Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Jocul Probleme tehnice şi bug-uri

Tanuki

Cum se baga un eveniment frumos cum bug-uri peste bug-uri !

Cand dai sa deschizi evenimentul te trimite in Oktoberfest,inchizi Oktoberfest apare Tanuki ,dar nu arata clasamentul ,nu contorizeaza punctele adunate ce se intampla???

Adunam degeaba???
                                

Comentarii

 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  editat 03.12.2018
  Buna ziua!
  Da, din pacate Oktoberfest si Tanuki nu merg impreuna. Cum pana acum nu exista decat un Oktoberfest si acesta nu coincidea cu Tanuki, nu au fost probleme. Acum apare la cativa jucatori o eroare (eroare cod 4), pe care am semnalat-o de dimineata la dezvoltatori. Din fericire Oktberfest se termina in 2 zile, asa ca sa speram ca ne vom putea bucura de Tanuki la fel ca inainte.
  Post edited by IRIS on

 • TitiOana (RO1)TitiOana (RO1) RO1 Postări: 36
  si intre timp,pana se termina Oktoberfest,ce adunam noi pt Tanuki ce se intampla cu munca noastra?De unde stim ca vom primii punctele cuvenite si muncite,daca nu ne contorizeaza deloc ? eu tot adun si nimic :)
                                  
 • Gabriela_M (RO1)Gabriela_M (RO1) RO1 Postări: 140
  Buna ziua

  eu nu reusesc sa vad clasamentul la Tanuki, imi arata clasamentul de la oktober, si nu-mi contorizeaza punctele
  http://prntscr.com/lq0w5q
  http://prntscr.com/lq0wc8

  de asemeni, cand gasesc tanuki primesc cadoul de la oktober - salata - apoi imi arata sageata verde ca si cum tanuki ar fi inca activ, doar ca nu mai e pe ferma si apare eroare cod 4 daca mai apas pe sageata.
 • YukiMatsumoto (RO1)YukiMatsumoto (RO1) RO1 Postări: 21
  Am aceeasi problema, punctele totusi se contorizeaza din punct de vedere a recompenselor, dar nu se afiseaza in clasament, asa ca nu am cum sa stiu cate puncte am pe moment :(

 • GrasuXXL (RO1)GrasuXXL (RO1) RO1 Postări: 13
  editat 03.12.2018
  IRIS a zis:
  Buna ziua!
  Da, din pacate Oktoberfest si Tanuki nu merg impreuna. Cum pana acum nu exista decat un Oktoberfest si acesta nu coincidea cu Tanuki, nu au fost probleme. Acum apar la cativa jucatori erori (eroare cod 4), pe care am semnalat-o de dimineata la dezvoltatori. Din fericire Oktberfest se termina in 2 zile, asa ca sa speram ca ne vom putea bucura de Tanuki la fel ca inainte.
  De ce nu opriti eventul "Saptamana de aur" pana se termina Oktoberfest-ul, daca vedeti ca "nu se pupa" unul cu celalalt  ? 
 • dicu isabela (RO1)dicu isabela (RO1) RO1 Postări: 204
    De ce nu opriti eventul "Saptamana de aur" pana se termina Oktoberfest-ul, daca vedeti ca "nu se pupa" unul cu celalalt  ? 
  buna idee

  este frustrant sa fii mereu furat...
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Am transmis aceasta propunere, dar se lucreaza de dimineata la remedierea acestei situatii.

 • Markoni (RO1)Markoni (RO1) RO1 Postări: 114
  Tot nu v-ati obisnuit? :)))) Sunt foarte multi in situatia asta, dar deja imi este lehamite sa vin cu jalba in protap toata ziua. Pentru ca nu suntem decat cativa care comentam, restul ne privesc intr-un anume fel....
  Markoni @ ro 1
 • Bioplant (RO1)Bioplant (RO1) RO1 Postări: 82
  Ma asteptam ca de-a lungul intregii "saptamani de aur" sa incapa macar o "roata a norocului, bucuria jocului" care sa aiba ca jackpot-uri flori de aur... certificate de aur... chestii din aur in principiu, pentru a-si justifica denumirea. Din pacate doar roata a cooperativelor, la care eu nu joc niciodata (am si asa o multime de greble... perii...) si roata la ferma de eveniment.
 • Eveline13 (RO1)Eveline13 (RO1) RO1 Postări: 60
  E posibil sa nu fi primit decoratiunea de la saptamina de aur?

  Eveline13 @ de 1
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna dimineata!
  Asa arata decoratiunea de la Saptamana de aur, dar difera satisfactia, in functie de cat timp pentru joc a avut fiecare la dispozitie:

                                         

 • Eveline13 (RO1)Eveline13 (RO1) RO1 Postări: 60
  Buna, in sfirsit a aparut ieri spre seara, multumesc, stiu cum arata dar nu il primisem, mersi de raspuns :)

  Eveline13 @ de 1

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier