Atentie la hoti!

aprofitand de buna credinta a printesei 64 , feli 10 a preluat conducerea coop. ella1 - locul 99 , i-a furat ferma printesei si in cca 1 saptamana a desfiintat coop.
acest nenorocit se prezinta ca avand 79 de ani si doreste sa-si vanda ferma pe 200 euro.
daca vreti sa-l primiti in coop., este optiunea voastra, dar sfatul meu este sa nu-i dati posibilitatea de a avea acces la dolari, galbeni, proiecte, etc.
succes.
acest nenorocit se prezinta ca avand 79 de ani si doreste sa-si vanda ferma pe 200 euro.
daca vreti sa-l primiti in coop., este optiunea voastra, dar sfatul meu este sa nu-i dati posibilitatea de a avea acces la dolari, galbeni, proiecte, etc.
succes.
daneea @ ro 1
Post edited by daneea (RO1) on
3
Comentarii
Ala o sa vanda ferma cu 200 de euro cand e mare mincinos si nu inteleg de ce i faceti sefi adjuncti pe membrii intrati cei noi doar asa se fura o coop fama sef ma ocup eu sa am grija sa golesc coop si ala zice ca are 79 de ani mai lasal in biata lui ca minte de numa cred ca are mai exact 12:)
poate iti dispar produse din cauza ca le vinzi la piata organica
Da ,si la mine a intrat cineva pe nume gabi8 ,eu am lipsit 30 de zile si i-a revenit lui/ ei functia de sef ,iar acum am in cooperativa numai membri offline de lvl 7-8 ,nu-mi raspunde la mesaje si nu face nimic in cooperativa ..
Si mie mi s-a intamplat. Acum am parasit coop mea ( care acum e a ei) si ma bag in coop mari si active. Nu ca sa fur. Ca sa ma distrez. Eu sunt de incredere, nu ca altii.
Brigada_Veselaa
oU gasit!
AM AVUT O COOPERATIVA CARE MI--A FOST LUATA CUM POT INTRA IN POSESIA ACESTEIA,
AZI AM DESCOPERIT CA NU MAI AM FERMA SI SA TREC LA O ALTA .
CARE STIE CUM SA O RECUPEREZ
o ZI BUNA
Mihai
Sper sa ti-o recuperezi
Daca suntem in aceeasi coop , udati-mi copacul!
@Blackana5 (Ro1)
Brigada_Veselaa