Cred ca in fata lui Alex si a Biancai e pusa o oglinda, astfel incat ei vad toate persoanele din camera plus reflexiile lor. Celelalte persoane nu se pot vedea in oglinda, deci vad cate 4 persone o data.
Este ...... ........... , este...
.... Corect! Uite-asa am mai trecut si de doua intrebari speciale... , si ce post popular am! Urmatoarea intrebare va fi simpla , va veni imediat.
Perfect! Nu mai joaca nimeni? App : O sa lipsesc 2 zile ,de maine. Deoarece e foarte activa pe acest joc si este pe locul 1 in clasamentul jocului , @Dj_deea90Player (RO1) va pune intrebarile timp de 2 zile. Incepi de maine , nu de azi , deea , ok? Retine : Intrebar normala , 20p , intrebare speciala , 50p , daca e o intrebare foarte grea ii dai 150p. Scrii intr-un post clasamentul care se va modifica cat voi lipsi eu , astfel incat cand ma intorc sa stiu cate puncte are fiecare.
Comentarii
.... Corect!
Urmatoarea intrebare va fi simpla , va veni imediat.
Brigada_Veselaa
Brigada_Veselaa
Scrii intr-un post clasamentul care se va modifica cat voi lipsi eu , astfel incat cand ma intorc sa stiu cate puncte are fiecare.
Intrebarea 12 soseste imediat
Brigada_Veselaa
Sta acolo 3 zile si pleaca vineri.
Oare in Mexic saptamana are 3 zile?
Brigada_Veselaa
Daca suntem in aceeasi coop , udati-mi copacul!
@Blackana5 (Ro1)
Cat despre intrebarea 12, Mutzy si Spy, cred ca aveti dreptate, dar nu stiu care e raspunsul Luizei, va acorda ea punctele cand se intoarce.
@Blackana5 (Ro1)
Un capat ?
)
By CARPE DIEM Coop.
@Blackana5 (Ro1)
Un pod care leaga pamantul de cer potrivit unor povesti chineze.
Sau vapori de apa.
La 12:00 va ajut cu un indiciu, dar punctajul se injumatateste apoi.
Succes!
Se aseamana oarecum cu prima intrebare a postului. Mai incercati.
Daca amesteci toate culorile se obtine alb. Daca amesteci culorile curcubeului obtii lumina.
@Blackana5 (Ro1)
15) Ce cuvant este scris incorect in dictionar? (20 de puncte)
16) Ce creatura merge dimineata in patru picioare, la ranz in doua si seara in 3? (50 de puncte)
Hai, Beo. Sa te vad!
17) Hraneste-ma si am sa traiesc, dar da-mi de baut si ai sa ma omori. Ce sunt eu? (150 de puncte)
Succes!