Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Ştiri Concursuri Forum

Cea mai frumoasă fermă!

Te-ai gândit vreodată dacă e posibil să fii premiat pentru efortul depus pentru aranjarea fermei? 
  
M-am gândit ca astăzi să vă ofer șansa de a vă etala frumusețile voastre de ferme aici, pe forum!  
  
Faceți o captură de ecran fermei voastre și atașați imaginea aici, ca comentariu sub această discuție. Puteți să alegeți oricare dintre fermele dvs. (ferma principală, ferma gastronomică, ferma floricolă), dar doar una dintre acestea! 
  
Puteți să participați până joi. 
  
Am să aleg apoi câțiva jucători și am să îi premiez cu 4.000 galbeni, 10 humus alge, + 100 îngrășământ, îngrășământ lichid și hrană din alge (100 din fiecare). 

Plus încă un premiu pentru ferma care ne place cel mai mult mie și lui IRIS. Jucătorul a cărui fermă ne place cel mai mult o să primească la alegere una dintre decorațiunile de la etajul 40 din turnul decorațiunilor, dintre deco care sunt valabile numai pe forum, asta pe lângă premiile de mai sus. 

Pont: Puteți să folosiți modul aranjare și să vă aranjați ferma cum vă place. Puteți face captură de ecran cu modul aranjare pornit, iar după aceea dacă vreți ca ferma dvs. să nu rămână cu aranjamentul nou, apăsați "revocă", modificările nu vor fi aplicate. Dar atenție, este interzis să participați cu fermele altor jucători. Trebuie fie să vi se vadă numele în imagine (fără modul de aranjare), fie să faceți captura de ecran cu modul aranjare activ.  

Captura de ecran se face după ce a fost recoltată ferma, pentru că arăta mai bine fără iconițele de la producții.  

Comentarii

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!