Am revenit! V-a fost dor de mine? Vad ca Deea are o intrebare la care nu s-a raspuns , las jucatorii sa raspunda la intrebarea ei , dar dupa aceea revin eu cu intrebarile... Dar Deea , intrebarea speciala ( cea de 50p) trebuie sa fie din 5 in 5 intrebari de ex. intrebare speciala va fi la intrebare 5 10 , 15 , 20 , 25 etc...iar tu ai scris intrebarea speciala la "16" Oricum , nu-i nimic , vom presupune ca a fost intreb. 15
Din pacate nu vei posta intrebari in lipsa mea pt totdeauna... le va posta cel care este pe locul 1 in momentul acela , astfel toata lmea poate pune intrebari .... Oricum , e Miercurea speciala , oricine poate pune intrebari! Uii!
Le ghicea Beo prea repede si ma saturasem ) Iti dau mesaj cu raspunsul si restul e treaba ta, te descurci cu el. Si vezi ca ai aiurea clasamentul sau punctele...eu ar fi trebuit sa am undeva la 275 de puncte
De cand ai plecat avem in plus urmatoarele:
nouggg-5 cristi si ferma-5 cvg9-5 cuceri-5
Mutzy +20 Beo +240 Astea se aduna la clasamentul tau
20| Intrebare speciala : f grea , 150p la fiecare , astept 4 raspunsuri in mesaj privat :
De ghereta cu covrigi de la ieșirea din metrou se apropie un individ, pune o bacnota de 1 leu pe tejghea și cere un covrig. – De care să fie: cu sare sau cu susan? îl întreabă vânzătoarea. – Cu sare, răspunde individul. Pe
când vânzătoarea îl servea, un al doilea individ se apropie de tarabă,
pune și el 1 leu pe tejghea și cere un covrig. Fără să mai întrebe de
astă dată de care să fie, vânzătoarea ia imediat un covrig cu susan și
i-l întinde. Cum a știut vânzătoarea ce covrig voia omul, dacă nu îl cunoștea?
20| Intrebare speciala : f grea , 150p la fiecare , astept 4 raspunsuri in mesaj privat :
De ghereta cu covrigi de la ieșirea din metrou se apropie un individ, pune o bacnota de 1 leu pe tejghea și cere un covrig. – De care să fie: cu sare sau cu susan? îl întreabă vânzătoarea. – Cu sare, răspunde individul. Pe
când vânzătoarea îl servea, un al doilea individ se apropie de tarabă,
pune și el 1 leu pe tejghea și cere un covrig. Fără să mai întrebe de
astă dată de care să fie, vânzătoarea ia imediat un covrig cu susan și
i-l întinde. Cum a știut vânzătoarea ce covrig voia omul, dacă nu îl cunoștea?
Comentarii
Daca suntem in aceeasi coop , udati-mi copacul!
@Blackana5 (Ro1)
Din pacate nu vei posta intrebari in lipsa mea pt totdeauna... le va posta cel care este pe locul 1 in momentul acela , astfel toata lmea poate pune intrebari .... Oricum , e Miercurea speciala , oricine poate pune intrebari! Uii!
Brigada_Veselaa
Si vezi ca ai aiurea clasamentul sau punctele...eu ar fi trebuit sa am undeva la 275 de puncte
De cand ai plecat avem in plus urmatoarele:
nouggg-5
cristi si ferma-5
cvg9-5
cuceri-5
Mutzy +20
Beo +240
Astea se aduna la clasamentul tau
Brigada_Veselaa
19| De cate ori il poti scadea pe 10 din 100?
Brigada_Veselaa
Daca suntem in aceeasi coop , udati-mi copacul!
@Blackana5 (Ro1)
Perfect! 20p tie , Deea iar pt ca Ana a dat primul ei raspuns corect va primi si ea 5p
Explicatia: Prima oara se scade 10 din 100 , 100-10=90 , apoi nu se mai scade 10 din 100 , ci se scade din 90. De asta se scade doar o data
Brigada_Veselaa
De ghereta cu covrigi de la ieșirea din metrou se apropie un individ, pune o bacnota de 1 leu pe tejghea și cere un covrig.
– De care să fie: cu sare sau cu susan? îl întreabă vânzătoarea.
– Cu sare, răspunde individul.
Pe când vânzătoarea îl servea, un al doilea individ se apropie de tarabă, pune și el 1 leu pe tejghea și cere un covrig. Fără să mai întrebe de astă dată de care să fie, vânzătoarea ia imediat un covrig cu susan și i-l întinde.
Cum a știut vânzătoarea ce covrig voia omul, dacă nu îl cunoștea?
Brigada_Veselaa
2. Nu postati aici intrebarea speciala!
Brigada_Veselaa
Ce poate fi intalnit intr-un minut, 2 ori intr-un moment, si niciodata in viata?
Rasplata (Fapte bune)
B A F T A
B A F T A
B A F T A