Croatia - Danemarca

Sper ca  s-a  obs. ca jucatorii care au fost ON line , aseara   la meciul mai sus amintit , au l primit  fluierele la scorul de 1-1 - inaintea prelungirilor ; asa a vrut ggs   , asa a inteles el jocul , poate  ca nici nu il urmareau , de invidie - de, ei sunt deja acasa si , urmaresc campionatul la  tv - GHINION . Dar eu  de ce ar trebui sa fiu ghinionista si sa pierd atatea fluiere  ?? am cazut 7 locuri in clasament  .Cei care  au  intrat dupa  finalul partidei , au primit corect .
Cum va rezolva ggs  aceasta problema , stiut fiind  ca de cate ori s-a intamplat  asa ceva , toti jucatorii au fost recompensati ?? atunci mai este sau nu  intrecere? Raul o sa spuna ca a comunicat  problema - ei si ??
Sau este un mesaj  subliminal- mai  lasati-l  incolo de joc , cu cat mai putin cu atat mai bine , nu va mai agitati atat , uite cand se intra mai rarutz   , e mai   dragutz si .....mai cu folos . Oare ggs nu se satura  de gafe ??
oanab58 @ ro 1

Comentarii

  • IRISIRIS Postări: 731Moderator, ModDarkGreen
    Buna ziua!
    Din pacate aceasta situatie exista pe toate serverele si urmeaza sa se dea o declaratie referitoare la cele intamplate. In prezent se investigheaza cauza care a dus la clasamentul actual, care nu reprezinta situatia reala. Si va rog sa ne credeti ca si noi, moderatorii, suntem exact in aceeasi situatie si ca am facut tot ce tine de noi ca problema sa se rezolve.

Sign In to comment.