Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Discutii: Modificari La Regiunea De Pescuit

1911

Comentarii

• TLC (RO1)TLC (RO1) Postări: 49
    editat 19.08.2017

imi pare rau ca raspund tarziu, dar am vrut sa ma documentez la afirmatiile tale, de ce nu ai zis inainte de competitie

nu am stiut de aceste grupari si apropo, unde ai citit de rusi ?

ca eu nu gasesc, ... aici ?

https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/ru/categories/russian

la japonezi scrie ceva aici, dar nicidecum ce ai zis tu

citeste si singur sa te convingi

https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/ja/discussion/159253/種をまく-に表示されない作物の種の入手方法について#latest

• TLC (RO1)TLC (RO1) Postări: 49

mie mi-au ramas galbenii cumparati dinainte de up si vreau sa-i cheltui acum

nu stiu daca voi reusi, voi vedea

• tudor gheorghe (RO1)tudor gheorghe (RO1) RO1 Postări: 788
    cit de curind vor ramine in concediu permanent, vrajeala asta o arunca ori de cite ori fac cite o gafa si deja nu prea mai tine eu unul nu o mai cred  si de la vara viitoare posibil sa ramina in concediu de tot daca nu cumva mai repede, daca o tin asa in continuare:))

• syby (RO1)syby (RO1) RO1 Postări: 103
    Joc de 42 de luni si n-am bagat nici-un leu in joc si am avut zile cu 26k aur doar din autorizatii si cutii. In momentul de fata am 5,8k. Deci nu e lege sa bagi bani in acest joc. 
    Ce legatura are asta cu docul ?! Iar aurul l ai strans din munca altora, participarea ta la campionat e nula
    Joc de 42 de luni si n-am bagat nici-un leu in joc si am avut zile cu 26k aur doar din autorizatii si cutii. In momentul de fata am 5,8k. Deci nu e lege sa bagi bani in acest joc. 
    amimpresia ca ti cu ursul icearca sa construesti ceva cu galbeni tai si vezi pentru ce iti ajunge daca vrei sa joci doar asa sa pierzi timpul fara nici o realizare si sa cistigi pe munca altora da sunt deacord cu tine :))

• De ce as baga bani in acest joc? Pentru niste pixeli albastrii? Bagam bani in acest joc daca puteam sa scot inapoi. Sunt jocuri care iti da posibilitatea sa scoti bani. Dar aici doar ai bagat si atat. In fine fiecare decide cum vrea sa joace.
    ~Wonderful Ranch~

•    1-orice cont activ pentru GGS are o anumita cheltuiala de mentenanta mai mare  fata de un cont inactiv (nu este o razbunare ci un fapt pe care GGS si l-au asumat la momentul la care au creat acest joc(in speranta ca vor castiga rezonabil de pe urma lui-nu ca se vor imbogati) si ar trebui ca acesta aplicatie/joc sa atraga cat mai multi utilizatori/jucatori care sa le respecte munca si sa ii remunereze/plateasca (doar ca ei au gasit o piata-Romania pe care considera ca o pot calca in picioare-pe mine unul nu ma va calca) ......

Salutare, 

Veti zice ca tin cu ursul ..... parerea mea este ca trebuie rasplatita munca oamenilor din spatele acestui pogram/joc si de aceia este bine sa cumparam gold/aur/galbeni atat cat suntem dispusi sa dam/platim fie prin achizitia de pachete cu galbeni(ma repet) fie prin donatie(nu am gasit un astfel de buton in acest program/joc)
       Cand am scris '' fara a investi bani reali(jocul este gratuit) - am facut referire la faptul ca Product Managerul a sarit calul (este punctul meu de vedere) nu vrea un castig rezonabil ci vrea sa se imbogateasca si atunci din partea mea nu va mai vedea nici un pachet cu galbeni cumparat/achizitionat
       Oricum ne-am indepartat cu discutia de acest upgrade care a adus atata nemultumire si am intrat intr-o zona in care au apaut intre noi disensiuni/neintelegeri, iar atat timp cat sunt jucatori pe server care inca sponsorizeaza/platesc acest joc inseamna ca pentru ei aceasta zona nu are nici un interes au suficienti Dolari sau Galbeni pentru a se dezvolta in continuare.

Cu stima!

• syby (RO1)syby (RO1) RO1 Postări: 103
    Parerea mea este ca noii intrati in joc sunt multi si nu au idee ce insemna pestele la liber...nu au docul activ, deci ei vor fi urmatorii jucatori fara proteste...cei cu lvl f. mare nu vor renunta la ferme si vor juca in continuare la fel ca   inainte de nefericitul update....concluzia este sumbra pt cei de mijloc care sunt f.multi 
  • Ambramburica (RO1)Ambramburica (RO1) RO1 Postări: 138
    editat 20.08.2017
    Ne ascultă și pe noi careva dintre barosanii GGS care acum fumează liniștiți într-un hamac de pe plaja din Hawai, fără să le pese de ce căcăt de update au reușit să facă? ALOOO, GGS, trezirea!!! Lumea e nemulțumită!!!!

aaa și apropo, oare cât trebuie să mai aștept până primesc o baltă de somon? Ă? Că deja mă cam plictisesc.
    "Moda este o formă de urâţenie atât de intolerabilă, încât trebuie să o schimbăm la fiecare şase luni" - Oscar Wilde
  • Pacat. Era un joc la care mai pierdeam timpul la PC. S-a dus si asta. RIP Big Farm.
  • delikt_marius (RO1)delikt_marius (RO1) Postări: 8
    editat 20.08.2017
    propun o greva generala ; sa nu mai trimitem barcile la balti.
  • SPYSPY Postări: 41
    Ii dau in judecataaaaaaaa
     Corect , o opservatie corecta:))

• Ariel_9 (RO1)Ariel_9 (RO1) Postări: 80
    Regret faptul ca le merge atat de rau:
    .https://global.handelsblatt.com/companies-markets/bad-vibes-at-goodgame-691326
    Dar nu astfel de schimbari ii vor ajuta sa se redreseze, dimpotriva.
    Sau nici nu incearca o redresare, ci doar stoarcerea ultimelor resurse, inainte de inchidere?
    Atunci da, inteleg logica din spatele ultimului update.

Ariel_9 @ ro 1
  • loretasul (RO1)loretasul (RO1) RO1 Postări: 33
    Sau nici nu incearca o redresare, ci doar stoarcerea ultimelor resurse, inainte de inchidere?

Dap se pare ca asta este...ultima stoarcere de fonduri inainte de cadere..Cred ca pana la urma ne agitam degeaba caci jocul se va inchide oricum.
    loretasul @ ro 1
  • IULYAN2120 (RO1)IULYAN2120 (RO1) RO1 Postări: 88

Dap se pare ca asta este...ultima stoarcere de fonduri inainte de cadere..Cred ca pana la urma ne agitam degeaba caci jocul se va inchide oricum.

Asa este exact Lafel a fost si cu cityvile de pe facebook care a jucat stie ! si ala sa inchis ! dupa vro 5 ani ! ca am jucat si eu 
    IULYAN2120 @ ro 1
  • IrinaLoghin (RO1)IrinaLoghin (RO1) RO1 Postări: 16

Asa este exact Lafel a fost si cu cityvile de pe facebook care a jucat stie ! si ala sa inchis ! dupa vro 5 ani ! ca am jucat si eu 
    ha ha..si eu...se pare ca mergem din inchidere in inchidere:)))))

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier