei bine, aceasta liga este special conceputa pt prima categorie de jucatori, pe  care ma feresc sa le spun pur si simplu cheltuitori, pt ca in mod curios, dar totusi explicabil, s-ar simti jigniti. ei au obtinut cam tot ce era de obtinut, dar cu toate acestea, asimetric si doar in virtutea banului cheltuit, cu toate ca acesti bani s-au evaporat, tb sa li se asigure premii suplimentare.
  Sa ne amintim totusi cele zise de un fost comunicator GGS, cand s-a taiat semnificativ din profitul cu pestii de mare adancime, ca jocul nu mai este atractiv daca s-ar fi mentinut acel profit. La fel si aici, de ce s-ar crede ca GGS ar da premii neobisnuite in liga maestrilor, cand aceasta este in mod clar un debuseu pentru galbenii care nu prea mai au pe ce sa fie dati si cand dezvoltatorul jocului este vizibil in pana de idei si cauta daca se poate sa aranjeze cat mai multe evenimente deodata, pt a urmari acelasi scop nemarturisit.


Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier