Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

DISCUTII - DUPA COMUTAREA PE HTML5

135

Comentarii

 • Piratuvsbulldog (RO1)Piratuvsbulldog (RO1) RO1 Postări: 165
  alte bug-uri (cel putin la mine :) )


  https://imgur.com/a/MdJlEJI

  nu poti sa copiezi mesajele primite 
  nu merge nici cu ctrl+c si nici cu click dreapta dupa ce ai copiat mesajul

  https://imgur.com/a/5mBVwQC

  bug vizual:
  cand pe parcele primesti cadouri (vezi imag)
  Piratuvsbulldog @ ro 1
 • Piratuvsbulldog (RO1)Piratuvsbulldog (RO1) RO1 Postări: 165
  corectare la mesajul de mai sus
  "nu merge nici cu ctrl+c si nici cu click dreapta dupa ce ai copiat mesajul"

  nu merge nici cu ctrl+c si nici cu click dreapta dupa ce ai selectat mesajul resp

  dar poti sa copiezi mesajele tale trimise;dar nu poti sa copiezi mesajele primite :)

  un alt bug descoperit ,diferit de cel cu lista de ignor care a disparut dupa HTML 

  dupa ce dai la cineva un ignor iti apare in lista ca e ignorat
  dar dupa ce inchizi jocul si il deschizi iar ,iti dispare din lista juc ignorat si lista e goala
  dar juc resp ramane la ignor


  Piratuvsbulldog @ ro 1
 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  PS2: când o să fii şi tu furat, să-ţi permiţi să dai ''abuz'', cocălare nesimţit!
 • nela paraschiv (RO1)nela paraschiv (RO1) RO1 Postări: 123
  eu am ajuns la urmatoarea concluzie ,astea joaca alba neagra cu noi,cum s-a fc remedieri daca intampinam aceleasi probleme,functioneaza foarte in reluare,ba apare ca nu m-ai am nimic pe stoc  adica e totul pe 0,cand vreau sa pun humus pe parcele nu merge,la pescuit cand  echipez barcile  imi trebuie o ora ,dau clik sa recoltez cv de pe ferma nu merge trebuie sa dau cel putin 2 clikuri ,unde este rezolvarea?
  nela paraschiv @ ro 1
 • gyumbix (RO1)gyumbix (RO1) RO1 Postări: 8
  Nu pot accesa Târgul satesc- caand dau clic fie pe caldire sau icoana din dreapta, imi iese din joc fectiv
  gyumbix @ ro 1
 • cind vreau sa deschid tirgu satesc mi se inchide jocu cine ma poare ajuta
  valentin07 @ ro 1
 • dicu isabela (RO1)dicu isabela (RO1) RO1 Postări: 204
  buna ziua:)
  este ok lista si multumim
  dar 
  ca urgenta asi dori sa pot intra pe targul sasesc pana sa se termine eventul 
  zau ca ma joc plina de nervi 
  cum o veni asta ? 
 • maria_7474 (RO1)maria_7474 (RO1) RO1 Postări: 127
  Dupa ce am actualizat Chrome,merge mai bine.
  maria_7474 @ ro 1
 • PlayerIonela (RO1)PlayerIonela (RO1) RO1 Postări: 17
  Buna!
  Se pare, ca acest joc, a devenit din ce in ce mai mult un mare STRES!!!!!
  Acum nu se poate accesa targul satesc, nu se vad produsele...deci ...ce facem inca 5 zile?
  Cerem jucatorilor care pot accesa targul sa ne spuna ce produse sunt la provocare si cat mai avem din acea provocare pana se aduce la 100%?
  Mai avem o alternativa...renuntarea la joc.
  Poate reusiti, eu tot sper, asta mi-a mai ramas...speranta...sa remediati problema cu targul satelor...una din miile de probleme aparute in decurs de un an de zile...
  PlayerIonela @ ro 1
 • mina77 (RO1)mina77 (RO1) RO1 Postări: 6
  La mine merge foarte rau. Jocul e lent si am fost nevoita sa modific aranjamentul fermelor pentru a avea acces la anumite cladiri, pajisti, etc. De asemenea, nu stiu de unde pot cumpara seminte pentru sera, sincer, nu gasesc niciunde. Faptul ca nu mai putem juca de pe telefon este deranjant, de asemenea. Imi vine sa renunt...e o bataie de joc!
 • PlayerIonela (RO1)PlayerIonela (RO1) RO1 Postări: 17
  Buna!
  Pe langa problema cu targul satelor, acum, ca a aparut insula, nu o pot dechide,,,,(((((

  Oare e cineva interesat de toate aceste probleme, sau scriem aici doar pentru noi si moderatori...?


  PlayerIonela @ ro 1
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna ziua,
  PlayerIonela, din pacate exista intr-adevar probleme cu Targul satului, in special la jucatorii care nu au Windows10. Probleme au si cei care nu au actualizat Chrome ( la versiuna 71) sau Firefox (la versiunea 65). Da, ai dreptate ca jocul a devenit stresant, dar se incearca remedierea acestor probleme.

  Mina77, semintele pentru sera se cumpara de la Centrul comercial, care se gaseste in parcare. Acum nu mai exista comericanti in parcare, pentru ca toti sunt la Centrul comercial.
  Acum se poate juca pe mobil si mai multe informatii gasesti in paragraful de mai jos (este dintr-un material foarte mare, pe care il traducem zilele acestea):
  --------------
  În prezent, bucuria de a juca Big Farm pe dispozitivele mobile este blocată de o problemă, ceea ce împiedică utilizatorii unor aplicații de browser, cum ar fi Google Chrome și Firefox, să navigheze în ferma lor, ceea ce face ca agricultura să fie o provocare. Dar Big Farm este încă jucabil cu browserul Puffin. Iată o soluție mică pentru dvs.: Activați caracteristica cursorului mouse-ului sau trackpad-ului din setarea meniului, țineți apăsat cursorul mouse-ului sau trackpad-ul pentru putin timp până când apare cercul pe ecran. Odată ce cercul este încărcat, puteți glisa ecranul și puteți deplasa ferma. Pentru celelalte opțiuni, vom vedea dacă se poate face ceva din partea noastră.
  ---------------------

 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna ziua,
  PlayerIonela, ce browser folosesti? Internet Explorer sau Microsoft Edge? Sunt probleme deocamdata cu aceste 2 browsere si s-a solicitat sa se foloseasca Chrome (versiunea 71) sau Firefox (versiunea 64). Asa merge jocul cel mai bine. Din cate am inteles de la jucatori, merge si pe Opera (cred ca pe versiunea cea mai noua).

 • tudor gheorghe (RO1)tudor gheorghe (RO1) RO1 Postări: 788
  da merge si pe opera dar ca sa mearga bine chiiar si pe chrome  trebuie sa ai modul de operare pe 64 de biti 

                                        
 • fl3ryn (RO1)fl3ryn (RO1) RO1 Postări: 64
  intervin si eu cu un comentariu ca sunt si la mine cateva conturi care nu pot deschide targul satelor ca li se blocheaza jocul cum s-a mai raportat problema
  avantajul la mine este ca toti cei activ ajung la finalul tuturor premiilor personale deoarece cooperativa ofera bonusuri foarte mari la final
  ajungem si la 1000% si chiar daca nu vezi ,nu ai cum sa nu ajungi la finalul tuturor cadourilor usor
  ca ex daca la final intra un cont, cu 10-15 speciale de papadie cu humus istant si greble pe el chair daca nu a facut nimic inainte termina de luat toate cadourile la o misiune de papadie de ex
  daca sunt jucatori interesati sa ia toate premiile personale in ultimele 2 zile va deschidem poarta pentru a beneficia cat mai multi de ce ofera jocul pt asta mesaj la fl3ryn si specificati pt cadourile personale
  am mai vazut un coment mai sus cum noi am finanta ggs (exclus) nu incurajez jocul pe gold ne ajutam de gold dar cu ce iese din joc 95% din noi 
  noi suntem unde suntem datorita activitatii noastre si numarului mare de jucatori nu accept conturi care nu fac nimci la campionate planii si nici cu buline rosii neanuntate in prealabil lipsa lor
  fl3ryn @ ro 1
 • lil (RO1)lil (RO1) RO1 Postări: 40
  musai sa intervin si eu aici cu nemultumirea mea... inainte de ;;stralucita ;; idee a vreunui dorel fooarte blond de la ggs, de a trece pe html  coop mea juca in liga de diamant la targul satelor. Acum ,suntem in bronz...am picat ca si bolovanu prin magaria marca ggs si a manuitorilor jocului !!! culmea la provocari dau peste coop formate din 2 membrii, care  joaca in liga de aur !!!
  aloooo.....narozii de la ggs !!! nu v-ati gandit nci 1 minut sa opriti eventul asta si sa incercati sa remediati prostia voastra ???? ca vb cuiva...ofertele, minunatele si inegalabilele vanzari de rahaturi s-au inmultit ca urzicile... 
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Asa este, aveti perfecta dreptate sa fiti nemultumiti din cauza retrogradarilor din Diamant in Bronz. Stiti ca s-a mai intamplat si sper sa nu se mai intample asa ceva, pentru ca este un stres foarte mare. Dar întrebarea mea este urmatoarea: ce aveti de castigat daca vorbiti urat pe forum si jigniti? Ajungeti mai sus? In afara de o *tacere impusa de regulament*, altceva nu mai poate fi obtinut. Asa cum au muncit cei din Corsicano si cei din Quo Vadis si la urmatoarea editie a targului ajung din nou in Liga de Diamant,  la fel pot sa faca toate echipele. Si vin tare din urma si Noro si Life. Dar asa cum spunea si G74, acolo vor cam incepe sa zboare fulgii. Si pe masura ce ajung in Diamant echipele care au rezultate la targ, vor dispare si cele cu cateva punctulete. Sunt convinsa ca vor reveni multe echipe in Diamant, pentru ca nu pot sa ramana acolo echipe cu zero puncte.
  Deci rugamintea mea este sa incercam sa ne calmam si sa vorbim civilizat si stiti bine ca in ceea ce ne priveste noi facem tot ce tine de noi ca sa ajutam toti jucatorii, indiferent in ce echipa sunt (si chiar daca ne-au mai bombanit).
  Va doresc sa aveti un weekend frumos, mai ales ca a iesit si soarele!

 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  Toate bune şi frumoase, Iris, dar cea mai mare problemă, după cum vezi, nu e doar aceea a retrogradărilor, ci aceea a împiedicării promovării! Şi atunci cum să-şi descarce oamenii nervii? Aşa cum eu nu am fost crezut fără probe că am câştigat liga de bronz, nici eu nu cred că aceste 'zburări' din diamant în bronz se fac aleatoriu. Voi repeta până la exasperare: vreau să văd reacţia celor din actualul top 3 diamant dacă se trezesc din fruntea diamantului în coada bronzului ŞI FĂRĂ SĂ POATĂ PROMOVA, DEŞI CÂŞTIGĂ! Aşa că, să mă ierţi, dar în actualul context enumerarea acelor coop, Noro, QV etc este total irelevantă... trebuiau lăsate coop cum erau la început, şi cernerea să se facă de la sine, nu prin animalisme şi ordinarisme. Sau, ca o sugestie: o reaşezare globală a clasamentelor, ligilor şi diviziilor (ŞI ŞTIU CĂ SE POATE FACE!!!) DUPĂ ACTUALUL NUMĂR DE PUNCTE REALIZATE, indiferent de ligă şi divizie. Întreabă-ţi superiorii, te rog... li se pare corect ca zeci de coop să stea pe zero prin Ag, Au, Pt, Dm, iar altele să tot tragă aiurea în Bz?
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Da, eu nu spun ca nu ai dreptate. Si sttiti ca si echipa mea a patit acelasi lucru, dar nu s-a lasat, desi am fost foarte demoralizati din aceasta cauza. Tocmai pentru ca stiu cum este va inteleg atat de bine. Mai stiu ca acum dezvoltatorii *sunt cu toate tunurile pe html* pentru ca doresc sa rezolve cat mai repede si mai bine erorile care impiedica ca jocul sa se desfasoare in conditii optime. Mai ales ca se joaca de pe diverse dispozitive, cu performante diferite. De asta cred eu ca este o mare provocare pt ei, dar vor face tot ce este posibil ca sa poata sa joace toata lumea. 
  Am sa mai fac inca o incercare referitor la retrogradari, desi nu stiu ce sorti de izbanda voi avea. Dar argumentul meu va fi tocmai faptul ca s-a mai repetat retrogradarea la alte doua echipe, ceea ce este cu adevarat ingrijorator. Voi solicita ca sa nu mai existe cazuri de nepromovare a echipelor in ligile corespunzatoare si jocul sa se desfasoare corect. 
  Eu va multumesc ca imi comunicati  problemele voastre ca sa pot sa le transmit dezvoltatorilor jocului.
   G74 ma bucur ca azi *ai ras tare de tot*  de comentariul meu de mai sus. Daca razi este bine, chiar daca eu sunt tinta. :smiley: Cum spunea si Charlie Chaplin *o zi in care nu ai ras este o zi pierduta*.
  O sambata placuta tuturor!

 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
  editat 02.02.2019
  Păi cum să nu râzi de bucurie sperând că totul se va rezolva??? Şi întotdeauna se râde de idee, nu de persoană... sau cu ideea, în cazul de faţă.

 • elly1234567890 (RO1)elly1234567890 (RO1) RO1 Postări: 10
  se mai rezolva problema cu jocul pe tableta ?
 • kalahari (RO1)kalahari (RO1) RO1 Postări: 61
  IRIS a zis:
   Mai stiu ca acum dezvoltatorii *sunt cu toate tunurile pe html* pentru ca doresc sa rezolve cat mai repede si mai bine erorile care impiedica ca jocul sa se desfasoare in conditii optime. Mai ales ca se joaca de pe diverse dispozitive, cu performante diferite. De asta cred eu ca este o mare provocare pt ei, dar vor face tot ce este posibil ca sa poata sa joace toata lumea. 

  Trecerea unei deco de pe o ferma pe alta prin valea decoratiunilor dupa 24 de ore sau chiar mai putin de sedere in aceasta extensie a fost bug? intreb acest lucru pt ca, dupa actualizarea jocului, acest lucru nu mai este posibil.
  Iar daca este posibil in cazul unor conturi, sa inteleg ca e un bug care se manifesta benefic, de data aceasta?

 • lynu (RO1)lynu (RO1) RO1 Postări: 115
  dupa actualizarea si trecerea pe HTML in dimineata asta l-am gasit pe omar
  cand il deschid imi arata asta:

  roamana, engleza si alta limba
  problema ar fi ca orice deschid pe langa ferma, centrul comercial, garaj etc., pt. prima oara imi apare tot omar asta
  numai omar peste tot, probabil sa nu pierd vreo oferta :))
  Lynu @ ro 1
 • lynu (RO1)lynu (RO1) RO1 Postări: 115
  de fapt la orice buton apas prin ferma, si unde-mi verific stocurile, tot omar
  Lynu @ ro 1
 • Bună dimineața, 
    
  Am raportat eroarea de îndată ce am văzut reclamația pe forum, va fi văzută mâine de către dezvoltatori. 
    
  Am însă o soluție: reîmprospătați pagina cu jocul și nu mai apăsați pe Omar, în acest fel nu va mai apărea când deschideți alte evenimente sau butoane. Am observat că problema se declanșează doar atunci când se deschide evenimentul cu Omar (cel puțin așa e la mine)   

  Vă doresc o duminică frumoasă! :)

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier